Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy środków żywności dla jednostek organizacyjnych Powiatu Polickiego

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy nr 1 dla Dzieci Niepełnosprawnych Ruchowo im. Marii Grzegorzewskiej w Policach ogłasza przetarg

  • Adres: 72-010 Police, Janusza Korczaka
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 91 506 52 20 , fax. -
  • Data zamieszczenia: 2019-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy nr 1 dla Dzieci Niepełnosprawnych Ruchowo im. Marii Grzegorzewskiej w Policach
    Janusza Korczaka 53
    72-010 Police, woj. zachodniopomorskie
    tel. 91 506 52 20, fax. -
    REGON: 00018895000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://sosw1-police.bip.net.pl/?c=248

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy środków żywności dla jednostek organizacyjnych Powiatu Polickiego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I – MIĘSO I WĘDLINY- zgodnie z załącznikiem nr 1A do siwz. Kody CPV: 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne CZĘŚĆ II - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - zgodnie z załącznikiem nr 1B do siwz. Kody CPV: 15890000-3 Różne produkty spożywcze i produkty suszone CZĘŚĆ III – PIECZYWO - zgodnie z załącznikiem nr 1C do siwz. Kody CPV: 15810000-9 Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie CZĘŚĆ IV – MLEKO, NABIAŁ I JAJA - zgodnie z załącznikiem nr 1D do siwz. Kody CPV: 15500000-3 Produkty mleczarskie CZĘŚĆ V - WARZYWA - zgodnie z załącznikiem nr 1E do siwz Kody CPV: 15300000-1 owoce, warzywa i podobne produkty CZĘŚĆ VI - OWOCE - zgodnie z załącznikiem nr 1F do siwz. Kody CPV: 15300000-1 owoce, warzywa i podobne produkty CZĘŚĆ VII – ARTYKUŁY MROŻONE - zgodnie z załącznikiem nr 1G do siwz. Kody CPV: 15896000-5 Produkty głęboko mrożone CZĘŚĆ VIII – RYBY- zgodnie z załącznikiem nr 1H do siwz. Kody CPV: 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunków udziału w postępowaniu
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) formularz oferty, zgodnie z Rozdziałem I pkt 3 siwz; W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jeden wspólny formularz. Ww. oświadczenie należy złożyć w oryginale. 2) Oświadczenie o braku podstaw wykluczenia, zgodnie z Rozdziałem V pkt 3 ppkt 1 siwz; W przypadku składania oferty wspólnej ww. oświadczenie składa każdy z wykonawców składających ofertę wspólną. Ww. oświadczenie należy złożyć w oryginale. 3) odpowiednie pełnomocnictwa tylko w sytuacjach określonych w Rozdziale I pkt 5 zdanie 2 siwz lub w przypadku składania oferty wspólnej (Rozdział III pkt 1 siwz); Ww. pełnomocnictwa należy złożyć w oryginale lub kopii notarialnie poświadczonej. 4) Formularz kalkulacji cenowej według wzoru stanowiącego odpowiednio załącznik nr 1A – 1H do siwz, w zależności od tego, na którą część/które części wykonawca składa swoją ofertę. W przypadku składania oferty wspólnej należy złożyć jeden wspólny dokument. Ww. dokument należy złożyć w oryginale.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach