Szpital Mazowiecki w Garwolinie Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 08-400 Garwolin, Al. Legionów 11
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 25 682 16 93 , fax. 25 684 32 04
- Data zamieszczenia: 2011-06-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Mazowiecki w Garwolinie Sp. z o.o.
Al. Legionów 11 11
08-400 Garwolin, woj. mazowieckie
tel. 25 682 16 93, fax. 25 684 32 04
REGON: 14203287200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.smwg.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka prawa handlowego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów do Szpitala Mazowieckiego w Garwolinie sp. z o.o. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy posiłków w ramach całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Mazowieckiego w Garwolinie z uwzględnieniem diet i kaloryczności. W ramach zamówienia przewiduje się dostarczanie posiłków do czterech oddziałów stacjonarnych i dwóch oddziałów dziennych - ok. 130 pacjentów średnio dziennie. Średnia miesięczna ilość osobodni - 4030, gdzie 1 osobodzień to całodzienne wyżywienie pacjenta tj. śniadanie, śniadanie II, obiad , kolacja. Ogólna ilość dostaw/ osobodni w okresie objętym umową - 40300 Wskazana ilość osobodni ma charakter wyłącznie szacunkowy, a rzeczywista ilość w ramach zamówienia stanowiącego przedmiot niniejszego postępowania, wynikać będzie z bieżących potrzeb Zamawiającego i uzależniona będzie od liczby leczonych pacjentów. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w niniejszym postepowaniu.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.smwg.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17