Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH DLA UCZESTNIKÓW DZIENNEGO DOMU POMOCY W HUCIE W RAMACH PROJEKTU „CENTRUM USŁUG ŚRODOWISKOWYCH W POWIECIE WIERUSZOWSKIM – „RAZEM ŁATWIEJ” NR PROJEKTU RPLD.09.02.01-IP.01-10-001/19 W RAMACH DZIAŁANIA IX PODDZIAŁANIA IX.2.1 W RAMACH REGIONALNEGO PROGRAMU OPERACYJNEGO WOJEWÓDZTWA ŁÓDZKIEGO NA LATA 2014 – 2020”

Gmina Lututów ogłasza przetarg

  • Adres: 98-360 Lututów, Klonowska
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 438714052 , fax. 438714052
  • Data zamieszczenia: 2020-07-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Lututów
    Klonowska 8
    98-360 Lututów, woj. łódzkie
    tel. 438714052, fax. 438714052
    REGON: 73093468300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.lututowgmina.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH DLA UCZESTNIKÓW DZIENNEGO DOMU POMOCY W HUCIE W RAMACH PROJEKTU „CENTRUM USŁUG ŚRODOWISKOWYCH W POWIECIE WIERUSZOWSKIM – „RAZEM ŁATWIEJ” NR PROJEKTU RPLD.09.02.01-IP.01-10-001/19 W RAMACH DZIAŁANIA IX PODDZIAŁANIA IX.2.1 W RAMACH REGIONALNEGO PROGRAMU OPERACYJNEGO WOJEWÓDZTWA ŁÓDZKIEGO NA LATA 2014 – 2020”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych polegających na: a). usłudze przygotowania posiłków, b). usłudze gotowania posiłków, c). usłudze dostarczania posiłków, d). usłudze podawania posiłków. 2.Wykonawca zobowiązuje się przygotować, dostarczyć i podać uczestnikom DDP w naczyniach jednorazowych: śniadania, dwudaniowe gorące posiłki oraz podwieczorki przez pięć dni w tygodniu z wyłączeniem sobót, niedziel, świąt i dni wolnych od pracy. 3.Realizacja przedmiotu zamówienia następuje przy wykorzystaniu materiałów, surowców, produktów oraz narzędzi i transportu wykonawcy. 4.Codziennie wykonawca dostarczał będzie śniadania, obiady i podwieczorki dla 25-ciu uczestników. 5.Zamawiający wymaga, aby wszystkie elementy składające się na śniadanie, obiad, i podwieczorek dostarczane były w termosach i pojemnikach spełniających wymogi odnoszące się do transportu żywności w tym gorących napojów oraz dań gorących.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień,

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach