Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych dla uczestników szkoleń nt. Zastosowanie komputera i wybranych programów komputerowych w procesie zarządzania gospodarstwem rolnym

Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego ogłasza przetarg

  • Adres: 02-456 Warszawa, ul. Czereśniowa 98
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 5716100 , fax. 22 5716101
  • Data zamieszczenia: 2011-10-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego
    ul. Czereśniowa 98 98
    02-456 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 5716100, fax. 22 5716101
    REGON: 00674282000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.modr.mazowsze.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka administracyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych dla uczestników szkoleń nt. Zastosowanie komputera i wybranych programów komputerowych w procesie zarządzania gospodarstwem rolnym
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników 2-dniowych szkoleń nt. Zastosowanie komputera i wybranych programów komputerowych w procesie zarządzania gospodarstwem rolnym, organizowanych przez Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Warszawie na terenie powiatu pułtuskiego (3 szkolenia), w ramach Działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie, objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013, finansowanym przez Fundację Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA. Szkolenia 2-dniowe, organizowane w godzinach 10-15, z przewidywaną liczbą uczestników 22 osoby na każdym szkoleniu. Usługa cateringowa ma być zrealizowana w miejscu szkolenia. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla wszystkich uczestników szkolenia, każdego dnia szkolenia, t.j. w trakcie 2 dni: 1.ciągły serwis kawowy - dostępny w trakcie godzin szkolenia; 2.obiad jednodaniowy - w godzinach 13.00 - 13.30. Na serwis kawowy składać się ma (na każdy dzień szkolenia): -gorąca kawa rozpuszczalna w termosach - bez ograniczeń, -herbata czarna w torebkach (gorąca woda w termosach) - bez ograniczeń, -cukier, cytryna, śmietanka do kawy w jednorazowych opakowaniach - bez ograniczeń, -mieszanka kruchych ciastek (co najmniej 4 rodzaje), w ilości nie mniejszej niż 40 g każdego rodzaju na osobę; -soki owocowe (min. 2 rodzaje), w ilości nie mniejszej niż 250 ml na osobę; -woda mineralna gazowana i niegazowana, podana w butelkach plastikowych o pojemności 500 ml, po 1 szt. na osobę z każdego rodzaju. Wykonawca zapewni odpowiednią ilość naczyń jednorazowych, w tym łyżeczek i mieszadełek oraz serwetek. Na obiad składać się ma (na każdy dzień szkolenia): -danie główne mięsne, -dodatki: ziemniaki, ryż lub frytki, -zestaw surówek. Wszystkie składniki obiadu podawanego pierwszego dnia szkolenia powinny być różne od składników obiadu podawanego w drugim dniu szkolenia. Obiad dla każdego z uczestników szkolenia powinien być podany na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym, z kompletem sztućców jednorazowych i serwetek. Obiad może być dostarczony jako wyporcjowany lub porcjowanie może odbywać się w chwili podawania obiadu. Ponadto Wykonawca zapewni obsługę do sprawnego podawania posiłków oraz utrzymania porządku i uporządkowania pomieszczenia
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.modr.mazowsze.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach