Przetargi.pl
Dostawy mięsa, przetworów mięsnych i mięsa drobiowego dla WZLP w Olsztynie

Wojewódzki Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-228 Olsztyn, Aleja Wojska Polskiego 35
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 6785353, 6785300 , fax. 089 6785300
  • Data zamieszczenia: 2014-09-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie
    Aleja Wojska Polskiego 35 35
    10-228 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 6785353, 6785300, fax. 089 6785300
    REGON: 00029548400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wzlp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa, przetworów mięsnych i mięsa drobiowego dla WZLP w Olsztynie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Karkówka z/k kg 100 Karkówka b/k kg 700 Kości schabowe kg 1 300 Łopatka b/k kg 1 400 Nóżki wieprzowe kg 50 Schab z/k kg 150 Schab b/k kg 380 Słonina kg 20 Smalec kg 2 000 Szynka b/k kg 650 Wątroba wieprzowa kg 900 Mięso gulaszowe kg 3 000 Wieprzowe drobne klasa II - 60/40 kg 100 Wołowe II drobne kg 300 Żeberka kg 850 Golonka (200-300 g) kg 50 Wieprzowe drobne klasa II - 80/20 kg 800 Kości rurkowe kg 50 Baleron kg 70 Boczek wędzony kg 50 Kaszanka kg 850 Kiełbasa biała surowa kg 250 Kiełbasa biała parzona kg 400 Kiełbasa krakowska parzona kg 20 Przysmak śniadaniowy kg 1 100 Kiełbasa parówkowa kg 500 Kiełbasa podwawelska kg 500 Kiełbasa zwyczajna kg 400 Mortadela (bez dodatków) kg 1 400 Pachwina wędzona kg 10 Pasztet mięsny kg 200 Pasztetowa kg 1 600 Lunch meat kg 150 Podgardle wędzone kg 550 Salceson biały kg 100 Salceson czarny kg 400 Szynka wędzona kg 100 Kiełbasa śląska kg 50 Polędwica sopocka kg 100 Ogonówka kg 50 Pieczeń rzymska (kanapkowa) kg 50 Blok wieprzowy kg 100 Parówki drobiowe kg 1 400 Blok z indyka kg 1 000 Mortadela z indyka kg 600 Szynkówka z indyka kg 110 Pasztet drobiowy kg 100 Pieczeń z indyka kg 500 Szynka konserwowa (drobiowa) kg 600 Polędwica miodowa kg 730 Szynka biała kg 100 Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 650 Kurczak ćwiartka kg 4 500 Kurczak świeży- tusze kg 50 Pierś z kurczaka kg 450 Udka drobiowe kg 200 Wątróbka drobiowa kg 50 Porcja rosołowa kg 900
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wzlp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach