Politechnika Gdańska, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej ogłasza przetarg
- Adres: 80-233 Gdańsk, ul. Narutowicza 11/12
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. +48 58 347 13 10 , fax. +48 58 347 28 21
- Data zamieszczenia: 2014-02-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej
ul. Narutowicza 11/12 11/12
80-233 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. +48 58 347 13 10, fax. +48 58 347 28 21
REGON: 00000162000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dzp.pg.gda.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi w zakresie spotkań i konferencji podczas międzynarodowego sympozjum ISSFIT-11, polegającej na rezerwacji i udostępnieniu sali konferencyjnej oraz usługi gastronomicznej i noclegowej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest na świadczenie usługi w zakresie spotkań i konferencji podczas międzynarodowego sympozjum ISSFIT-11, polegającej na rezerwacji i udostępnieniu sali konferencyjnej oraz usługi gastronomicznej i noclegowej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. Usługa będzie świadczona w jednym obiekcie. 2.Obiekt położony w miejscu atrakcyjnym krajobrazowo, charakterystycznym dla nadmorskiej strefy woj. Pomorskiego - blisko las i morze; odległość obiektu hotelowego od siedziby Zamawiającego - w promieniu do 20 km, z dala od ruchu wielkomiejskiego; możliwy dojazd komunikacją miejską z Gdańska do obiektu hotelowego zaproponowanego przez Wykonawcę. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 1)wymagana sala konferencyjna na min. 110 osób, dostępna w dniach 25 - 29 czerwca 2014; 2)wyposażenie sali konferencyjnej: podstawowe media, tj. nagłośnienie, projektor multimedialny, mikrofon bezprzewodowy, tablica/flipchart, ekran oraz klimatyzacja, 3)serwis kawowy w czasie przerw podczas konferencji (łącznie 5 przerw); dokładny czas przerw i godziny zostaną ustalone z Zamawiającym w pierwszym dniu świadczonej usługi), 4)hotel wyposażony w bazę noclegową: pokoje z łazienką (pełny węzeł sanitarny), TV, telefon, pokoje 1 i 2 - osobowe, 5)możliwość zakwaterowania dla 110 osób w pokojach 1 i 2 - osobowych; koszt zakwaterowania dla 19 osób wliczony w świadczoną usługą, pozostali uczestnicy - 81 osób, pokryją koszt noclegu we własnym zakresie; usługa noclegowa ze śniadaniem, 6)wyżywienie: 3 lunche, 1 uroczysta kolacja, 1 zwykła kolacja, 1 kolacja bankietowa w Gdańsku, 1 kolacja plenerowa, 7)możliwość parkowania samochodów uczestników konferencji przy obiekcie hotelowym lub w jego pobliżu (parking oddalony maksymalnie do 300 m od obiektu hotelowego), koszt parkingu wliczony w cenę całej usługi, 8)w dniu 27 czerwca 2014 wycieczka po Gdańsku z wieczornym bankietem (bankiet w restauracji w centrum Gdańska zaproponowany przez Wykonawcę) przejazd spod obiektu hotelowego do Gdańska i z powrotem zapewnia Wykonawca; w wycieczce będzie brało udział około 60 osób, 9)Wykonawca zapewni Zamawiającemu hol na sesję plakatową (po 40 plakatów), miejsce na ekspozycję firm (5 stanowisk: stolik, krzesła - 2 szt.) 10) Harmonogram szkolenia: I dzień - 25 czerwca 2014 r.: a) zakwaterowanie: pokoje 1 i 2 - osobowe, b) uroczysta kolacja. II dzień - 26 czerwca 2014 r. a) śniadanie, b) konferencja c) przerwa kawowa, d) konferencja, e) lunch, f) konferencja g) przerwa kawowa, h) konferencja, i) kolacja. III dzień - 27 czerwca 2014 r.: a) śniadanie, b) konferencja c) przerwa kawowa, d) konferencja, e) lunch, f) wycieczka po Gdańsku Obsługa w języku angielskim przez dwóch przewodników. Zawiera: - dojazd z obiektu hotelowego i powrót po bankiecie - przejście Starym i Głównym miastem; - zwiedzanie trzech obiektów (Dwór Artusa, spichlerz Błękitny Baranek, Dom Farenheita). - bankiet w restauracji w centrum Gdańska. IV dzień - 28 czerwca 2014 r.: a) śniadanie, b) konferencja c) przerwa kawowa, d) konferencja, e) lunch, f) konferencja g) przerwa kawowa, h) konferencja, i) kolacja plenerowa - typu grill, ognisko. V dzień - 29 czerwca 2014 r.: a) śniadanie b) zakończenie konferencji. 11) Menu (na 110 osób): a) uroczysta kolacja w formie bufetu szwedzkiego (25.06.14): deska serów, wędliny - po 100 g/os. śledzie po kaszubsku i w śmietanie - po 100 g/os. sałatka z mozzarelli i pomidorów - po 100 g/os. dodatki: keczup, musztarda, majonez, żurawina sałatka warzywna - po 100 g/os. schab/kurczak i ryba w galarecie do wyboru - 100 g/os. pieczywo, masło soki owocowe 100% - 250 ml/os., woda mineralna gazowana i niegazowana - butelka 0,5/os. lampka wina (białe/czerwone do wyboru) b) przerwy kawowe: świeżo parzona kawa - 200 ml/os. (śmietanka, cukier), herbata - 200 ml/os. (cukier, cytryny) , kruche ciasteczka bankietowe - ok. 150g/os., ciasto domowe - ok. 100g/os. soki owocowe 100% - 250 ml/os., woda mineralna gazowana i niegazowana - butelka 0,5/os. c) lunche: zupa - 300 ml/os. II danie: jedna potrawa mięsna i jedna rybna - ok. 150 g/os., trzy dodatki węglowodanowe, np. ryż, ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, kasze itp. - ok. 150 g/os., cztery rodzaje surówek w tym dwa rodzaje na ciepło - ok. 150 g/os. danie wegetariańskie - ok. 250 g/os. deser - galanteria cukiernicza - ok. 200 g/os. świeżo parzona kawa - 200 ml/os. (śmietanka, cukier), herbata - 200 ml/os. (cukier, cytryny), soki owocowe 100% - 250 ml/os., woda mineralna gazowana i niegazowana - 250 ml/os. 12) kolacja w formie bufetu szwedzkiego (26.06.14): deska serów, wędliny parówki na ciepło, ser panierowany na ciepło do wyboru - ok. 150 g/os. dodatki: keczup, musztarda, majonez, żurawina surowe warzywa, np. pomidory, ogórki, papryka - po ok. 100 g/os. pieczywo, masło soki owocowe 100% - 250 ml/os., woda mineralna gazowana i niegazowana - butelka 0,5 l/os. lampka wina (białe/czerwone do wyboru) 13) bankiet w Gdańsku (27.06.14): w restauracji mieszczącej się w pobliżu zakończenia wycieczki. Menu restauracji musi zawierać propozycje dla uczestników o różnych preferencjach i zasadach żywieniowych. w wysokiej klasy restauracji na Starówce; przykładowe menu: Zupa podana w kociołku do wyboru: zupa rybna lub żurek - po 200 ml/os. Dania główne podane w podgrzewaczach do wyboru: Pierś z kurczaka z pomidorami suszonymi i szpinakiem - 100 g/os. Sandacz zapiekany z serem rokpol i orzechami Makaron typu penne zapiekany z borowikami oprószone parmezanem - 100 g/os. Ziemniaki - 100g/os. Kasza kuskus - 100 g/os. Warzywa blanszowane - 150 g/os. Zimne przekąski podane na bufecie: Filety z matiasa w śmietanie z kaparami - 100 g/os. Polędwiczka wieprzowa faszerowana śliwkami - 10 g/os. Capreze - 100 g/os. Zimne sosy, Marynaty, Pieczywo, Precle, Masło Desery podane na bufecie 2 rodzaje ciasta domowego - po ok. 150 g/os. Mus z białej czekolady - 150 g/os. Napoje: Kawa, Herbata - po 200 ml/os., Woda mineralna - gazowana, niegazowana do wybory - 0,5 l/os. Soki owocowe 100 pr. - 250 ml/os., piwo butelkowane lub z kija - 0.5 los/. 14) kolacja plenerowa (28.06.14): karkówka, kiełbasa, ryba i warzywa z grilla do wyboru (po ok 200g/os.); Możliwość upieczenia kiełbasy na ognisku; pieczywo, zimne napoje (woda, soki owocowe 100 pr. - po 0.2 l/os.) 5.Ostateczna liczba uczestników sympozjum oraz liczba osób korzystających z bazy noclegowej i posiłków zostanie podana przez Zamawiającego na 7 dni przed terminem sympozjum. 6.Menu zostanie ustalone przez Zamawiającego z Wykonawcą na 14 dni przed terminem Konferencji. 7.Ostateczne rozliczenie z Wykonawcą za świadczone usługi gastronomiczne odbędzie się na podstawie faktycznej liczby uczestników sympozjum - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dzp.pg.gda.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja i obsługa konsultacji międzynarodowych w ramach projektu Projekt planu zagospodarowania przestrzennego Polskich Obszarów Morskich w skali 1:200 000
Dodano: 2016-06-22 - Świadczenie usług hotelarskich, gastronomicznych, wynajmu sal konferencyjnych z wyposażeniem oraz świadczenie usługi wynajmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby szkoleń organizowanych przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej - ZP/379/018/U/15
Dodano: 2015-11-24 - CRZP/78/2015/AEZ/ Usługi hotelarskie w zakresie konferencji Kones 2016 organizowanej przez Akademię Morską w Gdyni
Dodano: 2015-11-10 - Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej - ZP/354/018/U/15
Dodano: 2015-10-22 - PRZETARG NIEOGRANICZONY/oraz art.5 ust 1/ na organizację konferencji pt. Identyfikacja nielegalnej produkcji i dystrybucji wyrobów akcyzowych w terminie 19-21 maja 2015 roku dla 120 uczestników z Polski i zagranicy.
Dodano: 2015-04-17 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelowej wraz z wyżywieniem oraz obsługą multimedialną XVII Międzynarodowej Konferencji Naukowej pt. Aktualne Problemy w Elektroenergetyce w dniach 17-19 czerwca 2015 r
Dodano: 2015-02-02 - Świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz najem sali konferencyjnych dla Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2015-02-02 - Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2014-11-05 - Usługa hotelarską w zakresie spotkań i konferencji dla Politechniki Gdańskiej, na potrzeby Katedry Fizyki Teoretycznej i Informatyki Kwantowej Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej
Dodano: 2014-10-15 - Wynajem 6 sal konferencyjnych wraz z cateringiem na potrzeby spotkań roboczych członków sieci tematycznych w ramach realizacji projektu: Program kompleksowego wspomagania systemu doskonalenia w powiecie gdańskim w latach szkolnych 2013/2014 oraz 2014/2015.
Dodano: 2014-04-01