Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień" ogłasza przetarg
- Adres: 47-400 Racibórz, ul. Grzonki 1
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 4152001 , fax. 032 4152001
- Data zamieszczenia: 2015-11-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień"
ul. Grzonki 1 1
47-400 Racibórz, woj. śląskie
tel. 032 4152001, fax. 032 4152001
REGON: 00125504400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa drobiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
A. Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu dla Domu Pomocy Społecznej Złota Jesień w ilości i asortymencie jak niżej: Lp. Nazwa artykułu Jedn, miary Ilość dostawy 1. Kurczak świeży kg 1.200 2. Korpus - porcja rosołowa kg 800 3. Udo całe ( bez kości krzyżowej ) kg 1.300 4. Filet z piersi kurczaka kg 600 5. Mięso gulaszowe drobiowe kg 900 6. Wątróbka drobiowa kg 500 B. Ilości określone są szacunkowo i mogą ulec niewielkiej zmianie w zależności od potrzeb zamawiającego w ramach wymienionego asortymentu. Dostawy zamawiający będzie realizował sukcesywnie średnio raz w tygodniu w dni robocze. Każdą partię dostawy zamawiający będzie uzgadniał telefonicznie z wykonawcą. Dostawca zamówiony towar będzie dostarczał do siedziby zamawiającego własnym transportem na swój koszt i ryzyko w godzinach od 7:00-14:00 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatraciborski.pl/dps/dane_dps.html
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu. Numer sprawy 2/2 PN/2016
Dodano: 2016-01-08 - Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu w sprawie 1/1 PN/2015
Dodano: 2015-01-16 - Dostawa drobiu
Dodano: 2014-11-12 - Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2014-03-14 - Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych, drobiu i podrobów mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu w sprawie 6/6 PN/2014
Dodano: 2014-02-04 - Dostawa drobiu
Dodano: 2013-11-07 - Dostawa mrożonek do SPZOL w Rajczy przez okres 24 miesięcy, czyli od 01.01.2014 r. do 31.12.2015 r.
Dodano: 2013-10-16 - Dostawa drobiu do Szpitala Powiatowego w Zawierciu.
Dodano: 2013-07-16 - Dostawa drobiu świeżego i podrobów dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2013-07-01 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE
Dodano: 2013-03-26