MINISTERSTWO FUNDUSZY I POLITYKI REGIONALNEJ ogłasza przetarg
- Adres: 00-926 Warszawa, ul. Wspólna 2/4
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 222737415
- Data zamieszczenia: 2022-08-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: MINISTERSTWO FUNDUSZY I POLITYKI REGIONALNEJ
ul. Wspólna 2/4
00-926 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 222737415
REGON: 140315583 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://zamowienia.mfipr.gov.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Ministerstwa Funduszy i Polityki Regionalnej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem Zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w siedzibie zamawiającego na potrzeby spotkań i konferencji organizowanych przez komórki organizacyjne Ministerstwa. Przedmiot zamówienia będzie realizowany sukcesywnie, w siedzibie Zamawiającego w Warszawie przy ul. Wspólnej 2/4, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego wg formularza Zapotrzebowania na obsługę cateringową. W ciągu jednego dnia może się odbywać kilka spotkań w różnych lokalizacjach (salach) o przewidywanej łącznej liczbie uczestników do ok. 500 osób (w budynkach zlokalizowanych jest kilka sal konferencyjnych o liczbie miejsc od 8 do 360). Opis Przedmiotu Zamówienia zawarty jest w Załączniku Nr 1 do SWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W zakresie zdolności technicznej lub zawodowej:1. Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że:dysponuje lub będzie dysponował co najmniej 4 osobami realizującymi usługę, w tym co najmniej:a. dwie osoby posiadające co najmniej dwuletnie doświadczenie w zakresie przygotowywania posiłków oraz,b. dwie osoby posiadające co najmniej dwuletnie doświadczenie w zakresie obsługi kelnerskiej o profilu cateringowym.2. Zamawiający uzna ww. warunek za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich pięciu lat przed upływem terminu składania ofert należycie wykonał (a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonuje) co najmniej 3 usługi polegające na świadczeniu usług cateringowych na wydarzeniach organizowanych przez organizatorów konferencji lub spotkań, z wyłączeniem usług cateringu polegającego na organizowaniu wyżywienia całodziennego, stałego i powtarzającego się, przy czym każda z usług świadczona była nieprzerwanie przez okres co najmniej 6 miesięcy oraz wartość każdej z usług była nie mniejsza niż 50 000,00 zł brutto.lubwykonawca w okresie ostatnich pięciu lat przed upływem terminu składania ofert należycie wykonał co najmniej 5 usług polegających na świadczeniu całodniowej usługi cateringowej na wydarzeniu organizowanych przez organizatorów konferencji lub spotkań, przy czym każda z usług świadczona była dla co najmniej 100 osób oraz wartość każdej z usług była nie mniejsza niż 10 000,00 zł brutto.UWAGAWymagane jest, by miejscem wykonywania tych usług były spotkania w czasie konferencji krajowych lub międzynarodowych, szkoleń, spotkań dyplomatycznych lub biznesowych. Zamawiający nie uzna za spełnienie warunku wykazania się doświadczeniem w zakresie obsługi takich jednostek jak: szpitale, szkoły, przedszkola, żłobki, bufety oraz miejsca zbiorowego żywienia, gdzie posiłki są organizowane jako wyżywienie całodzienne, stałe, ciągłe i powtarzające się.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-09-08
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi społeczne - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) garnizonu mazowieckiego
Dodano: 2024-05-17 - Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych oraz wynajmu sal konferencyjnych wraz z wyposażeniem
Dodano: 2024-05-15 - USŁUGA POŚREDNICTWA POLEGAJĄCA NA SUKCESYWNYM ŚWIADCZENIU REZERWACJI USŁUG CATERINGOWYCH I RESTAURACYJNYCH W KRAJU I ZA GRANICĄ DLA SZKOŁY GŁÓWNEJ MIKOŁAJA KOPERNIKA
Dodano: 2024-05-08 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania).
Dodano: 2024-04-29 - Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie żywieniowym.
Dodano: 2024-04-25 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania).
Dodano: 2024-04-22 - Sukcesywna usługa cateringowa z zakresu przygotowania, dostarczania i podawania posiłków na spotkania oraz różne eventy organizowane przez komórki organizacyjne Ministerstwa Cyfryzacji
Dodano: 2024-04-22 - Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych, transportowych oraz wynajmu sal szkoleniowych
Dodano: 2024-04-15 - Usługa kompleksowej obsługi kulinarnej polskiego stoiska narodowego podczas targów Food & Hotel Asia 2024 odbywających się w terminie 23-26 kwietnia 2024 r. w Singapurze
Dodano: 2024-04-04 - Usługi społeczne - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) garnizonu mazowieckiego
Dodano: 2024-03-29