Przetargi.pl
Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej

Politechnika Gdańska Wydział Zarządzania i Ekonomii ogłasza przetarg

  • Adres: 80-233 Gdańsk, ul. Narutowicza 11/12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. +48 58 348 60 20 , fax. +48 58 347 24 53
  • Data zamieszczenia: 2014-11-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska Wydział Zarządzania i Ekonomii
    ul. Narutowicza 11/12 11/12
    80-233 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. +48 58 348 60 20, fax. +48 58 347 24 53
    REGON: 00000162000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pg.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelowa w zakresie spotkań i konferencji podczas VI Konferencji Naukowej Katedr Marketingu Uczelni Technicznych MARKETING W SPOŁECZEŃSTWIE INFORMACYJNYM organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej. 2. Wymagania dotyczące obiektu hotel o standardzie trzygwiazdkowym, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów oraz ujętym w Centralnym Wykazie Obiektów Hotelarskich Ministerstwa Sportu i Turystyki. Położenie hotelu Polska, województwo pomorskie, miasto Gdańsk w pasie nadmorskim w odległości od stacji kolejowej nie przekraczającej 5 kilometrów od obiektu hotelowego, mierzonej mapą targeo.pl. Całość świadczonej usługi, nocleg, wyżywienie oraz sale konferencyjne musi być świadczona w jednym budynku. Wykonawca w ramach świadczonej usługi umożliwi bezpłatnie uczestnikom konferencji korzystanie z zaplecza fitness, i basenu hotelowego. 3. Termin realizacji: 4 - 5 grudnia 2014r. 4. Zapewnienie uczestnikom zakwaterowania, jeden nocleg w dniu 04.12.2014 od godziny 8:00 (doba hotelowa) zgodnie z formularzem rzeczowo-cenowym załącznik nr 1a do SIWZ 5. Początek konferencji: 4 grudnia 2014 r., ok. godz. 10:00. 6. Koniec konferencji: 5 grudnia 2014 r., ok. godz. 15.00 Wykonawca umożliwia opuszczenie pokoi po godzinie 15:00. 7. Zapewnienie sali konferencyjnej wraz ze sprzętem multimedialnym (rzutnik, flipchart, wifi, nagłośnienie, mikrofony) w dniach od 4 grudnia 2014 roku od godziny 10:00 do dnia 05.12.2014 roku do ok. godz. 15:00. 8. Przerwa kawowa składać się ma z: kawy typu Lavazza, mleka, herbaty typu Lipton, cukru, cytryny, wody gazowanej, wody niegazowanej, soków 100%, ciasteczek. 9. Lunch bufetowy w dniu 4 grudnia 2014 dla 50 osób: Zupa Zupa z buraków i warzyw Żurek z białą kiełbasą Dania gorące Grillowana pierś z kurczaka w sosie śmietanowym Eskalopki z kurczaka Lasagne z bakłażana w pomidorach Warzywa grillowane (cukinia, bakłażan, papryka) Młode ziemniaki z koperkiem Penne w pomidorach Bufet sałatkowy do własnej kompozycji Mix sałat, pomidor, ogórek, kukurydza, oliwki Sos śmietanowy, sos vinegrette Bufet słodki Mini Panna Cotta Szarlotka Napoje Kawa, herbata Woda z miętą i cytryną 10. Lunch bufetowy w dniu 5 grudnia 2014 dla 45 osób: Zupy Krem z kalafiora Krem ziemniaczany z bekonem Bufet ciepły Kurczak colette Smażony filet z dorsza Penne Arrabiata Ryż z warzywami Ziemniaki z koperkiem Warzywa z migdałami Bufet sałatkowy Krucha sałata z sosem vinegrette Surówka z kapusty kiszonej Surówka z marchwi Bufet słodki Musy owocowe Ciastka koktajlowe Napoje Kawa, herbata Woda z miętą i cytryną 11. Uroczysta kolacja w dniu 4 grudnia 2014 dla 50 osób: Przystawka Smażona flądra podana z konfiturą z czerwonej cebuli i sosem maślano-cytrynowym Zupa Dwukolorowy krem brokułowi - selerowy z pianką z selera naciowego Główne danie Roladka z kurczaka ze szparagami podana na ratatui warzywnym i risotto bazyliowym Deser Owocowa tarta z bezą Napoje Kawa, herbata Woda z miętą i cytryną 12. Cena jednostkowa za pokój 1 osobowy ze śniadaniem (jedna doba) nie może przekroczyć 210 zł/osobę /brutto. 13. Cena jednostkowa za pokój 2 osobowy ze śniadaniem (jedna doba) nie może przekroczyć 230 zł/pokój /brutto. 14. Wynajem sali konferencyjnej nie może przekroczyć 1000 zł brutto za dwa dni konferencji. 15. Cena jednostkowa za przerwę kawową (całodzienną) nie może przekroczyć 35 zł/osobę /brutto. 16. Cena jednostkowa za przerwę kawową (jednorazowa) nie może przekroczyć 35 zł/osobę /brutto. 17. Cena jednostkowa za lunch bufetowy w dniu 4 grudnia nie może przekroczyć 55 zł/osobę /brutto. 18. Cena jednostkowa za lunch bufetowy w dniu 5 grudnia nie może przekroczyć 55 zł/osobę /brutto. 19. Cena jednostkowa za uroczystą kolację w dniu 4 grudnia nie może przekroczyć 100 zł/osobę /brutto. 20. ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do niezrealizowania przedmiotu umowy w całości, tj. w ilościach podanych w formularzu rzeczowo - cenowym stanowiącym załącznik nr 1a do SIWZ, a WYKONAWCY w takim przypadku nie będzie przysługiwało żadne roszczenie z tego tytułu, jak również nie będzie on uprawniony do żądania zapłaty wynagrodzenia za niezrealizowaną część usługi. 21. ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do zwiększenia lub zmniejszenia przedmiotu zamówienia o 20% ilości podanych w formularzu rzeczowo - cenowym stanowiącym załącznik nr 1a do SIWZ. 22. Ostateczna liczba uczestników konferencji zostanie podana najpóźniej 7 dni kalendarzowych przed rozpoczęciem konferencji.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Wymagania co do wyposażenia oraz zakresu świadczonych usług w tym usług gastronomicznych dla hoteli zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Gospodarki
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dzp.pg.gda.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach