"Olmedica" w Olecku Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ogłasza przetarg
- Adres: 19-400 Olecko, ul. Gołdapska
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 087 520 22 95/96, , fax. 87 520 25 43
- Data zamieszczenia: 2018-11-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: "Olmedica" w Olecku Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Gołdapska 1
19-400 Olecko, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 087 520 22 95/96, , fax. 87 520 25 43
REGON: 519558690 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.olmedica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Olmedica w Olecku Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Gołdapska 1, 19-400 Olecko
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów szpitala „Olmedica” w Olecku Sp. z o.o. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i gotowanie posiłków poza siedzibą Zamawiającego wg norm i zasad żywienia przypisanym placówkom służby zdrowia z uwzględnieniem diet wraz z dostarczaniem gotowych posiłków do szpitala w "Olmedica" w Olecku ul. Gołdapska 1 w okresie od dnia 01.01.2019 r. do dnia 31.12.2020 r. Minimalny wsad do kotła winien wynosić nie mniej niż 5,80 złotych netto. Przygotowywanie posiłków winno odbywać się w obiekcie, dla którego wystawiona jest przez właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego (PPIS) decyzja zatwierdzająca, że może świadczyć usługi w zakresie przygotowywania posiłków dla szpitala. Wykonawca odpowiedzialny jest za utrzymanie w należytym stanie sanitarno – epidemiologicznym, czystości pomieszczeń wraz z wyposażeniem przeznaczonym do przygotowania, produkcji posiłków oraz środków transportu w zakresie przedmiotu zamówienia. Odpowiada równie za właściwe przechowywanie produktów spożywczych, higienę produkcji i właściwe zmywanie naczyń kuchennych i transportowych. Zamawiający wymaga, aby przygotowywanie posiłków odbywało się wg norm i zasad żywienia opracowanych przez Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie i przypisanym placówkom służby zdrowia z uwzględnieniem diet stosowanych przez Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca powinien posiadać decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zezwalającą na prowadzenie działalności w zakresie objętym zamówieniem oraz dokumentację potwierdzającą możliwość świadczenia usług w obiekcie, dla którego jest wystawiona decyzja zatwierdzająca.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ŚWIADCZENIE USŁUG W ZAKRESIE ŻYWIENIA PACJENTÓW SZPITALA OLMEDICA W OLECKU SP. Z O.O.
Dodano: 2023-01-11 - Przygotowywanie oraz sukcesywna dostawa posiłków szpitalnych
Dodano: 2022-08-17 - Przygotowywanie oraz sukcesywna dostawa posiłków szpitalnych
Dodano: 2022-07-14 - Przygotowanie i sukcesywna dostawa posiłków szpitalnych
Dodano: 2021-05-11 - ŚWIADCZENIE USŁUG W ZAKRESIE ŻYWIENIA PACJENTÓW SZPITALA „OLMEDICA” W OLECKU SP. Z O.O.
Dodano: 2021-01-20 - ŚWIADCZENIE USŁUG W ZAKRESIE ŻYWIENIA PACJENTÓW SZPITALA „OLMEDICA” W OLECKU SP. Z O.O.
Dodano: 2020-12-02 - Przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych)
Dodano: 2020-09-10 - Przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych)
Dodano: 2020-08-31 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla pracowników szpitala
Dodano: 2020-03-23 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla pracowników szpitala
Dodano: 2020-02-21