Przetargi.pl
Świadczenie usług hotelarsko-restauracyjnych podczas prowadzonych 2-dniowych szkoleń organizowanych przez RIO w Gdańsku na terenie województwa pomorskiego

Regionalna Izba Obrachunkowa w Gdańsku ogłasza przetarg

  • Adres: 80-853 Gdańsk, ul. Wały Jagiellońskie 36
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 301 86 45 , fax. 58 346 25 15
  • Data zamieszczenia: 2012-02-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Regionalna Izba Obrachunkowa w Gdańsku
    ul. Wały Jagiellońskie 36 36
    80-853 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 58 301 86 45, fax. 58 346 25 15
    REGON: 19013495400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług hotelarsko-restauracyjnych podczas prowadzonych 2-dniowych szkoleń organizowanych przez RIO w Gdańsku na terenie województwa pomorskiego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelarsko-restauracyjnych podczas prowadzonych 2-dniowych szkoleń organizowanych przez RIO w Gdańsku na terenie województwa pomorskiego w zakresie zakwaterowania, wyżywienia uczestników oraz udostępnienia sali konferencyjnej. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje: a) przygotowanie noclegów w pokojach jednoosobowych, ewentualnie dwuosobowych /jedna doba hotelowa/, b) udostępnienie dla maksymalnie 100 osób klimatyzowanej sali konferencyjnej z mediami tj. nagłośnienie, rzutnik multimedialny, dostęp do internetu: --6 h pierwszego dnia szkoleniowego /od godz. 13.00 do godz. 19:00/, --4 h drugiego dnia szkoleniowego /od godz. 09.00 do godz. 13.00/, c) przygotowanie posiłków dla ok. 100 osób w ciągu 2 dni obejmujących: ---śniadanie w formie bufetu szwedzkiego z serwisem kawowym, ---obiad w formie bufetu szwedzkiego z serwisem kawowym, ---kolację składającą się z: ---zupy /do wyboru: krem z pomidorów po włosku lub krem z brokułów (300ml.na osobę), ---dania głównego /do wyboru: pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem 200g/na osobę, sos serowy, frytki /150g. na osobę/ lub ziemniaki /200g. na osobę/, marchewka karmelizowana i bukiet surówek lub ryba 150g/osobę, sos serowy, frytki /150g. na osobę/, marchewka karmelizowana i bukiet surówek, ---deseru: lody z owocami i bitą śmietaną /200g. na osobę/, ---zakąsek zimnych serwowanych na paterach: min. 3 rodzaje mięs np: /karkówka, tymbaliki drobiowe, roladki z indyka/, dwa rodzaje sałatek, deska serów różnych, deska wędlin różnych, pstrąg, ---bufet składający się z: serwisu kawowego w liczbie nielimitowanej / kawa, herbata, woda, cukier, cytryna, mleko/, ciasto /150g. na osobę/, napoje zimne: woda niegazowana 0,5l/osobę, woda gazowana 0,5l/osobę/, sok owocowy: 0,5l/osobę. ---żurku z jajkiem lub barszczu z pasztecikiem. d) przerwy kawowe w formie: kawa, herbata, woda, cukier, cytryna, mleko, paluszki, ciastka, e) przewidywany termin szkoleń: w marcu, maju i październiku 2012 r.. Szczegółowe wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia określa rozdział 1 specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 2.400 zł, (słownie: dwa tysiące czterysta złotych 00/100)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość hotelu
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.bip.gdansk.rio.gov.pl/?c=279
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach