Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej na zakończenie dwóch uroczystych gali wręczenia stypendiów

Województwo Lubelskie ogłasza przetarg

  • Adres: 20-029 Lublin, ul. Artura Grottgera
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 44 16 636, , fax. 81 44 16 535
  • Data zamieszczenia: 2019-08-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Lubelskie
    ul. Artura Grottgera 4
    20-029 Lublin, woj. lubelskie
    tel. 81 44 16 636, , fax. 81 44 16 535
    REGON: 43101917000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelskie.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej na zakończenie dwóch uroczystych gali wręczenia stypendiów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej na zakończenie dwóch uroczystych gali wręczenia stypendiów w ramach realizowanych przez Województwo Lubelskie projektów stypendialnych: nr RPLU.12.02.00-06-0001/19 w ramach Działania 12.2 Kształcenie ogólne pn. „Lubelskie wspiera uzdolnionych 2019-2020” oraz w ramach Działania 12.4 Kształcenie zawodowe projektu nr RPLU.12.04.00-06-0001/19 pn. „Lubelska kuźnia talentów 2019-2021” Zadaniem Wykonawcy będzie kompleksowa organizacja usługi cateringowej na uroczystych galach wręczenia stypendiów w Centrum Spotkania Kultur w Lublinie, Plac Teatralny 1 w dniach 10 oraz 11 grudnia 2019 r. Wykonawca w szczególności zapewni catering zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia i menu wraz z jego odpowiednią aranżacją i obsługą. W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązuje do: • zapewnienia cateringu zgodnie z zatwierdzonym menu łącznie dla 1000 osób (po 500 podczas każdego z dwóch dni zaplanowanych imprez), • zapewnienia stołów dla potrzeb cateringu: plastikowych, prostokątnych, składanych stolików cateringowych o wymiarach ok. 183 x 74x74 w ilości 26 szt. oraz stolików bankietowych w ilości 30 szt., • przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym (stoły powinny zostać przykryte obrusami białymi i otoczone falbanami bocznymi (skirting), dopuszczalne kolory: beż i wanilia, • zapewnienia wysokiej jakości przygotowanych potraw, • świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców platerowych i szkła, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych wraz z dekoracją kwiatową stołów cateringowych, • zapewnienia obsługi przez wykwalifikowaną kadrę kelnerów z doświadczeniem w ilości nie mniejszej niż 1 kelner na 30 uczestników), • zapewnienia osób do wydawania gorących posiłków – minimum 4 stanowiska, • estetycznego podawania posiłków, • zapewnienia niezbędnych urządzeń gastronomicznych do serwowania potraw na gorąco, pater do serwowania posiłków i innego niezbędnego wyposażenia w ilościach pozwalających na nieograniczony dostęp do potraw, • dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania, • zapewnienia jednorazowych pojemników w razie konieczności zapakowania pozostałego poczęstunku, • zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 60 min. po zakończeniu spotkania. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1 do Ogłoszenia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca wykaże się spełnieniem warunku dotyczącego posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności objętej przedmiotem zamówienia, jeżeli uzyskał decyzję Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego zatwierdzającą lub warunkowo zatwierdzającą zakład wprowadzający do obrotu lub/i produkujący żywność lub/i uzyskał wpis do rejestru zakładów, które wprowadzają do obrotu lub/i produkują żywność, o którym mowa w art. 61- 67 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2019 poz. 1252).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach