Przetargi.pl
Usługa cateringowa na spotkaniach informacyjnych na potrzeby realizacji projektu pn. eIntegracja - Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Powiecie Ciechanowskim.

Starostwo Powiatowe w Ciechanowie ogłasza przetarg

  • Adres: 06-400 Ciechanów, ul. 17 Stycznia 7
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 023 6723485, 6725415 , fax. 023 6722945
  • Data zamieszczenia: 2014-01-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe w Ciechanowie
    ul. 17 Stycznia 7 7
    06-400 Ciechanów, woj. mazowieckie
    tel. 023 6723485, 6725415, fax. 023 6722945
    REGON: 13038158200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ciechanow.powiat.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa na spotkaniach informacyjnych na potrzeby realizacji projektu pn. eIntegracja - Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Powiecie Ciechanowskim.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługa cateringowa na spotkaniach informacyjnych na potrzeby realizacji projektu pn. eIntegracja - Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Powiecie Ciechanowskim. Przedmiot zamówienia obejmuje organizację 32 spotkań informacyjnych dla mieszkańców gmin powiatu ciechanowskiego, tj. Gminy Ciechanów, Miasta i Gminy Glinojeck, Gminy Gołymin-Ośrodek, Gminy Grudusk, Gminy Ojrzeń, Gminy Opinogóra Górna, Gminy Regimin oraz Gminy Sońsk, na potrzeby realizacji projektu pn. eIntegracja - Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu w Powiecie Ciechanowskim poprzez zapewnienie usługi cateringowej na każdym z 32 spotkań informacyjnych dla 60 osób (każde). Wykonanie zamówienia obejmuje w szczególności; 1) przygotowanie poczęstunku na każdym z 32 spotkań informacyjnych dla 60 osób. Poczęstunek musi być dostarczony co najmniej na 60 minut przed rozpoczęciem każdego spotkania. W salach zostaną zapewnione warunki do ustawienia naczyń oraz poczęstunku dla uczestników spotkań. 2) przygotowywanie poczęstunku wyłącznie ze świeżych produktów dostępnych na rynku: powinny posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. Zamawiający zobowiązuje Wykonawcę przy przygotowywaniu posiłków do zakupu wyłącznie świeżych produktów dostępnych na rynku. 3)odpowiednie świadczenie usługi cateringowej: Wykonawca powinien zapewnić usługę cateringową podczas spotkań informacyjnych, przy użyciu zastawy jednorazowej, z użyciem sztućców jednorazowych, oraz z użyciem serwetek papierowych i obrusów materiałowych oraz powinien zapewnić filiżanki i szklanki, w formie stołu szwedzkiego, estetyka usługi cateringowej: Wykonawca powinien zapewnić estetyczne podawanie napojów zimnych i gorących (w termosach lub innych urządzeniach utrzymujących temperaturę) oraz poczęstunku (ciasto powinno być podane na paterach, ciastka na talerzach a paluszki w pojemnikach lub szklankach), a także zebrać naczynia oraz resztki pokonsumpcyjne najpóźniej 30 minut po zakończeniu spotkania. 4) wytyczne dot. bezpieczeństwa żywności i żywienia: Posiłki przygotowywane dla Zamawiającego przez Wykonawcę winny spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. Świadczenie usług cateringowych powinno odbywać się zgodnie z zapisami wskazanymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (DZ. U. 2010, Nr 136 poz. 914, ze zm.). Miejsce i termin realizacji zamówienia: na terenie każdej z 8 gmin powiatu ciechanowskiego, tj. Gminy Ciechanów, Miasta i Gminy Glinojeck, Gminy Gołymin-Ośrodek, Gminy Grudusk, Gminy Ojrzeń, Gminy Opinogóra Górna, Gminy Regimin oraz Gminy Sońsk, odbędą się po 4 spotkania informacyjne. Szczegóły zawiera Załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia pn. Harmonogram spotkań informacyjnych dla mieszkańców gmin powiatu ciechanowskiego. Menu na każde ze spotkań przedstawia się następująco: 1)Kawa rozpuszczalna, herbata czarna, oddzielnie gorąca woda, cukier biały, śmietanka do kawy w jednorazowych opakowaniach, 2)pokrojone w plastry cytryny, 3)woda mineralna niegazowana i gazowana - 0,125l/na osobę każdej, 4)ciasto: szarlotka 30 szt., sernik, 30 szt., wuzetka 30 szt., gramatura 1 szt. ciasta min. 80 g. 5)ciasteczka suche, drobne, w czekoladzie, różne rodzaje, łącznie 4 kg 6)wafelki w czekoladzie 2 kg 7)słone paluszki 1 kg Pozęstunek powinien być dostępny przez cały czas trwania każdego spotkania, stąd Wykonawca winien zadbać w trakcie trwania każdego spotkania, by uczestnik mógł w każdym czasie napić się gorącego napoju (kawa, herbata), w tym celu sugeruje się wystawienie warników lub termosów konferencyjnych stołowych z wrzątkiem o pojemności odpowiedniej do ilości godzin spotkania informacyjnego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1.Zamawiający wymaga wniesienia wadium w wysokości 500,00 zł. słownie: pięćset złotych. 2 Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: 1) pieniądzu; 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; 3) gwarancjach bankowych; 4) gwarancjach ubezpieczeniowych; 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2007 r. Nr 42, poz. 275 ze zm.). 12.3 Wadium wnoszone w pieniądzu wpłaca się przelewem na rachunek bankowy wskazany przez zamawiającego w Polskim Banku Spółdzielczym w Ciechanowie : 32 8213 0008 2001 0005 2663 0007. 1) pieniądzu; 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; 3) gwarancjach bankowych; 4) gwarancjach ubezpieczeniowych; 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2007 r. Nr 42, poz. 275 ze zm.). 3 Wadium wnoszone w pieniądzu wpłaca się przelewem na rachunek bankowy wskazany przez zamawiającego w Polskim Banku Spółdzielczym w Ciechanowie : 32 8213 0008 2001 0005 2663 0007.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://stciechanow.bip.org.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach