Przetargi.pl
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 60-637 Poznań, ul. Wojska Polskiego 28
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-09-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
    ul. Wojska Polskiego 28
    60-637 Poznań, woj. wielkopolskie
    REGON: 000001844
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.up.poznan.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych UPP w związku z planowanymi konferencjami, naradami, spotkaniami seminaryjnymi, imprezami okolicznościowymi w jednostkach, itp. 2. Wszystkie usługi cateringowe będą świadczone na terenie obiektów należących do Zamawiającego oraz obiektów będących w użytkowaniu Zamawiającego. 3. Usługa będzie realizowana w formie: bufetu szwedzkiego (bufety) i/lub stolików koktajlowych i/lub restauracyjnej. 4. Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków.5. Zamawiający w Formularzu cenowym określił szczegółowo przedmiot zamówienia podając jego nazwę i ilości szacunkowe poszczególnych produktów oraz jednostkę miary na osobę.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, jeżeli wynika to z odrębnych przepisów:posiadanie aktualnego zaświadczenia o wpisie zakładu do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej wydanego przez właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego wystawionego na podstawie przepisów ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.Zdolności technicznej lub zawodowej:posiadają doświadczenie zawodowe w zakresie świadczenia usługi cateringu wykazując, iż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) wykonali (a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują) należycie co najmniej dwie usługi polegające na świadczeniu usług cateringowych, o wartości nie mniejszej niż 250.000,00 zł brutto każda, (słownie: dwieście pięćdziesiąt tysięcy złotych).Podana wartość musi dotyczyć jednego zamówienia, czyli musi wynikać z jednostkowej umowy. W przypadku usługi nadal wykonywanej wartość faktycznie wykonanej usługi na dzień składania ofert musi spełniać warunek określony powyżej.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-10-03

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach