Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury ogłasza przetarg
- Adres: 31-547 Kraków, ul. Przy Rondzie 5
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 0048 12 6179655 , fax. 0048 12 6179653
- Data zamieszczenia: 2013-12-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury
ul. Przy Rondzie 5 5
31-547 Kraków, woj. małopolskie
tel. 0048 12 6179655, fax. 0048 12 6179653
REGON: 14058042800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kssip.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
świadczenie usług restauracyjnych na rzecz Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury w Krakowie wraz z dzierżawą lokalu użytkowego i urządzeń w celu prowadzenia usług gastronomicznych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: 1.Świadczenie usług restauracyjnych na rzecz Zamawiającego w budynkach położonych w Krakowie, ul. Przy Rondzie 5 (w budynku administracyjno-dydaktycznym, Dom Aplikanta oraz w miejscu wskazanym przez zamawiającego), tj. usług w zakresie przygotowywania, dostarczania do w/w budynków i podawania posiłków polegających na zapewnieniu i zorganizowaniu wyżywienia na terenie szkolnej restauracji (dzierżawionej od Zamawiającego) z wykorzystaniem znajdujących się tam urządzeń oraz własnego sprzętu i naczyń, w czasie przeprowadzanych na terenie Krajowej Szkoły szkoleń, konferencji oraz innych imprez, oznaczenie według CPV: 55300000-3, 55310000-6, 55320000-9, 55321000-6, 55322000-3, 55330000-2, w ilościach szacunkowych (maksymalnych) dla wyceny oferty: 1) śniadania, obiady, kolacje oraz catering w ramach przerw kawowych łącznie dla ok. 840 osób uczestniczących w 3-dniowych szkoleniach zaplanowanych na 2014r. przy założeniu, że posiłki zaczynają się od obiadu w dniu przyjazdu, a kończą obiadem w dniu wyjazdu , tj. 3 obiady, 2 śniadania oraz 2 kolacje i min. 4 przerwy kawowe (poziom podstawowy); 2) przerw kawowych dla uczestników jednodniowych szkoleń dla łącznie 1800 osób 2 przerwy kawowe (poziom średni); 3) uroczyste: kolacje w liczbie nie przekraczającej 1030 osób, obiady dla max. 1320 osób, śniadania dla max. 240 osób oraz przerwy kawowe dla max. 1700 osób (poziom wysoki); 4) maksymalnie:1450 śniadań, 2000 obiadów, 1100 kolacji i 2000 przerw kawowych (poziom średni). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Cena dzierżawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kssip.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16