Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 60-637 Poznań, ul. Wojska Polskiego 28
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-09-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
ul. Wojska Polskiego 28
60-637 Poznań, woj. wielkopolskie
REGON: 000001844 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.up.poznan.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych UPP w związku z planowanymi konferencjami, naradami, spotkaniami seminaryjnymi, imprezami okolicznościowymi w jednostkach, itp. 2. Wszystkie usługi cateringowe będą świadczone na terenie obiektów należących do Zamawiającego oraz obiektów będących w użytkowaniu Zamawiającego. 3. Usługa będzie realizowana w formie: bufetu szwedzkiego (bufety) i/lub stolików koktajlowych i/lub restauracyjnej. 4. Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków.5. Zamawiający w Formularzu cenowym określił szczegółowo przedmiot zamówienia podając jego nazwę i ilości szacunkowe poszczególnych produktów oraz jednostkę miary na osobę. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, jeżeli wynika to z odrębnych przepisów:posiadanie aktualnego zaświadczenia o wpisie zakładu do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej wydanego przez właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego wystawionego na podstawie przepisów ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.Zdolności technicznej lub zawodowej:posiadają doświadczenie zawodowe w zakresie świadczenia usługi cateringu wykazując, iż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) wykonali (a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują) należycie co najmniej dwie usługi polegające na świadczeniu usług cateringowych, o wartości nie mniejszej niż 250.000,00 zł brutto każda, (słownie: dwieście pięćdziesiąt tysięcy złotych).Podana wartość musi dotyczyć jednego zamówienia, czyli musi wynikać z jednostkowej umowy. W przypadku usługi nadal wykonywanej wartość faktycznie wykonanej usługi na dzień składania ofert musi spełniać warunek określony powyżej.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-10-03
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez WODR w Poznaniu - Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1), w ramach PS WPR 2023- 2027 według 29 części.
Dodano: 2024-04-11 - Dystrybucja posiłków w wózkach bemarowych z punktu ekspedycji do oddziałów szpitalnych oraz podanie posiłków do łóżka pacjenta.
Dodano: 2024-03-06 - Dystrybucja posiłków w wózkach bemarowych z punktu ekspedycji do oddziałów szpitalnych oraz podanie posiłków do łóżka pacjenta.
Dodano: 2024-03-02 - Dystrybucja posiłków w wózkach bemarowych z punktu ekspedycji do oddziałów szpitalnych oraz podanie posiłków do łóżka pacjenta.
Dodano: 2024-02-13 - Świadczenie usług przygotowania i dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Rzetni na rok 2024
Dodano: 2024-01-16 - Przygotowanie i wydawanie posiłków codziennie dla dzieci z Przedszkola oraz przygotowywanie śniadań i obiadów dwudaniowych z napojem dla dzieci, które zgłoszą się ze Szkoły.
Dodano: 2024-01-13 - Przygotowywanie i dostarczanie posiłków do Przedszkola Publicznego „Mądra Sowa” w Konarzewie w roku 2024.
Dodano: 2024-01-13 - Usługa cateringowa- zbiorowego żywienia dzieci uczęszczajacych dp przedszkola w Napachaniu.
Dodano: 2024-01-08 - Usługa cateringu – przygotowanie i dowóz posiłków do Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Borui Kościelnej
Dodano: 2024-01-08 - Świadczenie usług społecznych polegających na przygotowaniu, dostawie i przekazaniu do kuchenek oddziałowych posiłków żywieniowych dla pacjentów
Dodano: 2024-01-05