II Liceum Ogólnokształcące im. ks. Jana Twardowskiego w Dębicy ogłasza przetarg
- Adres: 39-200 Dębica, ul. Sportowa 24
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 14 681 91 06 , fax. 14 681 91 06
- Data zamieszczenia: 2010-09-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: II Liceum Ogólnokształcące im. ks. Jana Twardowskiego w Dębicy
ul. Sportowa 24 24
39-200 Dębica, woj. podkarpackie
tel. 14 681 91 06, fax. 14 681 91 06
REGON: 18012811100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.2lo-debica.ppe.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych na terenie Dębicy, polegających na zapewnieniu posiłków dla uczestników projektu: Inwestujemy w edukację - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot niniejszego zamówienia stanowi: Świadczenie usług cateringowych na terenie Dębicy, polegających na zapewnieniu posiłków dla uczestników projektu Inwestujemy w edukację - podnoszenie kompetencji kluczowych oraz wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów II Liceum Ogólnokształcącego im. ks. Jana Twardowskiego w Dębicy Beneficjentem projektu jest II Liceum Ogólnokształcące im. ks. Jana Twardowskiego w Dębicy. Numer i nazwa Priorytetu: IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Numer i nazwa Poddziałania: 9.1.2 Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszanie różnic w jakości usług edukacyjnych Instytucja Pośrednicząca: Wojewódzki Urząd Pracy w Rzeszowie - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga zabezpieczenia oferty wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.2lo-debica.ppe.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w okresie od 1.07. - 31.12.2016 r.
Dodano: 2016-06-02 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu - od poniedziałku do soboty, w okresie od 1.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-12-08 - Catering podczas konferencji w dniach 30.11. - 01.12.2015 r..organizowanej w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-11-18 - Organizacja i oprawa konferencji dot. zakończenia projektu pn.: Rozbudowa Inkubatora Technologicznego wraz z Centrum Obsługi Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego -III etap PPNT realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-11-04 - Organizacja konferencji dotyczącej zakończenia realizacji projektu pn.: Rozbudowa Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego (PPNT) - II etap realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-10-12 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych
Dodano: 2015-06-08 - Catering podczas konferencji w dniach 25-26.05.2015 r. oraz podczas forum w dniu 30.06.2015 r.organizowanych w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-05-05 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej
Dodano: 2014-12-11 - Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Dodano: 2014-11-24 - Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2014-11-18