Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji

Centrum Rozwoju Edukacji Województwa Łódzkiego w Skierniewicach ogłasza przetarg

  • Adres: 96-100 Skierniewice, Stefana Batorego 64D
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 46 833 20 04
  • Data zamieszczenia: 2024-06-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Rozwoju Edukacji Województwa Łódzkiego w Skierniewicach
    Stefana Batorego 64D
    96-100 Skierniewice, woj. łódzkie
    tel. 46 833 20 04
    REGON: 389758959
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamówienie zostanie zrealizowane w dniu 12 czerwca 2024 roku w Akademii Nauk Stosowanych Stefana Batorego w Skierniewicach, ul. Stefana Batorego 64E. Konferencja odbędzie się w godzinach 8:30 – 14:00. Planowana liczba uczestników 100 osób. O ostatecznej liczbie uczestników Zamawiający poinformuje Wykonawcę najpóźniej w terminie 7 dni kalendarzowych przed rozpoczęciem konferencji. Minimalna przewidywana liczba uczestników konferencji: 50 osób. Dla porównania ofert przyjmuje się liczbę 100 uczestników.W ramach zamówienia Wykonawca zobligowany jest do:1. Przygotowania stołów w czterech salach i holu przed aulą oraz posprzątania po zakończeniu całego wydarzenia (w zakresie dotyczącym cateringu).2. Zapewnienia własnych naczyń (termosów/podgrzewaczy, filiżanek, spodeczków, szklanek, sztućców, cukiernic, talerzy itp.) zgodnie z wymaganiami menu w pkt 4 poniżej. Zamawiający nie dopuszcza możliwości użycia naczyń plastikowych.3. Zapewnienie obsługi kelnerskiej podczas trwania przerwy kawowej oraz obiadu.4. Zapewnienia jednej przerwy kawowej w godzinach 1100-1130podczas której zostaną podane:- herbata ekspresowa (czarna, zielona, owocowa) oraz kawa (rozpuszczalna i mielona)w ilości dostosowanej do liczby uczestników- mleko i/lub śmietanka do kawy - w ilości dostosowanej do liczby uczestników,- cytryna, cukier - w ilości dostosowanej do liczby uczestników,- woda mineralna, niegazowana z cytryną podawana w dzbankach (minimum 500 ml na osobę),- 3 rodzaje ciast typu np. sernik, wuzetka, szarlotka itp. – min. 1 szt. wybranego ciasta na każdego uczestnika.Wykonawca musi udostępnić własny warnik z wrzątkiem na kawę i herbatę.5. Zapewnienia obiadu od godziny 1400podczas którego zostaną podane:- 2 zupy do wyboru min. 250 ml na każdego uczestnika, - dania gorące – minimum 3 zestawy obiadowe do wyboru przez każdego uczestnika w tym jedno wegańskie, jedno z drobiu i jedno z mięsa czerwonego z wyłączeniem mięsa mielonego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach