Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUG RESTAURACYJNYCH I PODAWANIA POSIŁKÓW WRAZ Z DZIERŻAWĄ LOKALU UŻYTKOWEGO I URZĄDZEŃ W OŚRODKU EDUKACJI EKOLOGICZNEJ LEŚNIK W ZAKOPANEM

Nadleśnictwo Nowy Targ ogłasza przetarg

  • Adres: 34-400 Nowy Targ, ul. Kowaniec 70
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-18 26 629 25 , fax. 0-18 26 629 25
  • Data zamieszczenia: 2013-10-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Nadleśnictwo Nowy Targ
    ul. Kowaniec 70 70
    34-400 Nowy Targ, woj. małopolskie
    tel. 0-18 26 629 25, fax. 0-18 26 629 25
    REGON: 35054566500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.nowytarg.krakow.lasy.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUG RESTAURACYJNYCH I PODAWANIA POSIŁKÓW WRAZ Z DZIERŻAWĄ LOKALU UŻYTKOWEGO I URZĄDZEŃ W OŚRODKU EDUKACJI EKOLOGICZNEJ LEŚNIK W ZAKOPANEM
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych podawania posiłków wraz z dzierżawą lokalu i urządzeń w Ośrodku Edukacji Leśnej Leśnik, położonym przy ul. Jaszczurówka 29, w Zakopanem. Usługa obejmuje:przygotowanie, zapewnienie i zorganizowanie wyżywienia w jadalni Ośrodka Edukacji Leśnej Leśnik, położonego w Zakopanem przy ul. Jaszczurówka 29, w tym dla osób korzystających z miejsc noclegowych oraz w czasie przeprowadzanych tam - szkoleń, spotkań, konferencji czy innych imprez,świadczenie usług przygotowania, zapewnienia i organizowania wyżywienia na spotkaniach, imprezach organizowanych przez zamawiającego w innych miejscach.Usługa ma być realizowana z wykorzystaniem pomieszczeń użytkowych i urządzeń wydzierżawionych przez zamawiającego oraz sprzętu i naczyń, stanowiących własność Wykonawcy przez okres 36 miesięcy od dnia zawarcia umowy.Kategoria usług - 17 - usługi hotelarskie i restauracyjne. Wykonawca musi mieć w swojej ofercie zestawy posiłków mięsnych, jarskich i rybnych na poziomie: podstawowym, średnim, wysokim zgodnie z załącznikiem nr 2 w okresie 36 miesięcy w ilościach szacunkowych (maksymalnych) dla wyceny oferty.Szczegółowy opis realizacji usług będących przedmiotem zamówienia zawarto w załączniku nr 1, a w załączniku nr 2 przykładowe zestawy dań (posiłków) do wyceny oferty. Załącznik nr 1 i załącznik nr 2 stanowią integralne części niniejszej SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 36 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 8.1 Oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości: 5.000.00 PLN (słownie: pięć tysięcy 00/100 PLN). 8.2 Wadium należy wnieść w terminie do dnia 16/10/2013 r. do godz.10.00. 8.3 Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: 8.3.1 pieniądzu: przelewem na rachunek bankowy Zamawiającego: 03 1540 1115 2043 6050 0004 0001 z zaznaczeniem numeru przetargu tj. S-2710-5/13 lub wadium na usługi gastronomiczne. 8.3.2 poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; 8.3.3 gwarancjach bankowych; 8.3.4 gwarancjach ubezpieczeniowych; 8.3.5 poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr 109, poz. 1158, z późn. zm.).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Cena dzierżawy 1 m2 powierzchni
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/rdlp_krakow/nadl_nowy_targ
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach