Krajowa Szkoła Administracji Publicznej ogłasza przetarg
- Adres: 00-922 Warszawa, ul. Wawelska 56
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 60 80 177, 60 80 173 , fax. 22 60 80 277, 60 80 273
- Data zamieszczenia: 2013-09-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Krajowa Szkoła Administracji Publicznej
ul. Wawelska 56 56
00-922 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 60 80 177, 60 80 173, fax. 22 60 80 277, 60 80 273
REGON: 00647242100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ksap.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ŚWIADCZENIE USŁUG HOTELARSKICH W WARSZAWIE W ZAKRESIE ZAKWATEROWANIA UCZESTNIKÓW SZKOLENIA SENSE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi hotelarskie w zakresie zakwaterowania w Warszawie uczestników szkolenia w ramach realizacji programu S.E.N.S.E (Strategic Economic Needs and Security Exercise), zwanego dalej SENSE. Zaoferowany hotel, posiadający minimum trzy gwiazdki według norm obowiązujących w Polsce, musi znajdować się w Warszawie w obszarze określonym pkt. 3.5. SIWZ, przy ciągu komunikacyjnym umożliwiającym podjazd autokaru na 50 pasażerów pod główne wejście hotelowe. Wszystkie pokoje dla jednej grupy muszą znajdować się w jednym hotelu. Przedmiot zamówienia obejmuje noclegi ze śniadaniem, pokoje jednoosobowe lub dwuosobowe do jednoosobowego wykorzystania z łazienką, telewizorem i dostępem do bezpłatnego przewodowego lub bezprzewodowego (Wi-Fi) internetu. Zamówieniem są usługi hotelarskie w zakresie zakwaterowania w Warszawie 50 uczestników szkolenia SENSE w 50 pokojach w terminie od 21.09.2013 r. godz. 12:00 do 28.09.2013 r. godz. 12:00. Wykonawca zapewni pomieszczenie dla uczestników SENSE na przechowanie bagażu, jeżeli zajdzie taka potrzeba (luggage room). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje zabezpieczenia oferty w postaci wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Punkty przyznane wykonawcy za kategorię hotelu powyżej 3 gwiazdek
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.ksap.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelowych na terenie Warszawy
Dodano: 2016-07-19 - Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych dla uczestników spotkań organizowanych w ramach projektu CVP
Dodano: 2016-07-13 - Organizacja konferencji szkoleniowej dla pracowników Sieci PIFE
Dodano: 2016-07-08 - Świadczenie usług hotelowych na terenie Warszawy
Dodano: 2016-07-01 - Organizacja i obsługa wydarzenia pod nazwą: Mazowieckie Dni Partnerstwa
Dodano: 2016-06-30 - świadczenie usług hotelarskich dla gości i wykonawców 59. Międzynarodowego Festiwalu Muzyki Współczesnej Warszawska Jesień 2016
Dodano: 2016-06-23 - Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie 4 konferencji promujących program Owoce i warzywa w szkole
Dodano: 2016-06-07 - Świadczenie usług hotelarskich na terenie Warszawy dla Biura Polskiej Komisji Akredytacyjnej
Dodano: 2016-06-07 - świadczenie usług hotelowych na terenie Polski.
Dodano: 2016-06-07 - Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie 4 konferencji promujących program Owoce i warzywa w szkole
Dodano: 2016-05-18