Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego ogłasza przetarg
- Adres: 02-456 Warszawa, ul. Czereśniowa 98
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 5716100 , fax. 22 5716101
- Data zamieszczenia: 2011-09-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego
ul. Czereśniowa 98 98
02-456 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 5716100, fax. 22 5716101
REGON: 00674282000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.modr.mazowsze.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: panstwowa jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników kursu pod nazwą Przewodnik agroturystyki organizowanego przez Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla uczestników kursu Przewodnik agroturystyki organizowanego na terenie powiatu łosickiego przez Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Warszawie. Kurs będzie organizowany w terminie od 17.10.2011 roku do 21.11.2011 roku. Miejsce wykonania zamówienia: teren powiatu łosickiego. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany określonego terminu kursu. W takim przypadku w terminie nie krótszym niż 7 dni przed planowanym kursem Zamawiający będzie informował Wykonawcę o terminie kursu, jak również o dokładnym miejscu prowadzenia kursu. Kurs obejmuje: 3 dni warsztatów wsparcia zawodowego i warsztatów motywacyjnych; 160 godzin lekcyjnych (t.j. 45 min. zegarowych każda godzina lekcyjna) zajęć podczas 20 kolejnych dni roboczych po 8 godzin lekcyjnych, prowadzonych od poniedziałku do piątku, pomiędzy godzinami 9-16. Liczba uczestników kursu: Przewidywana liczba uczestników kursu wynosi 15 osób + 1 osoba. Zamawiający dopuszcza organizację kursu dla grupy osób liczącej minimalnie 12 osób + 1 osoba. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca świadczył usługę cateringową dla faktycznej liczby uczestników kursu danego dnia kursu. O liczbie osób na kursie danego dnia Zamawiający będzie informował Wykonawcę każdego dnia kursu najpóźniej do godziny 10.00. Zakres usługi cateringowej: Wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla wszystkich uczestników kursu, każdego dnia zajęć szkoleniowych, w tym w trakcie warsztatów, jeden posiłek (obiad): obiad, w tym: zestaw obiadowy w formie gorącego posiłku, t.j. danie główne mięsne lub bezmięsne. Wszystkie składniki obiadu podawane pierwszego dnia powinny się różnić od składników obiadu podawanego drugiego dnia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.modr.mazowsze.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17