Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg
- Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5931390 , fax. 022 5931391
- Data zamieszczenia: 2013-05-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166 166
02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5931390, fax. 022 5931391
REGON: 00000178450000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sggw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla uczestników szkoleń w ramach realizacji projektu Mieszkam na terenie chronionym - prawa i obowiązki - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług cateringowych dla uczestników szkoleń w ramach realizacji projektu (Mieszkam na terenie chronionym - prawa i obowiązki), finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko oraz Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do niniejszego SIWZ i obejmuje specyfikacje, opisy przedmiotu nr: 1, 2, 3, 4, 5, 6. Specyfikacja, opis przedmiotu nr 1 - Usługa cateringowa dla uczestników 19 szkoleń/warsztatów w wymiarze 7h zajęć, dla uczniów ostatnich klas wybranych szkół podstawowych i gimnazjalnych. Opis tej części specyfikacji zamieszczony jest w załączniku nr 7 do SIWZ; CPV 55520000-1, Specyfikacja, opis przedmiotu nr 2 - Usługa cateringowa dla uczestników 10 szkoleń/warsztatów w wymiarze 12h zajęć, dla pracowników jednostek samorządowych. Opis tej części specyfikacji zamieszczony jest w załączniku nr 7 do SIWZ; CPV 55520000-1, Specyfikacja, opis przedmiotu nr 3 - Usługa cateringowa dla uczestników 6 szkoleń_warsztatów w wymiarze 12h zajęć, dla pracowników nadleśnictw. Opis tej części specyfikacji zamieszczony jest w załączniku nr 7 do SIWZ; CPV 55520000-1, Specyfikacja, opis przedmiotu nr 4 - Usługa cateringowa dla uczestników 19 szkoleń/warsztatów w wymiarze 5h zajęć w terenie. Opis tej części specyfikacji zamieszczony jest w załączniku nr 7 do SIWZ; CPV 55520000-1, Specyfikacja, opis przedmiotu nr 5 - Usługa cateringowa dla uczestników 10 szkoleń/warsztatów w wymiarze 5h zajęć w terenie. Opis tej części specyfikacji zamieszczony jest w załączniku nr 7 do SIWZ; CPV 55520000-1, Specyfikacja, opis przedmiotu nr 6 - Usługa cateringowa dla uczestników 6 szkoleń/warsztatów w wymiarze 5h zajęć w terenie. Opis tej części specyfikacji zamieszczony jest w załączniku nr 7 do SIWZ; CPV 55520000-1, W zakresie wszystkich sześciu części usługi cateringowej Wykonawca zobowiązany jest do: a) realizacji usługi zgodnie z harmonogramem ustalonym przez Zamawiającego dostosowanym do programu i zakresu godzinowego szkoleń/warsztatów. b) przygotowania i dostarczenia w wyznaczonym przez Zamawiającego czasie i w wyznaczonym miejscu cateringu, na który składa się gorący posiłek jednodaniowy (spośród trzech dań do wyboru) o charakterze drugiego dania oraz przerwy kawowe, których liczba będzie określana przez Zamawiającego w opisie przedmiotu zamówienia. Za transport przedmiotu zamówienia odpowiada Wykonawca. c) Szczegółowe menu będzie każdorazowo uzgadniane przed wykonaniem usługi w oparciu o dostępne menu Wykonawcy (Załącznik nr 9 do SIWZ). OPIS CZĘŚCI ZAMÓWIENIA Dopuszcza się złożenie ofert częściowych TAK Zadanie I. Obejmuje realizację 11 usług kateringowych na terenie Powiatu Braniewskiego w tym: 6 usług dla grupy 56 osobowej (Braniewo - 3 usługi, Lelkowo - 1 usługa, Pieniężno - 2 usługi), 3 usługi dla grupy 18 osobowej (Braniewo - 1 usługa, Lelkowo - 1 usługa, Pieniężno - 1 usługa) i 2 usługi dla grupy 25 osobowej (Orneta - 1 usługa, Zaporowo - 1 usługa). Zadanie II Obejmuje realizację 15 usług kateringowych na terenie Powiatu Bartoszyckiego w tym: 8 usług dla grupy 56 osobowej (Bartoszyce Gmina miejska - 2 usługi, Bartoszyce Gmina wiejska - 2 usługi, Górowo Iławieckie - 3 usługi, Sępopol - 1 usługa), 4 usługi dla grupy 18 osobowej (Bartoszyce Gmina miejska - 1 usługa, Bartoszyce Gmina wiejska - 1 usługa, Górowo Iławieckie - 1 usługa, Sępopol - 1 usługa) i 3 usługi dla grupy 25 osobowej (Bartoszyce - 1 usługa, Górowo Iławeckie - 1 usługa, Wichrowo - 1 usługa). Zadanie III Obejmuje realizację 9 usług kateringowej na terenie Powiatu Kętrzyńskiego w tym: 5 usług dla grupy 56 osobowej (Barciany - 2 usługi, Korsze - 2 usługi, Srokowo - 1 usługa), 3 usługi dla grupy 18 osobowej (Barciany - 1 usługa, Korsze - 1 usługa, Srokowo - 1 usługa) i 1 usługa dla grupy 25 osobowej (Srokowo - 1 usługa) Każde z zadań obejmuje usługi kateringowe opisane w specyfikacji przedmiotu zamówienia nr: 1, 2, 3, 4, 5 i 6. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.sggw.pl/show.php?id=2509
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17