UNIWERSYTET WROCŁAWSKI ogłasza przetarg
- Adres: 50-137 Wrocław, Plac Uniwersytecki 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-08-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI
Plac Uniwersytecki 1
50-137 Wrocław, woj. dolnośląskie
REGON: 000001301 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uwr.edu.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
BZP.2711.50.2023.MR Świadczenie usług gastronomicznych polegających na przygotowaniu i podaniu posiłków podczas dwóch konferencji naukowych realizowanych w ramach projektów - ZADANIA - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Rodzaj zamówienia: usługa.2. Przedmiotem zamówienia są Usługi gastronomiczne polegające na przygotowaniu i podaniu posiłków: poczęstunku powitalnego, lunchów i kolacji podczas dwóch konferencji naukowych realizowanych w ramach projektów:Zadanie nr 1: Rezyliencja współpracy transgranicznej w Europie - analiza porównawcza polsko-niemieckiego i niemiecko-francuskiego pogranicza (nr umowy PNFN nr 2022-05). Konferencja została wsparta ze środków projektu Polsko-Niemieckiej Fundacji na rzecz Nauki, w dniach 10-11.09.2023r1. Rodzaj zamówienia: usługa.2. Przedmiotem zamówienia są Usługi gastronomiczne polegające na przygotowaniu i podaniu posiłków: poczęstunku powitalnego, lunchów i kolacji podczas dwóch konferencji naukowych realizowanych w ramach projektów:Zadanie nr 2: Increase Corporate political responsibility and Accountability (INCA) [Zwiększenie odpowiedzialności i rozliczalności politycznej korporacji], finansowany przez Komisję Europejską w ramach programu Horizon Europe, nr umowy: 101061653 — INCA, w dniach 25-27.10.2023r - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-09-01
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Świadczenie usług cateringowych na podstawie umowy ramowej na potrzeby Ogrodów Doświadczeń”
Dodano: 2024-04-28 - Usługa cateringowa na potrzeby Jubileuszu 70-lecia istnienia Studium Praktycznej Nauki Języków Obcych Uniwersytetu Wrocławskiego
Dodano: 2023-06-01 - Świadczenie usług cateringowych na podstawie umowy ramowej
Dodano: 2023-05-10 - SZP/242-114/2023 Usługa cateringowa podczas konferencji ECMI w dniu 29.06.2023 r. dla Wydziału Matematyki dla Politechniki Wrocławskiej
Dodano: 2023-04-20 - Usługa kompleksowej organizacji sześciu uroczystych wydarzeń świątecznych dla WCRS we Wrocławiu
Dodano: 2023-03-28 - Świadczenie usług gastronomicznych polegających na przygotowaniu, dostarczaniu i serwowaniu obiadokolacji, romantycznych kolacji i posiłków w ramach oferty „Boże Narodzenie w Zamku Książ”...
Dodano: 2023-03-01 - Usługa przygotowania i wydawania posiłków lub dostarczania w formie cateringu w pomieszczeniach Zamawiającego dla młodzieży trenującej kolarstwo szosowe przebywającej w Internacie
Dodano: 2022-08-25 - SZP/242-150/2022 Usługa cateringowa dla Politechniki Wrocławskiej
Dodano: 2022-08-22 - Świadczenie usług gastronomicznych polegających na przygotowaniu, dostarczaniu i serwowaniu śniadań dla gości Hotelu Książ, mieszczącym się na terenie kompleksu zamkowo-parkowym Książ
Dodano: 2021-02-23 - Usługa przygotowania przerw kawowych dla wszystkich uczestników szkoleń, narad, spotkań, konferencji w Ośrodku Szkolenia PIP oraz dodatkowa usługa kelnerska
Dodano: 2021-01-11