Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej ogłasza przetarg
- Adres: 42-200 Częstochowa, ul. Sabinowska 62/64
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. (034) 378 53 00, 378 53 01 , fax. (034) 378 53 32
- Data zamieszczenia: 2014-03-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej
ul. Sabinowska 62/64 62/64
42-200 Częstochowa, woj. śląskie
tel. (034) 378 53 00, 378 53 01, fax. (034) 378 53 32
REGON: 15012365700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cspsp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: SAMODZIELNA PAŃSTWOWA JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA NIE MAJĄCA OSOBOWOŚCI PRAWNEJ
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Zakup i sukcesywne dostarczanie, wg aktualnych potrzeb Zamawiającej - mięsa drobiowego w następującym asortymencie i ilościach: Lp. Asortyment J.m. Ilość 1 Filet z indyka kg 800 2 Filet z kurczaka kg 1100 3 Ćwiartka z kurczaka kg 2700 4 Kurczak świeży kg 500 5 Wątroba z kurczaka kg 600 6 Żołądki z kurczaka kg 600 7 Żołądki z gęsi kg 300 8 Porcje rosołowe z kurczaka kg 250 9 Porcje rosołowe z indyka kg 250 10 Skrzydełka z kurczaka kg 1000 11 Podudzie z kurczaka kg 400 12 Kaczka świeża kg 150 13 Filety z kaczki kg 150 12 Indyk cały kg 350 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowią Załączniki nr 1 i 1.1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 3. Określony powyżej przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w w/w załącznikach. 4. Oferowany do sprzedaży towar winien być świeży i w pierwszym gatunku. 5. Dostawy realizowane partiami wg zapotrzebowania zamawiającej, w terminie nie dłuższym niż 48 godzin od momentu złożenia zamówienia (telefonicznie lub faksem). Ilości, asortyment i szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedstawiają załączniki nr 1 i 1.1 do SIWZ. 6. Podane w w/w zestawieniach ilości są ilościami maksymalnymi i mogą ulec zmniejszeniu. 7. Oznaczenie wg CPV - 15112000-6 Drób 8. Miejscem realizacji zamówienia (dostaw) będzie stołówka na terenie Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie przy ul. Sabinowskiej 62/64. 9. Transport i dostawę i rozładunek na miejsce zapewnia Wykonawca nieodpłatnie własnym środkiem transportu. 10. Wymagany termin płatności - 30 dni od daty odbioru przedmiotu umowy przez osoby upoważnione po stronie Zamawiającej i Wykonawcy i doręczenia prawidłowo wystawionego dokumentu rozliczeniowego. 11. Zamawiająca dopuszcza wystawianie faktur (rachunków) częściowych za każdą dostawę - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Zamawiająca żąda wniesienia wadium przed upływem terminu składania ofert w wysokości: 2.000,00 zł (dwa tysiące złotych 00/100)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cspsp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu. Numer sprawy 2/2 PN/2016
Dodano: 2016-01-08 - Dostawa drobiu
Dodano: 2015-11-10 - Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu w sprawie 1/1 PN/2015
Dodano: 2015-01-16 - Dostawa drobiu
Dodano: 2014-11-12 - Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu w sprawie 6/6 PN/2014
Dodano: 2014-02-04 - Dostawa drobiu
Dodano: 2013-11-07 - Dostawa mrożonek do SPZOL w Rajczy przez okres 24 miesięcy, czyli od 01.01.2014 r. do 31.12.2015 r.
Dodano: 2013-10-16 - Dostawa drobiu do Szpitala Powiatowego w Zawierciu.
Dodano: 2013-07-16 - Dostawa drobiu świeżego i podrobów dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2013-07-01 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE
Dodano: 2013-03-26