Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa i wyrobów mięsnych

Zakład Karny w Kamińsku ogłasza przetarg

  • Adres: 11-227 Kamińsk, ul. XXX - lecia 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 7617400 , fax. 089 7617444
  • Data zamieszczenia: 2013-01-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kamińsku
    ul. XXX - lecia 1 1
    11-227 Kamińsk, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 7617400, fax. 089 7617444
    REGON: 00032012400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Więziennictwo

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa i wyrobów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa i wyrobów mięsnych. CZĘŚĆ 1 - mięso i podroby wieprzowe; Mięso mielone - wieprzowe 390 kg Mięso szarpane -wieprzowe 1 200 kg Szynka wieprzowa b/k 290 kg Serca wieprzowe 900 kg Wątroba wieprzowa 1 050 kg CZĘŚĆ 2 - wędliny wieprzowe; Kaszanka baton 1 250 kg Kiełbasa biała parzona 116 kg Kiełbasa toruńska 116 kg Kiełbasa leśna 464 kg Kiełbasa popularna 580 kg Kiełbasa zwyczajna 580 kg Kiełbasa serdelkowa 580 kg Kiełbasa parówkowa cienka 580 kg Luncheon meat 520 kg Mortadela wieprzowa 520 kg Mielonka śniadaniowa 520 kg Szynkowa luz 117 kg Blok kanapkowy 580 kg Salceson włoski 580 kg Polędwica z warzywami 117 kg Serwolatka 580 kg CZĘŚĆ 3 - wędliny drobiowe; Blok drobiowy 130 kg Kanapkowa drobiowa 130 kg Przysmak drobiowy 130 kg Mielonka drobiowa 130 kg Mortadela drobiowa 130 kg Szynkowa z piersi drobiowej 120 kg Polędwica drobiowa 130 kg Kiełbasa śląska drobiowa 130 kg Kiełbasa zwyczajna drobiowa 130 kg Kiełbasa złota drobiowa 130 kg Parówki drobiowe (paluszki) 130 kg Serdelki drobiowe 130 kg CZĘŚĆ 4 - mięso drobiowe. Podudzie z kurczaka (pałka) 220 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach