Szpital Specjalistyczny Nr 2 ogłasza przetarg
- Adres: 41-902 Bytom, ul. Stefana Batorego 15
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 7861400 , fax. 32 7861646
- Data zamieszczenia: 2016-01-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny Nr 2
ul. Stefana Batorego 15 15
41-902 Bytom, woj. śląskie
tel. 32 7861400, fax. 32 7861646
REGON: 27023589200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital2.bytom.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu. Numer sprawy 2/2 PN/2016 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia w przetargu nieograniczonym jest dostawa mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych , określonych przez Zamawiającego według grup asortymentowo - cenowych zgrupowanych w Pakietach nr 1 - 2 stanowiących załącznik A do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia : Pakiet nr 1 - Drób i podroby mrożone. Pakiet nr 2 - Mięso i wędliny, podroby, flaki wołowe. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca przystępujący do przetargu jest obowiązany wnieść wadium: w przypadku złożenia oferty na wszystkie pakiety wadium w wysokości 4 000.00 PLN (słownie: cztery tysiące osiemset zł 00/100), w przypadku złożenia oferty na pakiet nr 1 wadium w wysokości 1.400,00 PLN (słownie: jeden tysiąc czterysta zł 00/100), w przypadku złożenia oferty na pakiet nr 2 wadium w wysokości 2.600,00 PLN (słownie: dwa tysiące sześćset zł 00/100),
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital2.bytom.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa drobiu
Dodano: 2015-11-10 - Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu w sprawie 1/1 PN/2015
Dodano: 2015-01-16 - Dostawa drobiu
Dodano: 2014-11-12 - Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2014-03-14 - Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu w sprawie 6/6 PN/2014
Dodano: 2014-02-04 - Dostawa drobiu
Dodano: 2013-11-07 - Dostawa mrożonek do SPZOL w Rajczy przez okres 24 miesięcy, czyli od 01.01.2014 r. do 31.12.2015 r.
Dodano: 2013-10-16 - Dostawa drobiu do Szpitala Powiatowego w Zawierciu.
Dodano: 2013-07-16 - Dostawa drobiu świeżego i podrobów dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2013-07-01 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE
Dodano: 2013-03-26