Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/01/Ż/2016

Zakład Karny w Trzebini ogłasza przetarg

  • Adres: 32-540 Trzebinia, ul. Słowackiego 70
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 032 6115900 , fax. 032 6121551
  • Data zamieszczenia: 2016-02-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Trzebini
    ul. Słowackiego 70 70
    32-540 Trzebinia, woj. małopolskie
    tel. 032 6115900, fax. 032 6121551
    REGON: 00078291300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/01/Ż/2016
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiot zamówienia winien być wcześniej odpowiednio posortowany przez wykonawcę i odpowiadać wymaganiom jakościowym stawianym przez Polską Normę, normy unijne oraz spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także winien być przechowywany w siedzibie wykonawcy w warunkach gwarantujących najwyższą jakość. 2.Dostarczone artykuły spożywcze muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami (nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, itp.). 3.Dostawy winny odbywać się w odpowiednio przystosowanych pojemnikach, które spełniają wymagania przewidziane do przechowywania żywności. Koszty opakowań są wliczone w koszty artykułów spożywczych, a opakowania stanowią własność zamawiającego. 4.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety (części): PAKIET I Ryby mrożone i przetworzone ryba mrożona ilość: 700 kg matias słabo solony ilość: 560 kg sałatka jarzynowo-rybna ilość: 560 kg PAKIET II Konserwy i przetwory z mięsa konserwa mięsna wieprzowa 300g lub 330g ilość: 615 kg pasztet drobiowy 300g lub 330g ilość: 615 kg paprykarz szczeciński 300g lub 330g ilość: 615 kg sałatka rybna z makreli 300g lub 330g ilość: 615 kg szprot w pomidorach 300g lub 330g ilość: 615 kg szprot w oleju 300g lub 330g ilość: 615 kg konserwa mięsna wieprzowa 130g lub 131g ilość: 615 kg pasztet drobiowy 130g lub 131g ilość: 615 kg PAKIET III Tłuszcze zwierzęce lub roślinne i produkty mleczarskie tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ilość: 5700 kg olej roślinny jadalny ilość: 1825 l ser żółty ilość: 560 kg ser topiony ilość: 560 kg serek wiejski ilość: 840 kg twaróg półtłusty ilość: 700 kg serek homogenizowany ilość: 840 kg serek twarogowy ilość: 840 kg jogurt owocowy ilość: 840 kg kefir ilość: 700 kg śmietana ilość: 795 kg mleko w proszku ilość: 270 kg jaja kurze świeże ilość: 39000 szt. PAKIET IV Różne produkty spożywcze dżem owocowy ilość: 840 kg marmolada owocowa ilość: 840 kg chrzan tarty ilość: 265 kg sałatka szwedzka ilość: 1800 l sałatka wielowarzywna ilość: 1800 l cukier biały ilość: 2190 kg kasza jęczmienna ilość: 1900 kg ryż biały ilość: 1900 kg mąka pszenna ilość: 1460 kg płatki kukurydziane ilość: 180 kg kasza manna ilość: 530 kg makarony różne ilość: 3200 kg barszcz czerwony w proszku ilość: 140 kg zupa grzybowa w proszku ilość: 140 kg zupa jarzynowa w proszku ilość: 140 kg zupa ogonowa w proszku ilość: 140 kg zupa pieczarkowa w proszku ilość: 140 kg zupa kalafiorowa w proszku ilość: 140 kg żurek śląski w proszku ilość: 140 kg sos boloński w proszku ilość: 265 kg sos myśliwski w proszku ilość: 265 kg sos grzybowy w proszku ilość: 265 kg pieprz czarny mielony ilość: 55 kg kminek ilość: 55 kg majeranek ilość: 55 kg ziele angielskie ilość: 55 kg liść laurowy ilość: 55 kg sól ilość: 730 kg ocet spożywczy ilość: 265 l przyprawa do zup w płynie ilość: 365 l herbata granulowana ilość: 730 kg majonez ilość: 1060 kg musztarda ilość: 1060 kg koncentrat pomidorowy ilość: 795 kg przyprawa do zup w proszku ilość: 365 kg fasola jaś ilość: 1060 kg groch cały ilość: 1060 kg kostka sojowa ilość: 270 kg 5.Ofertę można złożyć na całość przedmiotu zamówienia lub na wybrany przez wykonawcę pakiet (część), przy czym w każdym pakiecie (części) wymagany jest pełen wyszczególniony w niej asortyment
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin wykonania reklamacji
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: tak
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach