Zakład Karny w Rawiczu ogłasza przetarg
- Adres: 63-900 Rawicz, ul. 17 Stycznia 28
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 65 5468500 w. 229, 65 5468507 , fax. 65 5454266
- Data zamieszczenia: 2016-04-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rawiczu
ul. 17 Stycznia 28 28
63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie
tel. 65 5468500 w. 229, 65 5468507, fax. 65 5454266
REGON: 00032029400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy pieczywa, cukru, przypraw oraz innych produktów spożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy pieczywa, cukru, przypraw oraz innych produktów spożywczych. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na dwie części (zadania): - zadanie nr 1: Dostawy pieczywa, - zadanie nr 2: Dostawy cukru, przypraw i innych produktów spożywczych, Zadanie nr 1: Dostawy pieczywa. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Chleb baltonowski pszenno - żytni - 120 000 kg; 2) Chleb pszenny - 16 000 kg; 3) Bułka tarta - 1 200 kg; 4) Bułka pszenna - 40 000 szt.; 5) Chleb graham - 300 kg; 6) Chleb bezglutenowy - 80 kg; 7) Wafle ryżowe naturalne - 20 kg; Zadanie nr 2: Dostawy cukru, przypraw i innych produktów spożywczych. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Liść laurowy - 12 kg; 2) Majeranek - 80 kg; 3) Sól - 2000 kg; 4) Ocet - 500 l; 5) Musztarda - 800 kg; 6) Papryka mielona ostra - 70 kg; 7) Ziele angielskie - 18 kg; 8) Sos grzybowy - 280 kg; 9) Sos pieczeniowy - 350 kg; 10) Sos biały - 600 kg; 11) Sos cygański - 400 kg; 12) Barszcz biały - 400 kg; 13) Zupa grzybowa - 600 kg; 14) Przyprawa oregano - 22 kg; 15) Przyprawa curry - 22 kg; 16) Żurek - 600 kg; 17) Zupa błyskawiczna - 15 kg; 18) Cukier - 17 000 kg; 19) Bulion drobiowy - 1 900 kg; 20) Herbata granulowana - 450 kg; 21) Kawa zbożowa - 1 000 kg; 22) Kwasek cytrynowy - 27 kg; 23) Miód sztuczny - 800 kg; 24) Zioła prowansalskie - 36 kg; 25) Pieprz czarny mielony - 80 kg; 26) Przyprawa warzywna typu vegeta - 1 400 kg; 27) Przyprawa w płynie typu maggi - 1 500 l; 28) Ketchup - 750 kg; 29) Woda mineralna - 20000 l; 30) Cynamon - 15 kg; 31) Sos pomidorowy - 300 kg; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Ustala się wadium dla całości zamówienia w wysokości: 5.450,00 zł, słownie: pięć tysięcy czterysta pięćdziesiąt złotych 00/100. Dla zadania nr 1: w wysokości: 4.000,00 zł, słownie: cztery tysiące złotych 00/100. Dla zadania nr 2: w wysokości: 1.450,00 zł, słownie: tysiąc czterysta pięćdziesiąt złotych 00/100. Wykonawca wnosi wadium: 1) w pieniądzu przelewem na konto zamawiającego: NBP o/Poznań numer konta 28 1010 1469 0035 8013 9120 0000 lub w jednej z poniżej podanych form: 2) w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) w gwarancjach bankowych, 4) w gwarancjach ubezpieczeniowych 5) w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust.5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2007r. Nr 42, poz. 275 z późn. zm.), sposób przekazania: Dokumenty wymienione w pkt 2, 3, 4, 5 należy złożyć w siedzibie zamawiającego (w dziale finansowym) przed upływem terminu składania ofert. Wadium wniesione w pieniądzu (pkt.1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść przed upływem terminu składania ofert, czyli do godziny 09:00 dnia 21.04.2016 roku.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa towarów ogólnospożywczych
Dodano: 2016-07-14 - Dostawa artykułów spożywczych delikatesowych
Dodano: 2016-06-15 - Dostawy artykułów spozywczych do Zakładu Karnego we Wronkach
Dodano: 2016-06-14 - Zakup i dostawa towarów ogólnospożywczych
Dodano: 2016-06-08 - Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 01 września 2016r. do 30 czerwca 2017r.
Dodano: 2016-06-06 - sukcesywne dostawy produktów żywnościowych
Dodano: 2016-04-20 - Dostawy makaronu
Dodano: 2016-04-05 - Dostawa wafli w polewie czekoladowej
Dodano: 2016-03-31 - Dostawa artykułów żywnościowych: przetwory warzywno - owocowe, miód wielokwiatowy, nabiał, tłuszcze roślinne
Dodano: 2016-02-25 - Dostawa żywności - produkty spożywcze
Dodano: 2016-02-15