Przetargi.pl
SZP/242-114/2023 Usługa cateringowa podczas konferencji ECMI w dniu 29.06.2023 r. dla Wydziału Matematyki dla Politechniki Wrocławskiej

POLITECHNIKA WROCŁAWSKA ogłasza przetarg

  • Adres: 50-370 Wrocław, wyb. Stanisława Wyspiańskiego 27
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-04-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: POLITECHNIKA WROCŁAWSKA
    wyb. Stanisława Wyspiańskiego 27
    50-370 Wrocław, woj. dolnośląskie
    REGON: 000001614
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://przetargi.pwr.edu.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SZP/242-114/2023 Usługa cateringowa podczas konferencji ECMI w dniu 29.06.2023 r. dla Wydziału Matematyki dla Politechniki Wrocławskiej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla Wydziału Matematyki Politechniki Wrocławskiej. Usługa realizowana będzie podczas bankietu w ramach konferencji „22nd ECMI Conference on Industrial and Applied Mathematics” w dniu 29.06.2023 r. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się odpowiednio w Załączniku nr 3 do SWZ - OPZ. 3. Szczegółowy zakres wykonania przedmiotu zamówienia, będący projektowanymi postanowieniami umowy w sprawie zamówienia publicznego, znajduje się we wzorze umowy, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ.4. Miejsce realizacji zamówienia: Usługa cateringowa świadczona będzie w Sali Wielofunkcyjnej z Foyer we Wrocławskim Centrum Kongresowym (kompleks Hali Stulecia) przy ul. Wystawowej 1 we Wrocławiu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający stawia warunek w zakresie zdolności technicznej lub zawodowej. 2.4.1. Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że zrealizował należycie w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, co najmniej dwóch należycie wykonanych usług cateringowych (organizacja imprez, na których podawane były zimne i ciepłe posiłki oraz napoje) na min. 200 osób każda, na kwotę o wartości nie mniejszej niż 60 000,00 zł brutto* każda.*Dla ww. wartości wykazanych przez Wykonawcę w walucie innej niż PLN, Zamawiający przyjmie przelicznik według średniego kursu z tabeli A Narodowego Banku Polskiego (http://www.nbp.pl/home.aspx?f=/kursy/kursya.html) dla danej waluty z dnia wszczęcia niniejszego postępowania (tj. z dnia ogłoszenia o zamówieniu w Biuletynie Zamówień Publicznych)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-04-28

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach