Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim ogłasza przetarg
- Adres: 63-400 Ostrów Wielkopolski, al. Powstańców Wielkopolskich 16
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 62 7378400 , fax. 62 7378433
- Data zamieszczenia: 2013-10-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe w Ostrowie Wielkopolskim
al. Powstańców Wielkopolskich 16 16
63-400 Ostrów Wielkopolski, woj. wielkopolskie
tel. 62 7378400, fax. 62 7378433
REGON: 25086404300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiat-ostrowski.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych oraz dostarczenie uczestnikom spotkań w ramach sieci materiałów szkoleniowych do realizacji projektu Kompleksowy Program Wspomagania Rozwoju Szkół oraz Przedszkoli na terenie Powiatu Ostrowskiego, w okresie od 02/09/2013 do 30/06/2015. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakup usług cateringowych - serwisu kawowego ( dostarczenie kawy, herbaty, ciastek luźnych, cukru, mleka, śmietanki jednorazowej, cytryny w plastrach, wody gazowanej i niegazowanej) dla uczestników projektu realizowanego przez Powiat Ostrowski dla 596 spotkań po minimum 20 osób w każdym w okresie od podpisania umowy z Wykonawcą do 30 czerwca 2015roku (zgodnie z ustalonym z Wykonawcą harmonogramem). Serwis kawowy: Sposób podania: w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklanek, łyżeczek i serwetek w czasie trwania spotkania - ciastka (mieszanka deserowa - delicje, wafelki, ciastka kruche): 5 szt. różnych ciastek na jedną osobę. - 2 filiżanki kawy rozpuszczalnej (1 filiżanka - 250 ml) na jedną osobę - 2 filiżanki herbaty (1 filiżanka - 250 ml) na jedną osobę - 1 butelka x 0,5 l wody mineralnej niegazowanej na jedną osobę - 1 butelka x 0,5 l wody mineralnej gazowanej na jedną osobę - cukier - 8 łyżeczek lub 8 saszetek x 2g na jedną osobę - mleko płynne 2% - 100 ml. na jedną osobę - śmietanka jednorazowa 2szt. na jedną osobę - cytryna 2 plasterki na jedną osobę Wykonawca jest zobowiązany do wykonania usługi cateringowej tj. 1.Przygotowanie bufetu kawowego 2.Dowóz do miejsc spotkań znajdujących się w 62 typach szkół na terenie wszystkich 8 gmin w granicach administracyjnych Powiatu Ostrowskiego 3.Sprzątnięcie po usłudze kawowej 4.Wykonawca odpowiada za przygotowanie, transport i wydanie zestawu kawowego zgodnie z wymogami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. Koszty transportu, wyładunku i wydania serwisu kawowego ponosi Wykonawca. Dostarczenie uczestnikom spotkań w ramach sieci materiałów szkoleniowych, tj. 296 osobom. Jeden zestaw materiałów ma zawierać: 1.Teczka z grafiką A4 - druk z A2. Wymiary otwartej teczki maksymalnie 400x550 mm. Kolor biały. Miejsce na długopis z jednej strony, miejsce na notatnik z drugiej strony. Nadruk 4+0 wg. osobnego projektu oraz folia błysk 1+0. Projekt przed realizacją powinien uzyskać akceptację Zamawiającego. 2. Długopis żelowy z szybkoschnącym, wodoodpornym i nie rozmazującym się tuszem. Wyposażony w automatycznie chowany wkład i wygodny gumowy uchwyt, który dobrze dopasowuje się do dłoni. Grubość linii pisma 0,5 mm. Długopis o parametrach długopisu Uni-ball Signo 207. 3.Blok makulaturowy formatu A-4, kartki w kratkę, 100 kartkowy. 4.Materiały szkoleniowe full kolor formatu A-4 o gramaturze - 80g/m2, stopień białości nie niższy niż 130 (CIE), wyprodukowany z masy celulozowej bielonej bez udziału chloru elementarnego (ECF) wraz z nośnikiem - płyta CD lub DVD, (zgodnie z projektem Zamawiającego) które po zakończeniu przejdą na własność uczestników. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiat-ostrowski.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów w Szpitalu Powiatowym w Jarocinie
Dodano: 2016-06-20 - Usługi kateringowe w okresie 2016/2017
Dodano: 2016-05-11 - Usługa cateringowa podczas LOGISTICS Party, Poznań, 18 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-28 - ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ W GOSTYNIU
Dodano: 2016-04-07 - Przygotowanie, dowóz i wydanie gorących posiłków dla osób uprawnionych korzystających ze wsparcia Ośrodka Pomocy Społecznej w formie dożywiania w okresie od 7 stycznia do 22 grudnia 2016r.
Dodano: 2015-12-09 - Przygotowanie, dowóz i wydanie posiłków w Hostelu Socjalnym dla osób bezdomnych uprawnionych do korzystania z pomocy Ośrodka Pomocy Społecznej w okresie od 4 stycznia do 31 grudnia 2016 r.
Dodano: 2015-11-30 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla ILiM
Dodano: 2015-11-26 - Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów w Szpitalu Powiatowym w Jarocinie.
Dodano: 2015-11-26 - Świadczenie usług cateringowych dla szkoły podstawowej, gimnazjum i przedszkola w Mieścisku w 2016 roku
Dodano: 2015-11-23 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Przedszkola w Mrowinie z Oddziałami Zamiejscowymi w Napachaniu
Dodano: 2015-11-18