Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg
- Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka
- Województwo:
- Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
- Data zamieszczenia: 2020-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
ul. Siennicka 23
80-758 Gdańsk
tel. 058 301-60-33 w. 301
REGON: 00000000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy produktów zbożowych, różnych artykułów żywnościowych, przetworów owocowo-warzywnych oraz makaronów do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I: Ryż łuskany biały - 6500 kg Mąka pszenna typ 500-550 - 1400 kg Mąka ziemniaczana - 225 kg Płatki owsiane - 300 kg Płatki jęczmienne -300 kg Kasza manna - 400 kg Kasza jęczmienna średnia - 6500 kg Groch łuskany - 1400 kg Fasola biała „Jaś” - 3000 kg Część II: Cukier biały - 5000 kg Herbata czarna granulowana - 450 kg Kawa zbożowa -600 kg Ocet -550 l Budyń owocowy bez cukru - 50 kg Kisiel owocowy bez cukru - 500 kg Ketchup opakowanie „butelkowe” - 200 kg Musztarda - 200 kg Majonez -150 kg Przyprawa do zup w płynie typu maggie - 600 l Bulion drobiowy (kostka rosołowa) - 500 kg Bulion warzywny (kostka rosołowa) bez dodatków zwierzęcych - 550 kg Zupa grzybowa w proszku -250 kg Zupa pieczarkowa w proszku -250 kg Żurek w proszku -230 kg Zupa barszcz czerwony w proszku -170 kg Sos pieczarkowy w proszku - 250 kg Sos pieczeniowy w proszku - 200 kg Sos biały w proszku - 200 kg Sos boloński w proszku - 230 kg Proszek jajeczny ( całe jaja) - 250 kg Olej uniwersalny - 2000 l Sól warzona jodowana - 1300 kg Pieprz czarny mielony - 50 kg Włoszczyzna suszona - 250 kg Czosnek granulowany - 40 kg Majeranek - 40 kg Papryka mielona słodka - 20 kg Ziele angielskie - 45 kg Liść laurowy - 45 kg Cynamon mielony -5 kg Przyprawa uniwersalna typu jarzynka/vegeta - 550 kg Przyprawa do mięsa w proszku - 20 kg Granulat sojowy - 200 kg Kostka sojowa - 550 kg Kotlet sojowy a'la schabowy - 50 kg Sos cygański w proszku - 70 kg Woda niegazowana źródlana - 1500 l Część III: Koncentrat pomidorowy 30 % -1800 kg Chrzan tarty - 50 kg Groszek konserwowy po odcieku - 200 kg Kukurydza konserwowa po odcieku - 200 kg Papryka konserwowa po odcieku - 700 kg Ogórek konserwowy po odcieku - 700 kg Przecier ogórkowy - 400 kg Sałatka szwedzka po odcieku - 800 kg Sałatka wielowarzywna po odcieku - 800 kg Szczaw konserwowy mielony - 400 kg Dżem truskawkowy - 1600 kg Marmolada wieloowocowa - 1600 kg Kompot niesłodzony - 30 kg Część IV: Makaron forma gruba „świderki” -7000 kg Makaron zacierka dwujajeczny - 400 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03211300-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Ocena spełniania tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 Pzp
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną