Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 60-163 Poznań, Sieradzka 29
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-11-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu
Sieradzka 29
60-163 Poznań, woj. wielkopolskie
REGON: 639660210 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wodr.poznan.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo Wodne według 20 części. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 chodzieski: Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 2 gostyński Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze:2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 3 grodziski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 4 jarociński Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 5 kępiński Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 6 kolski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 7 koniński Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 8 leszczyński Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 9 międzychodzki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 10 obornicki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 11 ostrzeszowski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze:2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 12 pilski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 13 pleszewski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 14 poznański Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 15 rawicki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 16 słupecki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 17 szamotulski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 18 średzki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 19 wągrowiecki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 20 złotowski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-11-28
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi cateringowe na potrzeby Ośrodka Wczasowego "Leśna Przystań" w Rewalu
Dodano: 2024-07-16 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennej Opieki w Trzciance
Dodano: 2024-07-14 - Świadczenie usług żywienia pacjentów Ostrzeszowskiego Centrum Zdrowia wraz z transportem posiłków.
Dodano: 2024-07-09 - Usługi cateringowe na potrzeby Ośrodka Wczasowego "Leśna Przystań" w Rewalu
Dodano: 2024-07-04 - Świadczenie usług żywienia pacjentów Ostrzeszowskiego Centrum Zdrowia wraz z transportem posiłków.
Dodano: 2024-06-26 - Usługi przygotowania i dostarczania zestawów cateringowych dla dzieci uczestniczących w zajęciach socjoterapeutycznych prowadzonych w szkołach podstawowych na terenie miasta Piły
Dodano: 2024-06-19 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennej Opieki w Trzciance
Dodano: 2024-06-05 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennej Opieki w Trzciance
Dodano: 2024-06-03 - ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH W WYNAJĘTYCH OD ZAMAWIAJĄCEGO POMIESZCZENIACH DLA WYCHOWANKÓW I UCZNIÓW PRZEBYWAJĄCYCH W INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH IM. GEN. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRABONOGU
Dodano: 2024-05-29 - Świadczenie usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez WODR w Poznaniu - Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1), w ramach PS WPR 2023- 2027 według 29 części.
Dodano: 2024-04-11