Przetargi.pl
DOSTAWA ZIEMNIAKÓW I WARZYW GR. I , WARZYW GR.II, OWOCÓW GR. I DLA KPW ŚWINOUJŚCIE Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI

Komenda Portu Wojennego ogłasza przetarg

  • Adres: 72600 Świnoujście, ul. Steyera
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 261-242581 , fax. 261-242309
  • Data zamieszczenia: 0000-00-00
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Komenda Portu Wojennego
    ul. Steyera 28
    72600 Świnoujście, woj. zachodniopomorskie
    tel. 261-242581, fax. 261-242309
    REGON: 81114359400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.kpws.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: OBRONA NARODOWA

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA ZIEMNIAKÓW I WARZYW GR. I , WARZYW GR.II, OWOCÓW GR. I DLA KPW ŚWINOUJŚCIE Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest: Część nr 1 - dostawa ziemniaków i warzyw gr. I dla KPW Świnoujście, Część nr 2 - dostawa warzyw gr. II dla KPW Świnoujście, Część nr 3 - dostawa owoców gr. I dla KPW Świnoujście.2.Asortyment i ilości poszczególnych towarów zawiera formularz cenowy stanowiący załącznik nr 1a do niniejszej SIWZ. 3.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia poszczególnych produktów zawarty jest: dla części nr 1 - w załączniku nr 4 do SIWZ - do pobrania osobno. dla części nr 2 - w załączniku nr 5 do SIWZ - do pobrania osobno. dla części nr 3 - w załączniku nr 6 do SIWZ - do pobrania osobno.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1)w celu potwierdzenia kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:a) obowiązującą decyzję administracyjną właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania albo przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2014 r. 1577 tj.) lub obowiązującą decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust.1 pkt 2 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2015, poz. 594 t.j.), lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 730) KONSORCJUM – w/w dokument składa każdy z członków;
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Pozostałe dokumenty składające się na ofertę: 1)wypełniony Formularz ofertowy i cenowy , o treści zgodnej ze wzorem określonym wg załącznika nr 1 i 1 a do SIWZ, 2) pełnomocnictwo (jeżeli takie występuje).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach