Przetargi.pl
SUKCESYWNE DOSTAWY DO MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO ZAMAWIAJĄCEGO MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH

Zakład Karny w Kamińsku ogłasza przetarg

  • Adres: 11-227 Kamińsk, ul. XXX - lecia 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 7617400 , fax. 089 7617444
  • Data zamieszczenia: 2016-03-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kamińsku
    ul. XXX - lecia 1 1
    11-227 Kamińsk, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 7617400, fax. 089 7617444
    REGON: 00032012400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna. Zakład Karny w Kamińsku

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUKCESYWNE DOSTAWY DO MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO ZAMAWIAJĄCEGO MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ 1 - mięso i podroby wieprzowe oraz mięso wołowe 1. Mięso mielone - wieprzowe - 1 400 kg 2. Mięso szarpane -wieprzowe - 7 400 kg 3. Mięso wołowe - ścinki - 200 kg 4. Szynka wieprzowa b/k - 1 600 kg 5. Serca wieprzowe - 3 600 kg 6. Wątroba wieprzowa - 4 600 kg 7. Żeberka wieprzowe - paski - 400 kg 8. Słonina wieprzowa - pasy - 700 kg CZĘŚĆ 2 - wędliny wieprzowe; 1. Kaszanka baton - 5 500 kg 2. Kiełbasa biała parzona - 380 kg 3. Kiełbasa toruńska - 200 kg 4. Kiełbasa leśna - 2 800 kg 5. Kiełbasa popularna - 2 800 kg 6. Kiełbasa wiejska - 200 kg 7. Kiełbasa zwyczajna - 5 800 kg 8. Kiełbasa serdelkowa - 3 900 kg 9. Kiełbasa parówkowa cienka - 3 900 kg 10. Luncheon meat - 2 800 kg 11. Mortadela wieprzowa - 3 500 kg 12. Mielonka śniadaniowa - 3 400 kg 13. Szynkowa luz - 280 kg 14. Blok kanapkowy - 3 400 kg 15. Salceson włoski - 3 600 kg 16. Polędwica z warzywami - 280 kg 17. Polędwica z pieczarkami - 280 kg 18. Serwolatka - 3 000 kg 19. Podgardle wędzone - 1 200 kg 20. Smalec kanapkowy w kostce - 540 kg CZĘŚĆ 3 - wędliny drobiowe; 1. Blok drobiowy - 900 kg 2. Kanapkowa drobiowa - 900 kg 3. Przysmak drobiowy - 900 kg 4. Mielonka drobiowa - 900 kg 5. Mortadela drobiowa - 900 kg 6. Szynkowa z piersi drobiowej - 900 kg 7. Polędwica drobiowa - 900 kg 8. Kiełbasa śląska drobiowa - 900 kg 9. Kiełbasa zwyczajna drobiowa - 1 000 kg 10. Kiełbasa złota drobiowa - 900 kg 11. Parówki drobiowe (paluszki) - 900 kg 12. Serdelki drobiowe - 900 kg CZĘŚĆ 4 - mięso drobiowe; 1. Ćwiartka z kurczaka (noga z kurczaka) - 900 kg 2. Udo z kurczaka (bez podudzia) - 360 kg CZĘŚĆ 5 - konserwy mięsne; 1. Konserwa mięsna typu tyrolska - 2 244 kg 2. Konserwa mięsna typu turystyczna - 2 244 kg 3. Konserwa mięsna typu mielonka - 2 244 kg 4. Konserwa mięsna - 1 495 kg CZĘŚĆ 6 - pasztety konserwowe; 1. Pasztet konserwowy drobiowy - 2 169,20 kg 2. Pasztet konserwowy wieprzowy - 2 169,20 kg 3. Pasztet drobiowy z papryką - 1 937 kg 4. Pasztet drobiowy z pomidorami - 1 937 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach