Przetargi.pl
Usługa cateringowa na konferencji podsumowującej w Warszawie - projekt LIFE+ nr. ref. EZ - 2710 - 12/12

Dyrekcja Generalna Lasów Państwowych ogłasza przetarg

  • Adres: 02-362 Warszawa, ul. Bitwy Warszawskiej 1920 roku 3
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 589 82 80 , fax. 0-22 589 82 81
  • Data zamieszczenia: 2012-10-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dyrekcja Generalna Lasów Państwowych
    ul. Bitwy Warszawskiej 1920 roku 3 3
    02-362 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 589 82 80, fax. 0-22 589 82 81
    REGON: 00011577200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http;//bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/zamowienia_publiczne
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa na konferencji podsumowującej w Warszawie - projekt LIFE+ nr. ref. EZ - 2710 - 12/12
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie usługi cateringowej podczas konferencji podsumowującej projekt: Ogień w lesie a przyroda - podniesienie świadomości mieszkańców terenów wiejskich w zakresie zapobiegania pożarom lasów LIFE 08INF000523, realizowany w ramach kampanii informacyjno - edukacyjnej Świadomi zagrożenia Przedmiot zamówienia obejmuje: Organizację i przeprowadzenie usługi cateringowej dla grupy 100 osób podczas jednodniowej konferencji organizowanej w dniu 25 października 2012 roku w Auli Kryształowej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie przy ul. Nowoursynowskiej 166, 02 - 776 Warszawa. Serwis kanapkowy - w formie szwedzkiego stołu; Obiad - w formie szwedzkiego stołu. Do usług realizowanych w ramach przedmiotu zamówienia, wchodzą: 1. Serwis Kanapkowy (oczekujemy min. 2 propozycji menu, oznaczonych odpowiednio: serwis kanapkowy - Zestaw I, Zestaw II); Przykładowe menu na jedną osobę: kawa typu Jacobs (lub równoważna) bez ograniczeń, herbata typu Lipton (lub równoważna) - bez ograniczeń, cukier 5g, śmietanka do kawy 2 x 10g, , woda gazowana 500 ml, woda niegazowana 500 ml, mieszanka kanapek bankietowych 3 szt. na osobę. 2. Obiad (oczekujemy min. 2 propozycji menu - zawierających potrawy mięsne i wegetariańskie - oznaczonych odpowiednio: Obiad - Zestaw I, Zestaw II); Przykładowe menu na jedną osobę: zupa pieczarkowa lub pomidorowa 250 ml, porcja mięsna - 150g np. zrazy wołowe lub kotlet de volay, ziemniaki lub frytki lub ryż 200g, sałata lodowa 50g lub warzywa gotowane 150g lub surówki 150g. Danie wegetariańskie - np. lasagne ze szpinakiem 250g lub ryba (dorsz, sola) 200g, ziemniaki lub frytki lub ryż - 200g, kawa typu Jacobs (lub równoważna) bez ograniczeń, herbata typu Lipton (lub równoważna) - bez ograniczeń, cukier 5g, śmietanka do kawy 2 x 10g, mała drożdżówka lub ciastko, świeże owoce. 3. Wykonawca zobowiązany jest do podania jednej ceny za daną kategorię: serwis kawowy, obiad, wystandaryzowanej dla tej kategorii. 4. Wykonawca wskaże w złożonej ofercie kwoty dla każdej kategorii. Dla celów porównawczych ofert Wykonawca dokona wyliczenia zgodnie ze wskazaniami podanymi w SIWZ. 5. Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowania i dostarczenia przedmiotu zamówienia, we wskazane przez Zamawiającego miejsce, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem serwowania, odpowiednio serwis kawowy na godzinę przed przerwą kawową, zestawy obiadowe na godzinę przed planowanym obiadem. 6. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia i przygotowania w miejscu realizacji przedmiotu zamówienia: 1) stołów przykrytych obrusami, 2) zastawy stołowej (nie dopuszcza się użycia zastawy z tworzywa sztucznego), 3) sztućców (nie dopuszcza się użycia sztućców z tworzywa sztucznego), 4) ekspresów do kawy, herbaty, 5) termosów na kawę, herbatę, 6) bemarów, podgrzewaczy, 7) serwetek, 8) koszyczków na brudne sztućce, 9) koszy na śmieci, oraz innych przedmiotów niezbędnych do prawidłowego zrealizowania przedmiotu zamówienia. Jeśli z jakichkolwiek względów dostarczenie wyżej wymienionych elementów nie będzie konieczne, Zamawiający poinformuje o tym Wykonawcę. 7. Wykonawca zobowiązany będzie do zapewnienia wykwalifikowanej obsługi kelnerskiej w trakcie spotkania w liczbie odpowiedniej do liczby uczestników, ale nie mniejszej niż 2 osoby podczas serwowania posiłków oraz osoby do obsługi technicznej (wypakowanie sprzętu, posiłków, napojów, uprzątnięcie miejsca przeznaczonego na wykonanie usługi każdorazowo po jej realizacji). 8. Wykonawca zapewni utrzymanie czystości podczas obsługi cateringowej spotkania (zbieranie i wynoszenie brudnych i pustych naczyń, bieżące uzupełnianie brakujących produktów) i po jego zakończeniu. 9. Serwowanie posiłku odbędzie się zgodnie z Agendą, dostarczoną Wykonawcy nie później niż 24 godziny przed jego rozpoczęciem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http;//bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/zamowienia_publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach