Przetargi.pl
Dostawy ziemniaków, warzyw i owoców oraz warzyw kiszonych dla Zakładu Karnego w Stargardzie

Zakład Karny w Stargardzie ogłasza przetarg

  • Adres: 73-110 Stargard, Al. Żołnierza
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 915 763 160
  • Data zamieszczenia: 2017-10-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Stargardzie
    Al. Żołnierza 42
    73-110 Stargard, woj. zachodniopomorskie
    tel. 915 763 160
    REGON: 000320420
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ziemniaków, warzyw i owoców oraz warzyw kiszonych dla Zakładu Karnego w Stargardzie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I – Ziemniaki 1. Ziemniaki jadalne, klasa I, dostawy całoroczne – w tym ziemniaki młode w okresie od 15 czerwca do 15 sierpnia - 55 000 kg CZĘŚĆ II – Warzywa i owoce 1. Buraki ćwikłowe świeże, krajowe, dostawy całoroczne, klasa I - 4 000 kg, 2. Marchew świeża, krajowa lub importowana, dostawy całoroczne, klasa I - - 14 000 kg, 3. Cebula świeża, krajowa, dostawy całoroczne, klasa I - 8 000 kg, 4. Pomidor świeży, krajowy lub importowany, klasa I - 2 000 kg, 5. Ogórek świeży, krajowy lub importowany, klasa I - 2 500 kg, 6. Sałata masłowa, krajowa lub importowana, klasa I - 400 kg, 7. Kapusta biała, klasa I - 1 200 kg, 8. Kalafior świeży, krajowy lub importowany klasa I - 900 kg, 9. Jabłka, krajowe lub importowane, klasa I - 8 000 kg, 10. Pietruszka korzeń, krajowa, klasa I - 5 000 kg, 11. Seler korzeń, krajowe lub importowane klasa I - 6 000 kg, 12. Por, krajowy lub importowany, klasa I - 4 000 kg, 13. Kapusta czerwona, krajowe lub importowane, klasa I - 400 kg, 14. Kapusta pekińska, krajowa lub importowana, klasa I - 1 200 kg, 15. Koper zielony, świeży, krajowy lub importowany, klasa I - 200 kg, 16. Gruszki, krajowe lub importowane, klasa I - 300 kg, 17. Truskawki, krajowe lub importowane, klasa I - 200 kg, 18. Papryka świeża, krajowe lub importowane, klasa I - 300 kg, 19. Botwina świeża, krajowa lub importowana, klasa I - 300 kg, 20. Brzoskwinie świeże, krajowe lub importowane, klasa I - 100 kg, 21. Fasolka szparagowa świeża, krajowa lub importowana, klasa I - 300 kg, 22. Brokuł, krajowy lub importowany, klasa I - 200 kg, 23. Szczypior, krajowy lub importowany, dostawy od 1 marca do 31 października, klasa I - 300 kg, 24. Cukinia, krajowa lub importowana, dostawy od 15 czerwca do 31 października, klasa I - 300 kg, 25. Dynia, krajowa lub importowana, dostawy od 1 sierpnia do 31 października, klasa I - 300 kg. CZĘŚĆ III – Warzywa kiszone 1. Kapusta kiszona, zamawiana całorocznie - 6 000 kg, 2. Ogórek kiszony, zamawiany całorocznie - 3 000 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach