Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa i wyrobów mięsnych

Zakład Karny w Kamińsku ogłasza przetarg

  • Adres: 11-227 Kamińsk, ul. XXX - lecia 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 7617400 , fax. 089 7617444
  • Data zamieszczenia: 2012-07-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kamińsku
    ul. XXX - lecia 1 1
    11-227 Kamińsk, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 7617400, fax. 089 7617444
    REGON: 00032012400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Więziennictwo

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa i wyrobów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa i wyrobów mięsnych. CZĘŚĆ 1 - mięso i podroby wieprzowe; Mięso mielone - wieprzowe 780 kg Mięso szarpane -wieprzowe 4 000 kg Szynka wieprzowa b/k 600 kg Żeberka wieprzowe 440 kg Serca wieprzowe 1 300 kg Wątroba wieprzowa 3 000 kg CZĘŚĆ 2 - wędliny wieprzowe; Kaszanka baton 3 000 kg Kiełbasa biała parzona 234 kg Kiełbasa toruńska 234 kg Kiełbasa wiejska 117 kg Kiełbasa leśna 1 200 kg Kiełbasa popularna 2 600 kg Kiełbasa zwyczajna 2 600 kg Kiełbasa serdelkowa 3 000 kg Kiełbasa parówkowa cienka 3 000 kg Luncheon meat 1 500 kg Mortadela wieprzowa 2 400 kg Mielonka śniadaniowa 1 800 kg Szynkowa luz 117 kg Blok kanapkowy 2 000 kg Salceson włoski 2 400 kg Polędwica z warzywami 234 kg Polędwica z pieczarkami 117 kg Serwolatka 2 200 kg Podgardle wędzone 400 kg CZĘŚĆ 3 - wędliny drobiowe; Blok drobiowy 400 kg Kanapkowa drobiowa 450 kg Przysmak drobiowy 400 kg Mielonka drobiowa 450 kg Mortadela drobiowa 500 kg Szynkowa z piersi drobiowej 400 kg Polędwica drobiowa 400 kg Kiełbasa śląska drobiowa 400 kg Kiełbasa zwyczajna drobiowa 450 kg Kiełbasa złota drobiowa 400 kg Parówki drobiowe (paluszki) 500 kg Serdelki drobiowe 550 kg CZĘŚĆ 4 - mięso drobiowe. Podudzie z kurczaka (podudzie) 390 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach