Polska Akademia Nauk Zakład Działalności Pomocniczej w Warszawie ogłasza przetarg
- Adres: 00-330 Warszawa, ul. Nowy Świat 72
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 8265087 , fax. 22 8269765
- Data zamieszczenia: 2013-04-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Polska Akademia Nauk Zakład Działalności Pomocniczej w Warszawie
ul. Nowy Świat 72 72
00-330 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 8265087, fax. 22 8269765
REGON: 00032571300127 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zdp.pan.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zarządzanie nieruchomościami wykonywane na zlecenie
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
usługa cateringowa w DPT PAN w Juracie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest codzienne przygotowywanie i wydawanie dla gości DPT PAN a)śniadań w formie stołu szwedzkiego przygotowywanych na rzecz Zamawiającego i podawanych w DPT, b)obiadokolacji serwowanych na własny rachunek Wykonawcy 2.Zamawiający określa minimalny asortyment bufetu śniadaniowego: 2.1 napoje: sok owocowy, woda mineralna, mleko zimne i ciepłe, kawa, herbata zwykła oraz jeden rodzaj owocowej, 2.2 dania gorące: parówki lub kiełbasa na gorąco, jajecznica lub jajka sadzone jajka gotowane lub naleśniki, 2.3 inne: wędliny 3 rodzaje, sery żółte 2 rodzaje, ser wędzony, twarogi 2 rodzaje, dżem, miód, płatki śniadaniowe 3 rodzaje warzywa: pomidory, ogórki, papryka, inne w tym również surówki warzywne, pasty rybne, śledzie w różnych postaciach, ryby wędzone, galaretki owocowe, galaretki drobiowe, masło, smalec, margarynę, ciasta lub ciasteczka, pieczywo mieszane (bułki oraz chleb), 3.Sposób rozliczenia finansowego świadczonej usługi został określony w umowie załączonej do SIWZ i stanowiącej jego integralną część. 4.Posiłki winny odpowiadać standardom przyjętym dla tego typu usługi w ośrodkach wypoczynkowych. 5.Wykonawca zobowiązany jest do załatwienia wszelkich stosownych zezwoleń wymaganych dla prowadzenia tego typu działalności. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 36 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zdp.pan.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17