Nadleśnictwo Nowy Targ ogłasza przetarg
- Adres: 34-400 Nowy Targ, ul. Kowaniec 70
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 0-18 26 629 25 , fax. 0-18 26 629 25
- Data zamieszczenia: 2013-10-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Nadleśnictwo Nowy Targ
ul. Kowaniec 70 70
34-400 Nowy Targ, woj. małopolskie
tel. 0-18 26 629 25, fax. 0-18 26 629 25
REGON: 35054566500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.nowytarg.krakow.lasy.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowe Gospodarstwo Leśne Lasy Państwowe
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ŚWIADCZENIE USŁUG RESTAURACYJNYCH I PODAWANIA POSIŁKÓW WRAZ Z DZIERŻAWĄ LOKALU UŻYTKOWEGO I URZĄDZEŃ W OŚRODKU EDUKACJI EKOLOGICZNEJ LEŚNIK W ZAKOPANEM - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych podawania posiłków wraz z dzierżawą lokalu i urządzeń w Ośrodku Edukacji Leśnej Leśnik, położonym przy ul. Jaszczurówka 29, w Zakopanem. Usługa obejmuje:przygotowanie, zapewnienie i zorganizowanie wyżywienia w jadalni Ośrodka Edukacji Leśnej Leśnik, położonego w Zakopanem przy ul. Jaszczurówka 29, w tym dla osób korzystających z miejsc noclegowych oraz w czasie przeprowadzanych tam - szkoleń, spotkań, konferencji czy innych imprez,świadczenie usług przygotowania, zapewnienia i organizowania wyżywienia na spotkaniach, imprezach organizowanych przez zamawiającego w innych miejscach.Usługa ma być realizowana z wykorzystaniem pomieszczeń użytkowych i urządzeń wydzierżawionych przez zamawiającego oraz sprzętu i naczyń, stanowiących własność Wykonawcy przez okres 36 miesięcy od dnia zawarcia umowy.Kategoria usług - 17 - usługi hotelarskie i restauracyjne. Wykonawca musi mieć w swojej ofercie zestawy posiłków mięsnych, jarskich i rybnych na poziomie: podstawowym, średnim, wysokim zgodnie z załącznikiem nr 2 w okresie 36 miesięcy w ilościach szacunkowych (maksymalnych) dla wyceny oferty.Szczegółowy opis realizacji usług będących przedmiotem zamówienia zawarto w załączniku nr 1, a w załączniku nr 2 przykładowe zestawy dań (posiłków) do wyceny oferty. Załącznik nr 1 i załącznik nr 2 stanowią integralne części niniejszej SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 36 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 8.1 Oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości: 5.000.00 PLN (słownie: pięć tysięcy 00/100 PLN). 8.2 Wadium należy wnieść w terminie do dnia 16/10/2013 r. do godz.10.00. 8.3 Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: 8.3.1 pieniądzu: przelewem na rachunek bankowy Zamawiającego: 03 1540 1115 2043 6050 0004 0001 z zaznaczeniem numeru przetargu tj. S-2710-5/13 lub wadium na usługi gastronomiczne. 8.3.2 poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; 8.3.3 gwarancjach bankowych; 8.3.4 gwarancjach ubezpieczeniowych; 8.3.5 poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr 109, poz. 1158, z późn. zm.).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Cena dzierżawy 1 m2 powierzchni
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/rdlp_krakow/nadl_nowy_targ
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dostarczanie i podawanie posiłków w ramach realizacji wieloletniego programu wspierania gmin w zakresie dożywiania Pomoc państwa w zakresie dożywiania w roku szkolnym 2016/2017 dla osób uprawnionych na terenie Gminy Podegrodzie wraz z najmem stołówek i kuchni w Gimnazjum w miejscowości Brzezna, przy Szkole Podstawowej w miejscowości Olszana, a także żywienie całodzienne dzieci w Przedszkolu w Brzeznej, nie korzystających z programu dożywiania - II
Dodano: 2016-07-26 - Usługa cateringu dla dzieci, które będą uczęszczać do Przedszkola Samorządowego w Modlniczce w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa posiłków do Gminnego Zespołu Szkół w Kozłowie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-07 - Najem pomieszczeń i wyposażenia oraz prowadzenie stołówki i kuchni szkolnej w Gimnazjum w ŁUKOWICY z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności oraz realizację programu: Pomoc państwa w zakresie dożywiania - przygotowanie posiłków dla osób uprawnionych na terenie Gminy ŁUKOWICA.
Dodano: 2016-07-06 - Przygotowanie, dostarczanie i podawanie posiłków w ramach realizacji wieloletniego programu wspierania gmin w zakresie dożywiania Pomoc państwa w zakresie dożywiania w roku szkolnym 2016/2017 dla osób uprawnionych na terenie Gminy Podegrodzie wraz z najmem stołówek i kuchni w Gimnazjum w miejscowości Brzezna, przy Szkole Podstawowej w miejscowości Olszana oraz przy Gminnym Żłobku w Podegrodziu, a także żywienie całodzienne dzieci w Przedszkolu w Brzeznej, w Gminnym Przedszkolu w Podegrodziu i Gminnym Żłobku w Podegrodziu nie korzystających z programu dożywiania
Dodano: 2016-07-05 - Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa posiłków do Gminnego Zespołu Szkół w Kozłowie w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-27 - Przygotowanie wyżywienia dla uczniów Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Zakopanem, ulica Droga do Olczy 26 przez okres 2 lat
Dodano: 2016-06-14 - Usługa w zakresie zorganizowanego i kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych przez Zamawiającego, polegająca na przygotowywaniu gotowych posiłków (poszczególnych diet) i zagospodarowaniu odpadów pokonsumpcyjnych
Dodano: 2016-06-07 - Usługa cateringu dla dzieci, które będą uczęszczać do Przedszkola Samorządowego w Wielkiej Wsi z Oddziałem Zamiejscowym w Białym Kościele w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-02 - Usługa gotowania, dowożenia i wydawania gotowych posiłków dla żołnierzy zabezpieczających Światowe Dni Młodzieży. Sygn.28/ŻYW/16.
Dodano: 2016-05-20