Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego ogłasza przetarg
- Adres: 02-456 Warszawa, ul. Czereśniowa 98
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 5716100 , fax. 22 5716101
- Data zamieszczenia: 2012-08-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego
ul. Czereśniowa 98 98
02-456 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 5716100, fax. 22 5716101
REGON: 00674282000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.modr.mazowsze.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: wojewódzka samorządowa osoba prawna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla uczestników kursów organizowanych przez Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników kursów o specjalności Kucharz, organizowanych przez Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Warszawie na terenie następujących powiatów: - węgrowskiego - 1 kurs, - ostrołęckiego - 1 kurs. Kursy będą organizowane w terminie od 17.09.2012 roku do 09.11.2012 roku. Po podpisaniu umowy z wybranym Wykonawcą, Zamawiający poinformuje Wykonawcę o dokładnym terminie i miejscu kursu. Każdy z organizowanych kursów obejmuje: - 3 dni warsztatów wsparcia zawodowego i warsztatów motywacyjnych; - 160 godzin lekcyjnych (t.j. 45 min. zegarowych każda godzina lekcyjna) zajęć podczas 20 kolejnych dni roboczych po 8 godzin lekcyjnych, prowadzonych od poniedziałku do piątku, pomiędzy godzinami 9-16. Przewidywana liczba uczestników jednego kursu wynosi 15 osób + 1 osoba. Zamawiający dopuszcza organizację kursu dla grupy osób liczącej minimalnie 12 osób + 1 osoba. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca świadczył usługi cateringowe dla faktycznej liczby uczestników kursu danego dnia kursu. O liczbie osób na kursie danego dnia Zamawiający będzie informował Wykonawcę każdego dnia kursu najpóźniej do godziny 10.00. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla wszystkich uczestników kursu, każdego dnia zajęć szkoleniowych, w tym w trakcie warsztatów, jeden posiłek (obiad), w tym zestaw obiadowy w formie gorącego posiłku, t.j. danie główne mięsne lub bezmięsne. Wszystkie składniki obiadu podawane pierwszego dnia powinny się różnić od składników obiadu podawanego drugiego dnia. Obiad dla każdego uczestnika szkolenia powinien być podany na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym, z kompletem sztućców jednorazowych i serwetek. Obiad może być dostarczony jako wyporcjowany lub porcjowanie może odbywać się w chwili podawania obiadu. Wykonawca poda obiad w godzinach: 12.30-13.00. Wykonawca zapewni obsługę kelnerską i uporządkowanie pomieszczenia po podanym posiłku - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.modr.mazowsze.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17