Muzeum Regionalne w Stalowej Woli ogłasza przetarg
- Adres: 37-464 Stalowa Wola, ul. Sandomierska 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 015 8448556 , fax. 015 8448557
- Data zamieszczenia: 2013-07-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Muzeum Regionalne w Stalowej Woli
ul. Sandomierska 1 1
37-464 Stalowa Wola, woj. podkarpackie
tel. 015 8448556, fax. 015 8448557
REGON: 83041400600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.muzeum.stalowawola.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Samorządowa Instytucja Kultury, Muzeum
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych i hotelarsko - restauracyjnych dla uczestników projektu MUZEUM BEZ BARIER - KOALICJA MUZEÓW POLSKICH I UKRAIŃSKICH NA RZECZ PROFESJONALNEJ OBSŁUGI NIEPEŁNOSPRAWNEGO ZWIEDZAJĄCEGO - Program Współpracy Transgranicznej Polska - Białoruś - Ukraina 2007 - 2013 oraz na potrzeby Muzeum Regionalnego w Stalowej Woli w latach 2013-2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług cateringowych i hotelarsko - restauracyjnych dla uczestników projektu MUZEUM BEZ BARIER - KOALICJA MUZEÓW POLSKICH I UKRAIŃSKICH NA RZECZ PROFESJONALNEJ OBSŁUGI NIEPEŁNOSPRAWNEGO ZWIEDZAJĄCEGO - Program Współpracy Transgranicznej Polska - Białoruś - Ukraina 2007 - 2013 oraz na potrzeby Muzeum Regionalnego w Stalowej Woli w latach 2013-2014, który został podzielony na trzy części określone poniżej: CZĘŚĆ I: Świadczenie usług cateringu dla uczestników projektu MUZEUM BEZ BARIER, w siedzibie Muzeum Regionalnego w Stalowej Woli, w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w następującym zakresie: A) bufet złożony z: kawy, herbaty, napojów, ciastek, kanapek - dla 10 osób niepełnosprawnych, uczestników warsztatów z wdrożenia programów edukacyjnych przez 6 dni. Warsztaty będą organizowane w Stalowej Woli w budynku Muzeum Regionalnego. Planowany termin realizacji usługi cateringu: wrzesień - październik 2013 r. B). Bufet złożony z: kawy, herbaty, napojów, ciastek, kanapek - dla 25 osób (2 dni) dla polskich i ukraińskich edukatorów muzealnych, uczestników szkolenia w zakresie obsługi osób niepełnosprawnych intelektualnie. Szkolenie będzie organizowane w Stalowej Woli w budynku Muzeum Regionalnego. Planowany termin realizacji usługi cateringu: luty - marzec 2014 r. C) Bufet złożony z: kawy, herbaty, napojów, ciastek, kanapek - dla 25 osób (2 dni) dla polskich i ukraińskich edukatorów muzealnych, uczestników szkolenia w zakresie obsługi osób niewidzących i słabo widzących. Szkolenie będzie organizowane w Stalowej Woli w budynku Muzeum Regionalnego. Planowany termin realizacji usługi cateringu: luty - marzec 2014 r. D) Bufet złożony z: kawy, herbaty, napojów typu: soki min.: 3 rodzaje, woda mineralna gazowana i niegazowana, ciastek, kanapek - dla 25 osób (2 dni) dla polskich i ukraińskich edukatorów muzealnych, uczestników szkolenia w zakresie obsługi osób niesłyszących i słabosłyszących. Szkolenie będzie organizowane w Stalowej Woli w budynku Muzeum Regionalnego. Planowany termin realizacji usługi cateringu: luty - marzec 2014 r. E) Bufetu złożonego z: kawy, herbaty, napojów, ciastek, kanapek, sałatki, gorące posiłki, owoce - dla 20 osób na uroczystym podpisaniu umowy koalicyjnej. Spotkanie organizowane będzie w Stalowej Woli, w budynku Muzeum Regionalnego. Planowany termin realizacji usługi cateringu: luty - marzec 2014 r. Świadczenie usług cateringowo - gastronomicznych o której mowa powyżej obejmuje: a) przygotowanie i punktualne dostarczenie posiłków (bufetu kawowego, ciastek, kanapek) zamówionych przez Zamawiającego na miejsce konferencji/szkolenia/spotkania oraz ich rozstawienie na stołach o godzinie wskazanej przez Zamawiającego, a następnie odbiór pozostałości we wskazanym przez Zamawiającego czasie, b) czystą i nieuszkodzoną zastawę stołową ceramiczną, sztućce metalowe, szklanki, filiżanki, c) obecną przez cały czas trwania spotkania obsługę kelnerską, minimum 1 kelner(ka), d) dekorację stołów: materiałowe obrusy, papierowe serwetki. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla CZĘŚCI I zawarty jest w Załączniku A do SIWZ. CZĘŚĆ II: Świadczenie usług hotelowo - restauracyjnych w terminie: wrzesień 2013 - kwiecień 2014, dla uczestników projektu MUZEUM BEZ BARIER. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych w obiektach, które posiadają kategorię hotelu, co najmniej 3 gwiazdkowego, w rozumieniu przepisów §2 ust. 2 pkt 1 rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz. U. Nr 188 z 2004r poz. 1945). Zakres: A) Usługa hotelowo - restauracyjna (śniadanie, obiadokolacja) dla 25 osób (1 nocleg) podczas jednego dwudniowego szkolenia w zakresie obsługi osób niepełnosprawnych intelektualnie), B) Usługa hotelowo- restauracyjna (śniadanie, obiadokolacja), dla 25 osób (1 nocleg) podczas jednego dwudniowego szkolenia w zakresie obsługi osób niewidzących i słabowidzących), C) Usługa hotelowo - restauracyjna (śniadanie, obiadokolacja) dla 25 osób (1 nocleg) podczas jednego dwudniowego szkolenia w zakresie obsługi osób niesłyszących i słabosłyszących). Planowany termin realizacji usługi hotelowo - restauracyjnej: luty - marzec 2014 r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla CZĘŚCI II zawarty jest w Załączniku B do SIWZ. CZĘŚĆ III Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników imprez organizowanych przez Muzeum Regionalne w Stalowej Woli (wernisaże, szkolenia, konferencje, promocje wystaw i książek, itp.), w siedzibie Zamawiającego lub w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w Stalowej Woli, w okresie od dnia podpisania umowy do dnia 31 grudnia 2014 r.: w ilości: A) Bufet składający się z napojów typu: soki. ILOŚĆ IMPREZ/OSÓB: 3 (słownie: trzy) imprezy w 2013 r., 8 (słownie: osiem) imprez w 2014 r., liczba uczestników: 200 osób /jedną imprezę. B) Bufet składający się z: napojów typu: soki, woda mineralna, ciastka, kanapki, ILOŚĆ IMPREZ/OSÓB: 5 (słownie: pięć) imprez w 2014 r., liczba uczestników: 15 osób /jedną imprezę, C) Bufet składającego się z: kawy, herbaty, napojów, ciastek, kanapek dekoracyjnych, sałatek, gorących posiłków, przystawek na zimno, kanapek dekoracyjnych, deseru: szarlotka na ciepło, sernik, owoce. ILOŚĆ IMPREZ/OSÓB: 1 (słownie: jedna) impreza w 2013 r., 4 (słownie: cztery) imprez w 2014 r. Liczba uczestników: 15 osób /jedną imprezę. Świadczenie usługi, o której mowa powyżej obejmuje: a) przygotowanie i punktualne dostarczenie bufetu zamówionych przez Zamawiającego na miejsce wernisażu oraz ich rozstawienie na stołach o godzinie wskazanej przez Zamawiającego, a następnie odbiór pozostałości we wskazanym przez Zamawiającego czasie, b) czystą i nieuszkodzoną zastawę stołową ceramiczną, sztućce metalowe, szklanki, filiżanki c) obecną przez cały czas trwania spotkania obsługę kelnerską, minimum 1 kelner(ka), d) dekorację stołów: materiałowe obrusy, papierowe serwetki. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla CZĘŚCI III zawarty jest w Załączniku C do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.muzeum.stalowawola.bip.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w okresie od 1.07. - 31.12.2016 r.
Dodano: 2016-06-02 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu - od poniedziałku do soboty, w okresie od 1.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-12-08 - Catering podczas konferencji w dniach 30.11. - 01.12.2015 r..organizowanej w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-11-18 - Organizacja i oprawa konferencji dot. zakończenia projektu pn.: Rozbudowa Inkubatora Technologicznego wraz z Centrum Obsługi Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego -III etap PPNT realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-11-04 - Organizacja konferencji dotyczącej zakończenia realizacji projektu pn.: Rozbudowa Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego (PPNT) - II etap realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-10-12 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych
Dodano: 2015-06-08 - Catering podczas konferencji w dniach 25-26.05.2015 r. oraz podczas forum w dniu 30.06.2015 r.organizowanych w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-05-05 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej
Dodano: 2014-12-11 - Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Dodano: 2014-11-24 - Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2014-11-18