Przetargi.pl
Usługa Cateringowa dla uczestników projektu Sosnowieckiego Szpitala Miejskiego Sp. z o.o. – program w ramach realizacji projektu „Dzienny Dom Opieki Medycznej w Sosnowieckim Szpitalu Miejskim”

Sosnowiecki Szpital Miejski Spółka z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 41-219 Sosnowiec, ul. Szpitalna
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 41 30 111 , fax. 32 41 30 112
  • Data zamieszczenia: 2019-11-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Sosnowiecki Szpital Miejski Spółka z o.o.
    ul. Szpitalna 1
    41-219 Sosnowiec, woj. śląskie
    tel. 32 41 30 111, fax. 32 41 30 112
    REGON: 24083705400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: art.3 ust.1 pkt 3

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa Cateringowa dla uczestników projektu Sosnowieckiego Szpitala Miejskiego Sp. z o.o. – program w ramach realizacji projektu „Dzienny Dom Opieki Medycznej w Sosnowieckim Szpitalu Miejskim”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i serwowaniu do wyznaczonego przez Zamawiającego miejsca posiłków. Usługa cateringowa obejmuje: 1. sporządzanie posiłków w ilościach zgłoszonych przez Zamawiającego, z możliwością zamówienia posiłku dietetycznego (w tym o zmienionej konsystencji), które obejmują śniadanie, obiad i podwieczorek 2. dostarczenie 2 x dziennie posiłków do szpitala w miejsce wskazane przez Zamawiającego: śniadanie, obiad i podwieczorek podawane na zastawie porcelanowej wraz ze sztućcami, dzbankami na napoje, porcjownikami itp. 3. przygotowanie posiłków do wydania pacjentom – porcjowanie i podanie do stołu 4. odbiór naczyń, zastawy porcelanowej, sztućców itp. 2x dziennie po posiłkach (po śniadaniu i podwieczorku) i ich mycie i dezynfekcja oraz odbiór odpadów pokonsumpcyjnymi i ich utylizacja 2 x dziennie po posiłkach (po śniadaniu i podwieczorku) 2. Wykonawca zapewni niezbędny sprzęt i urządzenia na własny koszt, w tym sprawne wózki transportowe (kelnerskie) i zamykane kosze na zużyte naczynia jednorazowe i odpady pokonsumpcyjne. Wykonawca będzie podawał posiłki na porcelanie białej typu Luminarc/Arcoroc lub równoważne (do zmywarki i kuchenki mikrofalowej). Wykonawca zaopatrzy również Zamawiającego w 20 szt. talerzyków deserowych i filiżanek z porcelany białej typu Luminarc/Arcoroc lub równoważne (do zmywarki i kuchenki mikrofalowej), 20 szklanek na napoje zimne, 20 szt. łyżeczek, a także serwetniki i serwetki papierowe oraz 2 termosy 2l na gorącą wodę. Po zakończeniu umowy sprzęt podlegać będzie zwrotowi Wykonawcy. 3. Rozliczenie między Stronami będzie następowało w okresach miesięcznych, zgodnie z rzeczywistym wykonaniem, jako iloczyn ilości poszczególnych posiłków w miesiącu potwierdzone przez osobę upoważnioną przez Zamawiającego (na podstawie druków realizacji poszczególnych posiłków i cen jednostkowych za posiłek). 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, dotyczące: a) kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów – warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że: - posiada decyzję wydaną przez właściwy Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny o zatwierdzeniu obiektu, w którym będą sporządzane posiłki dla Zamawiającego do prowadzenia działalności w zakresie produkcji posiłków od surowca do produktu gotowego i wprowadzenia do obrotu w ramach żywienia osób

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach