Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie

Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 5 w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-310 Rzeszów, ul. Bp.Józefa Sebastiana Pelczara 3
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 7482550 , fax. 17 7482560
  • Data zamieszczenia: 2015-12-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 5 w Rzeszowie
    ul. Bp.Józefa Sebastiana Pelczara 3 3
    35-310 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 7482550, fax. 17 7482560
    REGON: 18074028900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie z podziałem na 8 części:Część I zamówienia:Pozostałe artykuły spożywcze (wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia). Część II zamówienia:Jarzyny, warzywa i owoce (świeże, dobrej jakości). Część III zamówienia:Mięso wieprzowe, wołowe. (świeże z bieżącej produkcji - nie wakowane). Część IV zamówienia:Wędliny wieprzowe i drobiowe, świeże. Zawierające co najmniej 70% mięsa i nie więcej niż 10g tłuszczu w 100g produktu gotowego do spożycia (poz. 4,5,6,7,8: plasterkowane, nie wakowane - o obniżonej zawartości sodu/soli). Część V zamówienia: Mleko i przetwory mleczne, desery (wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia).Towary mają posiadać na opakowaniu znak (elipsy z 8-cyfrowym nr indentyfikacyjnym oraz PL i WE). Serki i jogurty mają zawierać nie więcej niż 10g cukrów w 100g/ ml produktu gotowego do spożycia, oraz bez dodatku syropu glukozowo- fruktozowego jak i innych substancji słodzących (rozporządzenie WE nr 1333/2008). Część VI zamówienia:Jaja (z bieżącej produkcji). Część VII zamówienia: Produkty mrożone ryby z połowów europejskich (wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia). Część VIII zamówienia:Mięso drobiowe, porcje rosołowe. (świeże z bieżącej produkcji).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://sp23rzeszow.edupage.org/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach