Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 12-100 Szczytno, ul. Sienkiewicza 10
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 6243203 , fax. 089 6243616
- Data zamieszczenia: 2011-04-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Sienkiewicza 10 10
12-100 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 6243203, fax. 089 6243616
REGON: 00032122400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa, wędlin, podrobów, drobiu i podrobów drobiowych dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w 2011/2012 roku. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
GRUPA I Mięso-15110000-2 Produkty mięsno-wędliniarskie-15131130-5 Podroby-15114000-0 Tłuszcze zwierzęce - 15412100-0 Nazwa artykułu J.m. Ilość CPV Baton drobiowy kg 300 15131135-0 Boczek mielony kg 400 15131130-5 Kaszanka jęczmienna kg 800 15131134-3 Kiełbasa biała kg 600 15131130-5 Kiełbasa drobiowa kg 400 15131135-0 Kiełbasa drobiowa szynkowa kg 100 15131135-0 Kiełbasa kanapkowa kg 600 15131130-5 Kiełbasa mortadela kg 700 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 600 15131130-5 Kiełbasa piwna lub pod. kg 400 15131130-5 Kiełbasa rawska kg 200 15131130-5 Kiełbasa serdelowa kg 600 15131130-5 Kiełbasa toruńska kg 250 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 900 15131130-5 Łopatka bez kości kg 400 15111000-2 Mielonka drobiowa kg 700 15131135-0 Mielonka konserwowa kg 600 15131130-5 Mielonka luncheon-meat kg 600 15131130-5 Mielonka tyrolska kg 300 15131130-5 Mielonka w galarecie kg 400 15131130-5 Mielonka wieprzowa kg 400 15131130-5 Mięso mielone wieprzowo-wołowe kg 3 000 15130000-8 Mięso mielone wołowe kg 500 15131620-7 Mięso wieprzowe gulaszowe kg 300 15111000-2 Mortadela z warzywami kg 500 15131130-5 Parówki drobiowe kg 400 15131135-0 Pasztet drobiowy kg 600 15131135-0 Pasztet pieczony kg 500 15131130-5 Pasztetowa kg 300 15131130-5 Pieczeń mięsna kg 500 15131130-5 Pieczeń rzymska kg 600 15131130-5 Pieczeń z przyprawami kg 400 15131130-5 Podgardle wędzone kg 600 15131130-5 Polędwica drobiowa kg 200 15131135-0 Polędwica kujawska kg 200 15131135-0 Polędwica studencka kg 150 15131135-0 Salceson biały kg 500 15131130-5 Salceson ciemny kg 300 15131130-5 Schab b/k kg 200 15131130-5 Serca wieprzowe kg 400 15114000-0 Słonina kg 200 15412100-0 Szynka drobiowa kg 150 15131135-0 Szynka mielona kg 100 15131130-5 Wątroba wieprzowa kg 1 000 15114000-0 Wołowina ( łopatka b/k) kg 300 15111000-9 Żeberka wieprzowe paski kg 300 15111000-2 GRUPA II Drób-15112100-7 Podroby drobiowe-15114000-0 Nazwa artykułu J.m. Ilość CPV Żołądki drobiowe kg 400 15114000-0 Wątróbki drobiowe kg 400 15114000-0 Ćwiartki z kurczaka (udo podudzie) kg 350 15112100-7 Mięso gulaszowe kg 300 15112100-7 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin dla WZLP w Olsztynie
Dodano: 2016-07-21 - SUKCESYWNE DOSTAWY DO MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO ZAMAWIAJĄCEGO MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH
Dodano: 2016-03-31 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych
Dodano: 2015-12-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Dodano: 2015-10-30 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO NA RZECZ 24. WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO W GIŻYCKU
Dodano: 2015-10-09 - Zakup i dostawy mięsa, wędlin oraz wyrobów mleczarskich w 2016 r
Dodano: 2015-09-30 - Dostawy mięsa dla WZLP w Olsztynie
Dodano: 2015-09-04 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO NA RZECZ JEDNOSTKI WOJSKOWEJ NR 4352 W GIŻYCKU
Dodano: 2015-08-11 - Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych na potrzeby kuchni w Zespole Szkół Ekonomicznych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 w okresie od 12.01.2015 r. do 31.12.2015 r.
Dodano: 2014-12-22 - Zakup i dostawy mięsa, wędlin oraz wyrobów mleczarskich w 2015 r
Dodano: 2014-11-07