Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 5 w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35-310 Rzeszów, ul. Bp.Józefa Sebastiana Pelczara 3
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 7482550 , fax. 17 7482560
- Data zamieszczenia: 2016-06-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 5 w Rzeszowie
ul. Bp.Józefa Sebastiana Pelczara 3 3
35-310 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 17 7482550, fax. 17 7482560
REGON: 18074028900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie z podziałem na 8 części:Część I zamówienia:Pozostałe artykuły spożywcze (wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia). Część II zamówienia:Jarzyny, warzywa i owoce (świeże, dobrej jakości). Część III zamówienia:Mięso wieprzowe, wołowe (świeże z bieżącej produkcji, nie wakowane). Część IV zamówienia: Wędliny wieprzowe i drobiowe (świeże nie wakowane) Zawierające nie mniej jak 70% mięsa w 100g produktu, o obniżonej zawartości tłuszczu, sodu/soli). Część V zamówienia: Mleko i przetwory mleczne, desery (wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia).Towary mają posiadać na opakowaniu znak (elipsy z 8-cyfrowym nr indentyfikacyjnym oraz PL i WE). Serki i jogurty mają zawierać nie więcej niż 10g cukrów w 100g/ ml produktu gotowego do spożycia, oraz bez dodatku syropu glukozowo- fruktozowego jak i innych substancji słodzących (rozporządzenie WE nr 1333/2008). Część VI zamówienia:Jaja (z bieżącej produkcji). Część VII zamówienia: Produkty mrożone, ryby z połowów europejskich (wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia). Część VIII zamówienia:Mięso drobiowe, porcje rosołowe (świeże z bieżącej produkcji) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://sp23rzeszow.edupage.org/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa żywności do Internatu Zespołu Szkół Leśnych w Lesku
Dodano: 2016-07-26 - EZ/215/61/2016 Zakup i dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-06-08 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-05-18 - Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 8 pakietów.
Dodano: 2016-05-12 - dostawa: różnych produktów spożywczych dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-05-09 - Cykliczne dostawy pieczywa i artykułów spożywczych dla potrzeb Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli w okresie trzech lat , licząc od daty podpisania umowy
Dodano: 2016-04-27 - EZ/215/47/2016 Zakup i dostawa wędlin
Dodano: 2016-04-20 - dostawa art. ogólnospożywczych oraz mrożonek
Dodano: 2016-04-05 - dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-03-23