Instytut Medycyny Pracy im. prof. dra med. Jerzego Nofera ogłasza przetarg
- Adres: 91-348 Łódź, ul. Św. Teresy od Dzieciątka Jezus 8
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 042 6314871 , fax. 042 6314872
- Data zamieszczenia: 2010-09-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Medycyny Pracy im. prof. dra med. Jerzego Nofera
ul. Św. Teresy od Dzieciątka Jezus 8 8
91-348 Łódź, woj. łódzkie
tel. 042 6314871, fax. 042 6314872
REGON: 00028853800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.imp.lodz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka badawczo-rozwojowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług związanych z przygotowaniem całodziennego wyżywienia z uwzględnieniem diet i kaloryczności dla pacjentów Kliniki Chorób Zawodowych i Toksykologii IMP w Łodzi wraz z dzierżawą pomieszczeń i urządzeniami stanowiącymi wyposażenie kuchni. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie całodziennego wyżywienia z uwzględnieniem diet i kaloryczności dla pacjentów Kliniki Chorób Zawodowych i Toksykologii Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi wraz z dzierżawą od Zamawiającego pomieszczeń, magazynów i wyposażenia kuchni Instytutu. Zamawiający przewiduje następujące średnie szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie na posiłki: Średnie miesięczne zapotrzebowanie na wyżywienie pacjentów Kliniki IMP Śniadania 750 Obiady 750 Kolacje 750 Transport posiłków na oddziały zapewnia Zamawiający. W ramach w/w zadań niezbędne jest zakupienie surowców, przygotowanie posiłków zgodnie z potrzebami Kliniki oraz wymaganiami dietetycznymi i wydanie posiłków. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158942209
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Oferowany czynsz za dzierżawioną powierzchnię
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.imp.lodz/BIP/przetargi
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług związanych z przygotowaniem całodziennego wyżywienia z uwzględnieniem diet i kaloryczności dla pacjentów Kliniki Chorób Zawodowych i Toksykologii IMP w Łodzi wraz z dzierżawą pomieszczeń i urządzeniami stanowiącymi wyposażenie kuchni
Dodano: 2014-09-02 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w systemie cateringowym wraz z prowadzeniem bufetu przy ul Wileńskiej 37 dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi ZP/66/2012
Dodano: 2012-10-18 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w systemie cateringowym wraz z prowadzeniem bufetu dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Madurowicza w Łodzi ZP/51/2010
Dodano: 2010-11-12 - Usługa codziennego przygotowywania i dostarczania wyżywienia dla pacjentów Szpitala - catering
Dodano: 2009-11-19