Zakład Karny w Rawiczu ogłasza przetarg
- Adres: 63-900 Rawicz, ul. 17 Stycznia 28
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 065 5468500, 5468551,53,56 , fax. 065 5454266
- Data zamieszczenia: 2010-05-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rawiczu
ul. 17 Stycznia 28 28
63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie
tel. 065 5468500, 5468551,53,56, fax. 065 5454266
REGON: 00032029400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy pieczywa, makaronu oraz pozostałych artykułów spożywczych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia został podzielony na trzy zadania i szacunkowe ilości w poszczególnych zadaniach przedstawiają się w sposób następujący: Zadanie nr 1 - Sukcesywne dostawy pieczywa: Chleb baltonowski żytni - 120.000 kg Chleb pszenny - 26.000 kg Bułka pszenna poznańska - 37.000 szt Bułka tarta - 1.200 kg Pączki - 2.000 szt. Placek drożdżowy - 150 kg Zadanie nr 2 - Sukcesywne dostawy makaronu Makaron - łazanka - 13.000 kg Zadanie nr 3 - Sukcesywne dostawy pozostałych artykułów spożywczych Czekolada - 70 kg Ketchup - 1.200 kg Przyprawa warzywna do potraw - 1.500 kg Przyprawa do zup - 1.500 l Pieprz - 70 kg Liść laurowy - 9 kg Majeranek - 85 kg Sól - 2.800 kg Ocet - 550 l Musztarda - 1.400 kg Papryka - 30 kg Ziele angielskie - 14 kg Sos grzybowy - 260 kg Sos pieczeniowy - 500 kg Sos biały - 700 kg Sos cygański - 450 kg Barszcz biały - 350 kg Zupa grzybowa - 500 kg Oregano - 4 kg Curry - 10 kg Żurek - 400 kg Zupa błyskawiczna - 35 kg Cukier - 17.500 kg Bulion drobiowy - 2.000 kg Herbata granulowana - 700 kg Kawa zbożowa - 1.200 kg Kwasek cytrynowy - 27 kg Miód sztuczny - 2.200 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Ustala się wadium dla całości zamówienia w wysokości: 10.000,00 zł, słownie: dziesięć tysięcy złotych 00/100. Dla zadania nr 1: w wysokości: 5.000,00 zł, słownie: pięć tysięcy złotych 00/100. Dla zadania nr 2: w wysokości: 1.000,00 zł, słownie: tysiąc złotych 00/100. Dla zadania nr 3: w wysokości: 4.000,00 zł, słownie: cztery tysiące złotych 00/100.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa towarów ogólnospożywczych
Dodano: 2016-07-14 - Dostawa artykułów spożywczych delikatesowych
Dodano: 2016-06-15 - Dostawy artykułów spozywczych do Zakładu Karnego we Wronkach
Dodano: 2016-06-14 - Zakup i dostawa towarów ogólnospożywczych
Dodano: 2016-06-08 - Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 01 września 2016r. do 30 czerwca 2017r.
Dodano: 2016-06-06 - sukcesywne dostawy produktów żywnościowych
Dodano: 2016-04-20 - Dostawy pieczywa, cukru, przypraw oraz innych produktów spożywczych
Dodano: 2016-04-06 - Dostawy makaronu
Dodano: 2016-04-05 - Dostawa wafli w polewie czekoladowej
Dodano: 2016-03-31 - Dostawa artykułów żywnościowych: przetwory warzywno - owocowe, miód wielokwiatowy, nabiał, tłuszcze roślinne
Dodano: 2016-02-25