Regionalna Izba Obrachunkowa w Gdańsku ogłasza przetarg
- Adres: 80-853 Gdańsk, ul. Wały Jagiellońskie 36
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 301 86 45 , fax. 58 346 25 15
- Data zamieszczenia: 2012-02-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Regionalna Izba Obrachunkowa w Gdańsku
ul. Wały Jagiellońskie 36 36
80-853 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 58 301 86 45, fax. 58 346 25 15
REGON: 19013495400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług hotelarsko-restauracyjnych podczas prowadzonych 2-dniowych szkoleń organizowanych przez RIO w Gdańsku na terenie województwa pomorskiego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelarsko-restauracyjnych podczas prowadzonych 2-dniowych szkoleń organizowanych przez RIO w Gdańsku na terenie województwa pomorskiego w zakresie zakwaterowania, wyżywienia uczestników oraz udostępnienia sali konferencyjnej. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje: a) przygotowanie noclegów w pokojach jednoosobowych, ewentualnie dwuosobowych /jedna doba hotelowa/, b) udostępnienie dla maksymalnie 100 osób klimatyzowanej sali konferencyjnej z mediami tj. nagłośnienie, rzutnik multimedialny, dostęp do internetu: --6 h pierwszego dnia szkoleniowego /od godz. 13.00 do godz. 19:00/, --4 h drugiego dnia szkoleniowego /od godz. 09.00 do godz. 13.00/, c) przygotowanie posiłków dla ok. 100 osób w ciągu 2 dni obejmujących: ---śniadanie w formie bufetu szwedzkiego z serwisem kawowym, ---obiad w formie bufetu szwedzkiego z serwisem kawowym, ---kolację składającą się z: ---zupy /do wyboru: krem z pomidorów po włosku lub krem z brokułów (300ml.na osobę), ---dania głównego /do wyboru: pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem 200g/na osobę, sos serowy, frytki /150g. na osobę/ lub ziemniaki /200g. na osobę/, marchewka karmelizowana i bukiet surówek lub ryba 150g/osobę, sos serowy, frytki /150g. na osobę/, marchewka karmelizowana i bukiet surówek, ---deseru: lody z owocami i bitą śmietaną /200g. na osobę/, ---zakąsek zimnych serwowanych na paterach: min. 3 rodzaje mięs np: /karkówka, tymbaliki drobiowe, roladki z indyka/, dwa rodzaje sałatek, deska serów różnych, deska wędlin różnych, pstrąg, ---bufet składający się z: serwisu kawowego w liczbie nielimitowanej / kawa, herbata, woda, cukier, cytryna, mleko/, ciasto /150g. na osobę/, napoje zimne: woda niegazowana 0,5l/osobę, woda gazowana 0,5l/osobę/, sok owocowy: 0,5l/osobę. ---żurku z jajkiem lub barszczu z pasztecikiem. d) przerwy kawowe w formie: kawa, herbata, woda, cukier, cytryna, mleko, paluszki, ciastka, e) przewidywany termin szkoleń: w marcu, maju i październiku 2012 r.. Szczegółowe wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia określa rozdział 1 specyfikacji istotnych warunków zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 2.400 zł, (słownie: dwa tysiące czterysta złotych 00/100)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość hotelu
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.bip.gdansk.rio.gov.pl/?c=279
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja i obsługa konsultacji międzynarodowych w ramach projektu Projekt planu zagospodarowania przestrzennego Polskich Obszarów Morskich w skali 1:200 000
Dodano: 2016-06-22 - Świadczenie usług hotelarskich, gastronomicznych, wynajmu sal konferencyjnych z wyposażeniem oraz świadczenie usługi wynajmu autokarów wraz z kierowcą na potrzeby szkoleń organizowanych przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej - ZP/379/018/U/15
Dodano: 2015-11-24 - CRZP/78/2015/AEZ/ Usługi hotelarskie w zakresie konferencji Kones 2016 organizowanej przez Akademię Morską w Gdyni
Dodano: 2015-11-10 - Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej - ZP/354/018/U/15
Dodano: 2015-10-22 - PRZETARG NIEOGRANICZONY/oraz art.5 ust 1/ na organizację konferencji pt. Identyfikacja nielegalnej produkcji i dystrybucji wyrobów akcyzowych w terminie 19-21 maja 2015 roku dla 120 uczestników z Polski i zagranicy.
Dodano: 2015-04-17 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelowej wraz z wyżywieniem oraz obsługą multimedialną XVII Międzynarodowej Konferencji Naukowej pt. Aktualne Problemy w Elektroenergetyce w dniach 17-19 czerwca 2015 r
Dodano: 2015-02-02 - Świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz najem sali konferencyjnych dla Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2015-02-02 - Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2014-11-05 - Usługa hotelarską w zakresie spotkań i konferencji dla Politechniki Gdańskiej, na potrzeby Katedry Fizyki Teoretycznej i Informatyki Kwantowej Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej
Dodano: 2014-10-15 - Wynajem 6 sal konferencyjnych wraz z cateringiem na potrzeby spotkań roboczych członków sieci tematycznych w ramach realizacji projektu: Program kompleksowego wspomagania systemu doskonalenia w powiecie gdańskim w latach szkolnych 2013/2014 oraz 2014/2015.
Dodano: 2014-04-01