Przetargi.pl
Dostawa żywności - produkty spożywcze

Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotnicze Hufce Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 63-300 Pleszew, Al. Wojska Polskiego 21
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 7420602 , fax. 062 7420602
  • Data zamieszczenia: 2016-02-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotnicze Hufce Pracy
    Al. Wojska Polskiego 21 21
    63-300 Pleszew, woj. wielkopolskie
    tel. 062 7420602, fax. 062 7420602
    REGON: 25101239400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckiw-pleszew.ohp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa podległa Ministerstwu Pracy i Polityki Społecznej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa żywności - produkty spożywcze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Nazwa artykułu j.m. ilość 1 Ananasy masa netto 565 g szt. 30 2 Baton Mars 47 g szt. 1500 3 Baton Snickers 50 g szt. 1500 4 Bazalia 10 g Ziołowit szt. 25 5 Brzoskwinie puszka 820 g Sandra szt. 50 6 Budyń śmietankowy 41 g Emix szt. 40 7 Chrzan 0,9 szt. 10 8 Ciastka Delicje szampańskie 147 g szt. 120 9 Ciastka Jeżyki Jutrzenka 140 g szt. 30 10 Ciastka HIT Bahlsen 250 g szt. 50 11 Cukier kg 1800 12 Cukier puder 400 g szt. 60 13 Cukier waniliowy Delecta 32 g szt. 290 14 Czekolada Goplana 100 g szt. 100 15 Czosnek granulowany 250 g szt. 30 16 Czosnek granulowany GALEO 20g szt. 400 17 Degusta 1 kg przyprawa szt. 40 18 Degusta 200 g przyprawa szt. 200 19 Delikat przyprawa do mięs 200 g szt. 50 20 Drożdże 100 g Babuni szt. 20 21 Dżem 280 g SORELLA szt. 850 22 Dżem jednorazowy paski Tymbark szt. 900 23 Fasola sucha 1 kg kg 100 24 Fasolka konserwowa 0,9 L szt. 30 25 Filet śledziowy w pomidorach 170 g szt. 250 26 Galaretka Winiary 75 g szt. 1200 27 Gorczyca 30 g Ziołowit szt. 25 28 Groch łuskany kg 50 29 Groszek konserwowy Kotlin 400 g szt. 150 30 Herbata granulowana 100 g szt. 700 31 Herbata MINUTKA 100 saszetek szt. 40 32 Herbata Lipton 100 saszetek szt. 50 33 Kakao DecoMorreno 150 g szt. 20 34 Kasza jęczmienna 1 kg kg 100 35 Kawa Jacobs 250g Zielona szt. 200 36 Kawa Jacobs 500g Zielona szt. 30 37 Kawa rozpuszczalna Jacobs 200 g szt. 170 38 Kawa Tchibo żółta 250 g szt. 40 39 Ketchup 3 kg KOTLIN szt. 30 40 Ketchup Kotlin 1 L szt. 150 41 Kisiel CYKORIA 40 g szt. 600 42 Kompot truskawkowy 0,9 L szt. 70 43 Koncentrat pomidorowy 1 L Kotlin szt. 190 44 Krem czekoladowy 230 g Nutella szt. 50 45 Krem o smaku czekoladowo - orzechowym Łakomcia szt. 50 46 Kukurydza PTAK 380 g szt. 150 47 Kukurydz 0,9 ml szt. 30 48 Kwasek cytrynowy GALEO 20 g szt. 200 49 Liść laurowy GALEO 6 g szt. 40 50 Majeranek GALEO 8g szt. 130 51 Majeranek 100g szt. 20 52 Majonez 400 g WINIARY szt. 300 53 Majonez Winiary 700 ml szt. 150 54 Majonez Winiary 3000 ml szt. 50 55 Makaron 1 KG kg 150 56 Makaron 250 g EKOMAK szt. 500 57 Margaryna śniadaniowa 500 g szt. 450 58 Margaryna zwykła 250 g KRUSZWICA kg 450 59 Masło 200 g 82% tłuszczu szt. 3500 60 Mąka tortowa Kraszewice 1KG kg 800 61 Mąka krupczatka 1 KG kg 30 62 Mąka ziemniaczana 1KG kg 60 63 Mleko 1 L kartonik ŁOWICZ 3,2% szt. 400 64 Musztarda stołowa 1 L PEGAZ szt. 80 65 Ocet 0,5 L szt. 200 66 Ogórek konserwowy 0,9 L szt. 420 67 Ogórki konserwowe 2650 g szt. 50 68 Olej Kujawski 1 L szt. 400 69 Olej 5 L. szt. 100 70 Papryka konserwowa 0,9 L szt. 300 71 Papryka słodka Galeo 20 g szt. 100 72 Paprykarz 300 g szt. 200 73 Pasztet Profi 160g DROP szt. 70 74 Pieprz mielony GALEO 20 g szt. 300 75 Pieprz mielony 250g szt. 10 76 Płatki Nesguik 250 g szt. 40 77 Powidła 280 g UNAMEL szt. 460 78 Proszek do pieczenia Delekta 30 g szt. 100 79 Przyprawa GYROS 30 g szt. 50 80 Przyprawa stołowa 1 L Winiary szt. 100 81 Ryż 1 kg kg 100 82 Ryż kartonik SONKO 4 * 100 g szt. 50 Soczek Jupic 330 ml szt. 200 Seler konserwowa ROLNIK szt. 150 83 Sos do pieczeni Winiary 30 g szt. 40 84 Sól 1 kg Solino szt. 200 85 Syrop Cymes 430 ml szt. 300 86 Śmietana 0,5 L 12% ŁOWICZ szt. 200 87 Śmietana 30 % 0,5 l ŁOWICZ szt. 50 88 Śmietanka pasek Łowicz szt. 300 89 Cremona Śmietanka 200 g szt. 20 90 Śliwki kalifornijskie 100 g Emix szt. 20 91 Wafelek Grzesiek czekolada 36 g szt. 500 92 Woda świtezianka 0,5l szt. 200 93 Woda źródlana 1,5l ŻYWIEC szt. 900 94 Zaprawa cytrynowa pasek Łowicz szt. 200 95 Zioła prowansalskie 10 g Ziolowit szt. 50 96 Ziele angielskie GALEO 20g szt. 50 97 Żelatyna CYKORIA 50 g szt. 60 98 Żelatyna 1 kg cykoria kg 25 99 Sól o obniżonej zawartości sodu potasowo - magnezowa 350 g SANTE szt. 50 100 Lubczyk Edal 10 g szt. 20 101 Rozmaryn Edal 10 g szt. 20 102 Kminek Edal 10 g szt. 20 103 Cząber Edal 10 g szt. 20 104 Estragon 10 g Edal szt. 20 105 Miód pszczeli wielokwiatowy 1 l Rydełko szt. 20 106 Jarzynka bez gluta mianu sodu 200 g Marko Polo szt. 50 107 Żelatyna 1 kg Cykoria szt. 25 W przypadku podania w nazw własnych lub typów to zgodnie z art. 29 ust.3 ustawy pzp, Zamawiający dopuszcza złożenie ofert równoważnych. Za równoważne Zamawiający uzna produkty, które posiadać będą te same składniki, konsystencję, gramaturę oraz wartości odżywcze i walory smakowe co produkty podane przykładowo. W takim przypadku należy wpisać jaki produkt oferuje Wykonawca oraz załączyć do oferty próbkę w oryginalnym opakowaniu. Próbki nie podlegają zwrotowi. Wszystkie produkty spożywcze muszą być wysokiej jakości, bez konserwantów i uszkodzeń, z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, opakowania oryginalne, nienaruszone. Nie dopuszczalne opakowania zastępcze. 3.2. Dodatkowy opis przedmiotu zamówienia: 3.2.1. Zadanie będzie realizowane sukcesywnie wg. zapotrzebowania Zamawiającego. Dostawy asortymentu odbywać się będą na koszt i ryzyko Wykonawcy od poniedziałku do piątku w godz. od 900 do 1100. 3.2.2. Zamawiający przekaże faksem lub telefonicznie Wykonawcy wykaz produktów wraz z terminem i godzinami dostawy. 3.2.3. Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami. 3.2.4. Odbioru towaru w siedzibie Zamawiający zgodnie z jego upoważnieniem dokona wyznaczony przez Zamawiającego pracownik. 3.2.5. Koszty przewozu, zabezpieczenia towaru i ubezpieczenia za czas przewozu ponosi Wykonawca, a Zamawiający zapewni odbiór towaru w siedzibie Zamawiającego. 3.2.6. Za dostarczoną żywność (w tym ubezpieczenie, stan jakościowy) odpowiada Wykonawca do czasu odbioru zrealizowanego zamówienia przez Zamawiającego. 3.2.7. Dostarczany towar winien być świeży z okresami ważności odpowiednimi dla danego asortymentu, wysokiej jakości t.j. I-go gatunku bez wad fizycznych i jakościowych i odpowiadać Polskim Normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. W przypadku dostarczenia towaru niezgodnego z zamówieniem lub niewłaściwej jakości bądź niedostarczenia zamówionego towaru a także niedokonania niezwłocznej jego wymiany na towar właściwy, Zamawiający ma prawo dokonania zakupu zamówionego towaru w dowolnej jednostce handlowej. Koszty powstałe z tego tytułu obciążają Wykonawcę. 3.2.8. W przypadku niezgodności dostarczanych artykułów z wymogami i opisem zawartym w SIWZ, Zamawiający odmówi odbioru tych artykułów a Wykonawca poniesie koszty zgodnie z zapisem pkt. 3.2.7. 3.2.9. Zamawiający zastrzega sobie możliwość wprowadzania zmian do umowy w zakresie zmniejszania ilości dostaw w sytuacjach, których Zamawiający nie mógł przewidzieć w chwili jej zawarcia. Zamawiający nie będzie ponosił ujemnych skutków finansowych spowodowanych zmniejszeniem ilości dostaw przewidzianych w umowie. 3.2.10. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. 3.2.11. W przypadku produktów równoważnych - Wykonawca dostarczy do Zamawiającego (na pisemne wezwanie Zamawiającego) próbkę reprezentacyjną, w celu porównania zgodności opisu przedmiotu zamówienia z oferowanymi przez Wykonawcę produktami. Do każdej próbki należy dołączyć etykietę. Komisja dokonując oceny próbek weźmie pod uwagę cechy charakterystyczne danego produktu zawarte w opisie przedmiotu zamówienia. Z przeprowadzonej oceny komisja sporządzi notatki zawierające opis oferowanego produktu wraz ze zdjęciem asortymentu 3.2.12. Wykonawca na okres pomiędzy dostawami udostępni bezpłatnie Zamawiającemu opakowania transportowe.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ckiw-pleszew.ohp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach