Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do magazynu Zamawiającego

Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 017 8580700 , fax. 0-17 8535420
  • Data zamieszczenia: 2011-03-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
    ul. Załęska 76 76
    35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 017 8580700, fax. 0-17 8535420
    REGON: 00000000590467
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do magazynu Zamawiającego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do magazynu Zamawiającego. Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 i nr 2 do SIWZ - formularze cenowe. Zamówienie składa się z dwóch części stanowiących załącznik nr 1 i 2 (formularz cenowy) do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia jednego lub dwóch załączników przez jednego Wykonawcę z zastrzeżeniem że, Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na daną część zamówienia. Określona w ogłoszeniu i formularzach cenowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. INFORMACJA NA TEMAT CZĘŚCI. CZĘŚĆ nr 1, NAZWA: PAKIET I, 1) KRÓTKI OPIS: PAKIET I - dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin. Lp. Asortyment, Kod CPV, Jed. miary, Ilość, 1. Mięso wołowe gulaszowe II, 15111000-9, kg 3 800; 2. Mięso wieprzowe gulaszowe II a (80% mięsa, 20% tłuszczu) 15113000-3, kg 9 200; 3. Karkówka wieprzowa bez kości, 15113000-3, kg 1 220; 4. Polędwica sopocka, 15131100-6, kg 570; 5. Salceson włoski, 15131120-2, kg 3 500; 6. Pasztetowa wieprzowa, 15131310-1, kg 3 300; 7. Pieczeń rzymska, 15131120-2, kg 4 200; 8. Parówki wieprzowe cienkie, 15131100-6, kg 2 430; 9. Kiełbasa toruńska, 15131120-2, kg 2 700; 10. Kiełbasa parówkowa, 15131100-6, kg 3 600; 11. Kiełbasa krakowska parzona, 15131120-2, kg 950; 12. Kaszanka, 15131134-3, kg 3 200; 13. Kiełbasa zwyczajna, 15131130-5, kg 6 800; 14. Kiełbasa szynkowa, 15131130-5, kg 700; 15. Luncheon meat prasowany (wędlina), 15131130-5, kg 4 000; 16. Mortadela, 15131130-5, kg 2 210; 17. Szynka gotowana wieprzowa, 15131410-2, kg 720; 18. Mielonka wieprzowa prasowana, 15131130-5, kg 4 050; 19. Golonka konserwowa prasowana, 15131130-5, kg 900; INFORMACJE DODATKOWE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA: Planowany termin rozpoczęcia realizacji zamówienia: PAKIET I dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin - 7 lipiec 2011r. CZĘŚĆ nr 2, NAZWA: PAKIET II, 1) KRÓTKI OPIS: PAKIET II - dostawy mięsa i wędlin drobiowych. Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Wątroba z kurczaka, 15112300-9, kg 1 500; 2. Żołądki z kurczaka , 15114000-0, kg 850; 3. Ćwiartka z kurczaka (nogi), 15112000-6, kg 6 850; 4. Filet z kurczaka, 15112000-6, kg 2 600; 5. Parówki drobiowe cienkie, 15131135-0, kg 2 220; 6. Szynka drobiowa, 15131135-0, kg 803; 7. Polędwica drobiowa, 15131135-0, kg 630; INFORMACJE DODATKOWE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA: Planowany termin rozpoczęcia realizacji zamówienia: PAKIET II dostawy mięsa i wędlin drobiowych - maj 2011r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Oferta musi zostać zabezpieczona wadium w kwocie: PAKIET I - 10 000,00 PLN. PAKIET II - 3 000,00 PLN. Formę wnoszenia wadium określa art. 45 ust. 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo Zamówień Publicznych (t. j. Dz. U. z 2010r. Nr 113, poz. 759 z późn. zm.). Wadium wnosi się przed upływem terminu składania ofert. Sposób postępowania ze złożonym wadium określa art. 46 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo Zamówień Publicznych (t. j. Dz. U. z 2010r. Nr 113, poz. 759 z późn. zm.). Szczegółowe informacje w sprawie wadium podano w pkt. 14 SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach