Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu

Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 14-530 Frombork, ul. Sanatoryjna 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 55 6216302 , fax. 55 6216300
  • Data zamieszczenia: 2015-10-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    ul. Sanatoryjna 1 1
    14-530 Frombork, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 55 6216302, fax. 55 6216300
    REGON: 17039900700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-frombork.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 wołowina z/k 150 2 schab bez kości 1000 3 karkówka b /k 500 4 łopatka wieprzowa b/k 1100 5 mięso mielone woł /wieprz. 450 6 mięso mielone drobiowe 450 7 żeberka świeże-paski 200 8 boczek wędzony 200 9 słonina 200 10 smalec 150 11 kaszanka gryczana -jaglana 400 12 szynka wieprzowa wędzona 100 13 polędwica wieprzowa wędzona 120 14 baleron wieprzowy wędzony 100 15 ogonówka 100 16 salceson czarny baton 200 17 salceson biały baton 500 18 parówka cienka drobiowa 750 19 Wątrobiana -pasztetowa 600 20 metka łososiowa 150 21 metka wiejska 350 22 pasztet - pieczony w/p 300 23 pasztet - pieczony drobiowy 300 24 kiełbasa kanapkowa 350 25 mortadela 200 26 szynkowa wieprzowa 420 27 szynkowa z indyka 100 28 podwawelska 600 29 szynkówka 100 30 kiełbasa podsuszana do koszyka 20 31 polędwica drobiowa 250 32 żywiecka wieprzowa 150 33 przysmak szynkowy 350 34 Kiełbasa wenecka 300 35 Kiełbasa holenderska 300 36 krakowska parzona 400 37 polędwica bostońska 250 38 szynka drobiowa mielona 300 39 kiełbasa golonkowa 400 40 Luncheon 200 41 pieczeń w/p 300 42 pieczeń drobiowa 300 43 mielonka drobiowa prasowana 500 44 mielonka wieprzowa prasowana 350 45 blok z indyka 200 46 smakowita parzona 250 47 kiełbasa biała surowa 40 48 korpusy drobiowe 730 49 kości w/p 730 50 kurczaki 1000 51 wątroba drobiowa 100 52 żołądki drobiowe 400 53 bioderka z kurczaka 1100 54 pierś drobiowa 600
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin dostawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-frombork.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach