Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy produktów zbożowych, różnych artykułów żywnościowych, przetworów owocowo-warzywnych oraz makaronów.

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg

  • Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka
  • Województwo:
  • Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Data zamieszczenia: 2021-01-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
    ul. Siennicka 23
    80-758 Gdańsk
    tel. 058 301-60-33 w. 301
    REGON: 00000000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy produktów zbożowych, różnych artykułów żywnościowych, przetworów owocowo-warzywnych oraz makaronów.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I: 1.Ryż łuskany biały - 6500 kg 2.Mąka pszenna typ 500-550 - 1400 kg 3.Mąka ziemniaczana - 225 kg 4.Płatki owsiane - 300 kg 5.Płatki jęczmienne - 300 kg 6.Kasza manna - 400 kg 7. Kasza jęczmienna średnia - 6500 kg 8.Groch łuskany - 1400 kg 9.Fasola biała „Jaś” - 3000 kg Część II: 1.Cukier biały - 5000 kg 2.Herbata czarna granulowana - 450 kg 3.Kawa zbożowa - 600 kg 4.Ocet - 550 l 5.Budyń owocowy bez cukru - 50 kg 6.Kisiel owocowy bez cukru - 500 kg 7.Ketchup opakowanie „butelkowe” - 200 kg 8.Musztarda - 200 kg 9.Majonez - 150 kg 10.Przyprawa do zup w płynie typu maggie - 600 l 11.Bulion drobiowy (kostka rosołowa) - 500 kg 12.Bulion warzywny (kostka rosołowa) bez dodatków zwierzęcych - 550 kg 13.Zupa grzybowa w proszku - 250 kg 14.Zupa pieczarkowa w proszku - 250 kg 15. Żurek w proszku - 230 kg 16.Zupa barszcz czerwony w proszku - 170 kg 17.Sos pieczarkowy w proszku - 250 kg 18. Sos pieczeniowy w proszku - 200 kg 19.Sos biały w proszku - 200 kg 20.Sos boloński w proszku - 230 kg 21.Proszek jajeczny ( całe jaja) - 250 kg 22. Olej uniwersalny - 2000 l 23. Sól warzona jodowana -1300 kg 24. Pieprz czarny mielony- 50 kg 25. Włoszczyzna suszona - 250 kg 26.Czosnek granulowany - 40 kg 27.Majeranek - 40 kg 28.Papryka mielona słodka - 20 kg 29. Ziele angielskie - 45 kg 30. Liść laurowy - 45 kg 31. Cynamon mielony - 5 kg 32.Przyprawa uniwersalna typu jarzynka/vegeta - 550 kg 33.Przyprawa do mięsa w proszku - 20 kg 34. Granulat sojowy - 200 kg 35. Kostka sojowa - 550 kg 36. Kotlet sojowy a'la schabowy - 50 kg 37. Sos cygański w proszku - 70 kg 38. Woda niegazowana źródlana - 1500 l Część III: 1. Koncentrat pomidorowy 30 % - 1800 kg 2. Chrzan tarty - 50 kg 3. Groszek konserwowy po odcieku - 200 kg 4. Kukurydza konserwowa po odcieku - 200 kg 5. Papryka konserwowa po odcieku - 700 kg 6. Ogórek konserwowy po odcieku - 700 kg 7. Przecier ogórkowy - 400 kg 8. Sałatka szwedzka po odcieku -800 kg 9.Sałatka wielowarzywna po odcieku - 800 kg 10. Szczaw konserwowy mielony - 400 kg 11.Dżem truskawkowy -1600 kg 12. Marmolada wieloowocowa - 1600 kg 13. Kompot niesłodzony -30 kg Część IV: 1 Makaron forma gruba „świderki” - 7000 kg 2 Makaron zacierka dwujajeczny - 400 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03211300-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach