Politechnika Gdańska Wydział Zarządzania i Ekonomii ogłasza przetarg
- Adres: 80-233 Gdańsk, ul. Narutowicza 11/12
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. +48 58 348 60 20 , fax. +48 58 347 24 53
- Data zamieszczenia: 2014-11-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska Wydział Zarządzania i Ekonomii
ul. Narutowicza 11/12 11/12
80-233 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. +48 58 348 60 20, fax. +48 58 347 24 53
REGON: 00000162000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pg.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelowa w zakresie spotkań i konferencji podczas VI Konferencji Naukowej Katedr Marketingu Uczelni Technicznych MARKETING W SPOŁECZEŃSTWIE INFORMACYJNYM organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej. 2. Wymagania dotyczące obiektu hotel o standardzie trzygwiazdkowym, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów oraz ujętym w Centralnym Wykazie Obiektów Hotelarskich Ministerstwa Sportu i Turystyki. Położenie hotelu Polska, województwo pomorskie, miasto Gdańsk w pasie nadmorskim w odległości od stacji kolejowej nie przekraczającej 5 kilometrów od obiektu hotelowego, mierzonej mapą targeo.pl. Całość świadczonej usługi, nocleg, wyżywienie oraz sale konferencyjne musi być świadczona w jednym budynku. Wykonawca w ramach świadczonej usługi umożliwi bezpłatnie uczestnikom konferencji korzystanie z zaplecza fitness, i basenu hotelowego. 3. Termin realizacji: 4 - 5 grudnia 2014r. 4. Zapewnienie uczestnikom zakwaterowania, jeden nocleg w dniu 04.12.2014 od godziny 8:00 (doba hotelowa) zgodnie z formularzem rzeczowo-cenowym załącznik nr 1a do SIWZ 5. Początek konferencji: 4 grudnia 2014 r., ok. godz. 10:00. 6. Koniec konferencji: 5 grudnia 2014 r., ok. godz. 15.00 Wykonawca umożliwia opuszczenie pokoi po godzinie 15:00. 7. Zapewnienie sali konferencyjnej wraz ze sprzętem multimedialnym (rzutnik, flipchart, wifi, nagłośnienie, mikrofony) w dniach od 4 grudnia 2014 roku od godziny 10:00 do dnia 05.12.2014 roku do ok. godz. 15:00. 8. Przerwa kawowa składać się ma z: kawy typu Lavazza, mleka, herbaty typu Lipton, cukru, cytryny, wody gazowanej, wody niegazowanej, soków 100%, ciasteczek. 9. Lunch bufetowy w dniu 4 grudnia 2014 dla 50 osób: Zupa Zupa z buraków i warzyw Żurek z białą kiełbasą Dania gorące Grillowana pierś z kurczaka w sosie śmietanowym Eskalopki z kurczaka Lasagne z bakłażana w pomidorach Warzywa grillowane (cukinia, bakłażan, papryka) Młode ziemniaki z koperkiem Penne w pomidorach Bufet sałatkowy do własnej kompozycji Mix sałat, pomidor, ogórek, kukurydza, oliwki Sos śmietanowy, sos vinegrette Bufet słodki Mini Panna Cotta Szarlotka Napoje Kawa, herbata Woda z miętą i cytryną 10. Lunch bufetowy w dniu 5 grudnia 2014 dla 45 osób: Zupy Krem z kalafiora Krem ziemniaczany z bekonem Bufet ciepły Kurczak colette Smażony filet z dorsza Penne Arrabiata Ryż z warzywami Ziemniaki z koperkiem Warzywa z migdałami Bufet sałatkowy Krucha sałata z sosem vinegrette Surówka z kapusty kiszonej Surówka z marchwi Bufet słodki Musy owocowe Ciastka koktajlowe Napoje Kawa, herbata Woda z miętą i cytryną 11. Uroczysta kolacja w dniu 4 grudnia 2014 dla 50 osób: Przystawka Smażona flądra podana z konfiturą z czerwonej cebuli i sosem maślano-cytrynowym Zupa Dwukolorowy krem brokułowi - selerowy z pianką z selera naciowego Główne danie Roladka z kurczaka ze szparagami podana na ratatui warzywnym i risotto bazyliowym Deser Owocowa tarta z bezą Napoje Kawa, herbata Woda z miętą i cytryną 12. Cena jednostkowa za pokój 1 osobowy ze śniadaniem (jedna doba) nie może przekroczyć 210 zł/osobę /brutto. 13. Cena jednostkowa za pokój 2 osobowy ze śniadaniem (jedna doba) nie może przekroczyć 230 zł/pokój /brutto. 14. Wynajem sali konferencyjnej nie może przekroczyć 1000 zł brutto za dwa dni konferencji. 15. Cena jednostkowa za przerwę kawową (całodzienną) nie może przekroczyć 35 zł/osobę /brutto. 16. Cena jednostkowa za przerwę kawową (jednorazowa) nie może przekroczyć 35 zł/osobę /brutto. 17. Cena jednostkowa za lunch bufetowy w dniu 4 grudnia nie może przekroczyć 55 zł/osobę /brutto. 18. Cena jednostkowa za lunch bufetowy w dniu 5 grudnia nie może przekroczyć 55 zł/osobę /brutto. 19. Cena jednostkowa za uroczystą kolację w dniu 4 grudnia nie może przekroczyć 100 zł/osobę /brutto. 20. ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do niezrealizowania przedmiotu umowy w całości, tj. w ilościach podanych w formularzu rzeczowo - cenowym stanowiącym załącznik nr 1a do SIWZ, a WYKONAWCY w takim przypadku nie będzie przysługiwało żadne roszczenie z tego tytułu, jak również nie będzie on uprawniony do żądania zapłaty wynagrodzenia za niezrealizowaną część usługi. 21. ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do zwiększenia lub zmniejszenia przedmiotu zamówienia o 20% ilości podanych w formularzu rzeczowo - cenowym stanowiącym załącznik nr 1a do SIWZ. 22. Ostateczna liczba uczestników konferencji zostanie podana najpóźniej 7 dni kalendarzowych przed rozpoczęciem konferencji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Wymagania co do wyposażenia oraz zakresu świadczonych usług w tym usług gastronomicznych dla hoteli zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Gospodarki
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dzp.pg.gda.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja i obsługa konsultacji międzynarodowych w ramach projektu Projekt planu zagospodarowania przestrzennego Polskich Obszarów Morskich w skali 1:200 000
Dodano: 2016-06-22 - Świadczenie usług hotelarskich, gastronomicznych, wynajmu sal konferencyjnych z wyposażeniem oraz świadczenie usługi wynajmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby szkoleń organizowanych przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej - ZP/379/018/U/15
Dodano: 2015-11-24 - CRZP/78/2015/AEZ/ Usługi hotelarskie w zakresie konferencji Kones 2016 organizowanej przez Akademię Morską w Gdyni
Dodano: 2015-11-10 - Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej - ZP/354/018/U/15
Dodano: 2015-10-22 - PRZETARG NIEOGRANICZONY/oraz art.5 ust 1/ na organizację konferencji pt. Identyfikacja nielegalnej produkcji i dystrybucji wyrobów akcyzowych w terminie 19-21 maja 2015 roku dla 120 uczestników z Polski i zagranicy.
Dodano: 2015-04-17 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelowej wraz z wyżywieniem oraz obsługą multimedialną XVII Międzynarodowej Konferencji Naukowej pt. Aktualne Problemy w Elektroenergetyce w dniach 17-19 czerwca 2015 r
Dodano: 2015-02-02 - Świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz najem sali konferencyjnych dla Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2015-02-02 - Usługa hotelarską w zakresie spotkań i konferencji dla Politechniki Gdańskiej, na potrzeby Katedry Fizyki Teoretycznej i Informatyki Kwantowej Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej
Dodano: 2014-10-15 - Wynajem 6 sal konferencyjnych wraz z cateringiem na potrzeby spotkań roboczych członków sieci tematycznych w ramach realizacji projektu: Program kompleksowego wspomagania systemu doskonalenia w powiecie gdańskim w latach szkolnych 2013/2014 oraz 2014/2015.
Dodano: 2014-04-01 - PRZETARG NIEOGRANICZONY/oraz art.5 ust 1/ Na zapewnienie obsługi konferencji w postaci bazy noclegowej, gastronomicznej i konferencyjnej na terenie województwa pomorskiego
Dodano: 2014-03-20