Zakład Karny w Trzebini ogłasza przetarg
- Adres: 32-540 Trzebinia, ul. Słowackiego 70
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 032 6115900 , fax. 032 6121551
- Data zamieszczenia: 2016-02-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Trzebini
ul. Słowackiego 70 70
32-540 Trzebinia, woj. małopolskie
tel. 032 6115900, fax. 032 6121551
REGON: 00078291300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/01/Ż/2016 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiot zamówienia winien być wcześniej odpowiednio posortowany przez wykonawcę i odpowiadać wymaganiom jakościowym stawianym przez Polską Normę, normy unijne oraz spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także winien być przechowywany w siedzibie wykonawcy w warunkach gwarantujących najwyższą jakość. 2.Dostarczone artykuły spożywcze muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami (nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, itp.). 3.Dostawy winny odbywać się w odpowiednio przystosowanych pojemnikach, które spełniają wymagania przewidziane do przechowywania żywności. Koszty opakowań są wliczone w koszty artykułów spożywczych, a opakowania stanowią własność zamawiającego. 4.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety (części): PAKIET I Ryby mrożone i przetworzone ryba mrożona ilość: 700 kg matias słabo solony ilość: 560 kg sałatka jarzynowo-rybna ilość: 560 kg PAKIET II Konserwy i przetwory z mięsa konserwa mięsna wieprzowa 300g lub 330g ilość: 615 kg pasztet drobiowy 300g lub 330g ilość: 615 kg paprykarz szczeciński 300g lub 330g ilość: 615 kg sałatka rybna z makreli 300g lub 330g ilość: 615 kg szprot w pomidorach 300g lub 330g ilość: 615 kg szprot w oleju 300g lub 330g ilość: 615 kg konserwa mięsna wieprzowa 130g lub 131g ilość: 615 kg pasztet drobiowy 130g lub 131g ilość: 615 kg PAKIET III Tłuszcze zwierzęce lub roślinne i produkty mleczarskie tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ilość: 5700 kg olej roślinny jadalny ilość: 1825 l ser żółty ilość: 560 kg ser topiony ilość: 560 kg serek wiejski ilość: 840 kg twaróg półtłusty ilość: 700 kg serek homogenizowany ilość: 840 kg serek twarogowy ilość: 840 kg jogurt owocowy ilość: 840 kg kefir ilość: 700 kg śmietana ilość: 795 kg mleko w proszku ilość: 270 kg jaja kurze świeże ilość: 39000 szt. PAKIET IV Różne produkty spożywcze dżem owocowy ilość: 840 kg marmolada owocowa ilość: 840 kg chrzan tarty ilość: 265 kg sałatka szwedzka ilość: 1800 l sałatka wielowarzywna ilość: 1800 l cukier biały ilość: 2190 kg kasza jęczmienna ilość: 1900 kg ryż biały ilość: 1900 kg mąka pszenna ilość: 1460 kg płatki kukurydziane ilość: 180 kg kasza manna ilość: 530 kg makarony różne ilość: 3200 kg barszcz czerwony w proszku ilość: 140 kg zupa grzybowa w proszku ilość: 140 kg zupa jarzynowa w proszku ilość: 140 kg zupa ogonowa w proszku ilość: 140 kg zupa pieczarkowa w proszku ilość: 140 kg zupa kalafiorowa w proszku ilość: 140 kg żurek śląski w proszku ilość: 140 kg sos boloński w proszku ilość: 265 kg sos myśliwski w proszku ilość: 265 kg sos grzybowy w proszku ilość: 265 kg pieprz czarny mielony ilość: 55 kg kminek ilość: 55 kg majeranek ilość: 55 kg ziele angielskie ilość: 55 kg liść laurowy ilość: 55 kg sól ilość: 730 kg ocet spożywczy ilość: 265 l przyprawa do zup w płynie ilość: 365 l herbata granulowana ilość: 730 kg majonez ilość: 1060 kg musztarda ilość: 1060 kg koncentrat pomidorowy ilość: 795 kg przyprawa do zup w proszku ilość: 365 kg fasola jaś ilość: 1060 kg groch cały ilość: 1060 kg kostka sojowa ilość: 270 kg 5.Ofertę można złożyć na całość przedmiotu zamówienia lub na wybrany przez wykonawcę pakiet (część), przy czym w każdym pakiecie (części) wymagany jest pełen wyszczególniony w niej asortyment - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin wykonania reklamacji
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: tak
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie różnych artkułów spożywczych
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa artykułów żywnościowych - 3 grupy
Dodano: 2016-07-08 - Dostawa różnych produktów spożywczych dla ZZOZ w Wadowicach, znak:ZP/PRZET/19/2016
Dodano: 2016-06-17 - dostawa różnych produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Krakowie w okresie 01.07.2016 do 31.12.2016.
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa artykułów piekarskich
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa produktów spożywczych i wody mineralnej.
Dodano: 2016-06-02 - Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych i wody mineralnej
Dodano: 2016-05-11 - Dostawa różnych produktów spożywczych dla ZZOZ w Wadowicach, znak:ZP/PRZET/9/2016.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkół w Radłowie w 2016 roku
Dodano: 2016-04-01 - Dostawa artykułów spożywczych Pakiet nr 1 - art. spożywcze i przetwory Pakiet nr 2 - słodycze, Pakiet nr 3 - napoje, Pakiet nr 4 - żywność dla dzieci i niemowląt, Pakiet nr 5 - jajka , Pakiet nr 6 - drób , Pakiet nr 7 - pieczarki, Pakiet nr 8 - mięso i wędliny, Pakiet nr 9 - pieczywo
Dodano: 2016-03-29