Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/01/Ż/2015

Zakład Karny w Trzebini ogłasza przetarg

  • Adres: 32-540 Trzebinia, ul. Słowackiego 70
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 032 6121374 w. 45 , fax. 032 6121551
  • Data zamieszczenia: 2015-02-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Trzebini
    ul. Słowackiego 70 70
    32-540 Trzebinia, woj. małopolskie
    tel. 032 6121374 w. 45, fax. 032 6121551
    REGON: 00078291300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw - 220/01/Ż/2015
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiot zamówienia winien być wcześniej odpowiednio posortowany przez wykonawcę i odpowiadać wymaganiom jakościowym stawianym przez Polską Normę, normy unijne oraz spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także winien być przechowywany w siedzibie wykonawcy w warunkach gwarantujących najwyższą jakość. 2.Dostarczone artykuły spożywcze muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami (nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, itp.). 3.Dostawy winny odbywać się w odpowiednio przystosowanych pojemnikach, które spełniają wymagania przewidziane do przechowywania żywności. Koszty opakowań są wliczone w koszty artykułów spożywczych, a opakowania stanowią własność zamawiającego. 4.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety (części): PAKIET I /Ryby mrożone i przetworzone/ kod CPV 15200000-0 1)ryba mrożona ilość: 700 kg ryba mrożona typu kostka mintaj lub filet mintaj, pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-20kg, glazura techniczna maksymalnie do 5 %, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni licząc od daty dostawy 2)matias słabo solony ilość: 560 kg filety śledźiowe lekkosolone typu matias, pakowane w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-20kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni licząc od daty dostawy 3)sałatka jarzynowa ilość: 560 kg gotowa do spożycia sałatka garmażeryjna z dodatkiem dowolnego gatunku ryby/lub bez, pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-20kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni licząc od daty dostawy PAKIET II /Konserwy i przetwory z mięsa/ kod CPV 15100000-9 1)konserwa mięsna wieprzowa ilość: 615 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe o gramaturze 300g lub 330g, konserwa typu mielonka, turystyczna, przysmak śniadaniowy lub równoznaczne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 2)pasztet drobiowy ilość: 615 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe o gramaturze 300g lub 330g, pasztet drobiowy z dodatkami lub bez dodatków, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 3)paprykarz szczeciński ilość: 615 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe o gramaturze 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 4)sałatka rybna z makreli ilość: 615 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe o gramaturze 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 5)szprot w pomidorach ilość: 615 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe o gramaturze 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 6)szprot w oleju ilość: 615 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe o gramaturze 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 7)konserwa mięsna wieprzowa ilość: 615 kg konserwa (w puszce metalowej lub aluminiowej) z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe o gramaturze 130g lub 131g, konserwa typu mielonka, turystyczna, przysmak śniadaniowy lub równoznaczne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 8)pasztet drobiowy ilość: 615 kg konserwa (w puszce metalowej lub aluminiowej) z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe o gramaturze 130g lub 131g, pasztet drobiowy z dodatkami lub bez dodatków, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy PAKIET III /Tłuszcze zwierzęce lub roślinne i produkty mleczarskie/ kod CPV 15400000-2 kod CPV 15500000-3 1)tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ilość: 5700 kg produkt spożywczy otrzymany z mieszaniny tłuszczów roślinnych i olejów surowych przeznaczony do smarowania pieczywa, zawartość tłuszczu nie mniej niż 30%, pakowany w opakowanie jednostkowe o gramaturze 250g lub 500g, kostka w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 2)olej roślinny jadalny ilość: 1825 l olej roślinny jadalny, olej rafinowany i konfekcjonowany pakowany w opakowanie jednostkowe butelka plastikowa o gramaturze 1l lub 3l albo 5l, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 3)ser żółty ilość: 560 kg ser żółty pakowany w bloku o gramaturze w zakresie 1kg-4kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni licząc od daty dostawy 4)ser topiony ilość: 560 kg ser topiony pakowany w opakowanie jednostkowe o gramaturze 100g, kiełbaski lub kostka, ser topiony o różnych smakach, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 5)serek wiejski ilość: 840 kg serek wiejski ziarnisty pakowany w opakowanie jednostkowe o gramaturze w zakresie 125g-150g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni licząc od daty dostawy 6)twaróg półtłusty ilość: 700 kg twaróg półtłusty pakowany w opakowanie jednostkowe próżniowe o gramaturze w zakresie 200g-250g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni licząc od daty dostawy 7)serek homogenizowany ilość: 840 kg serek homogenizowany pakowany w opakowanie jednostkowe o gramaturze w zakresie 125g-150g, serek homogenizowany o różnych smakach, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni licząc od daty dostawy 8)serek twarogowy ilość: 840 kg serek twarogowy pakowany w opakowanie jednostkowe o gramaturze w zakresie 125g-150g, serek twarogowy o różnych smakach, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni licząc od daty dostawy 9)jogurt owocowy ilość: 840 kg jogurt pakowany w opakowanie jednostkowe o gramaturze w zakresie 125g-150g, jogurt o różnych smakach, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni licząc od daty dostawy 10)kefir ilość: 700 kg kefir 2% tł. pakowany w opakowanie jednostkowe o gramaturze w zakresie 100g-400g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni licząc od daty dostawy 11)śmietana ilość: 795 kg śmietana 18% tł. pakowana w opakowanie jednostkowe o gramaturze w zakresie 100g-500g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni licząc od daty dostawy 12)mleko w proszku ilość: 270 kg mleko w proszku odtłuszczone i granulowane pakowane w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 10kg-20kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy PAKIET IV /Różne produkty spożywcze/ kod CPV 15800000-6 1)dżem owocowy ilość: 840 kg dżem wieloowocowy pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 10kg-15kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 2)marmolada owocowa ilość: 840 kg marmolada wieloowocowa pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 10kg-15kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 3)chrzan tarty ilość: 265 kg chrzan tarty pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 500g-1250g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 4)sałatka szwedzka ilość: 1800 l sałatka szwedzka lub równoznaczna pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 600ml-1800ml, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 5)sałatka wielowarzywna ilość: 1800 l sałatka wielowarzywna lub równoznaczna pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 600ml-1800ml, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 6)cukier biały ilość: 2190 kg cukier biały kryształ pakowany w opakowanie jednostkowe o gramaturze 1kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 7)kasza jęczmienna ilość: 1900 kg kasza jęczmienna wiejska pakowana w opakowanie jednostkowe o gramaturze 1kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 8)ryż biały ilość: 1900 kg ryż biały długoziarnisty pakowany w opakowanie jednostkowe o gramaturze 1kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 9)mąka pszenna ilość: 1460 kg mąka pszenna pakowana w opakowanie jednostkowe o gramaturze 1kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 10)płatki kukurydziane ilość: 180 kg płatki kukurydziane pakowane w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 10kg-15kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 11)kasza manna ilość: 530 kg kasza manna pakowana w opakowanie jednostkowe o gramaturze 1kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 12)makarony różne ilość: 3200 kg makarony różne bezjajeczne wyborowe, w których podstawowym surowcem jest mąka makaronowa typu 950, pakowane w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-10kg w czterech rodzajach: nitki, kolanka, świderki, muszelki, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 13)barszcz czerwony w proszku ilość: 140 kg barszcz czerwony w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 14)zupa grzybowa w proszku ilość: 140 kg zupa grzybowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 15)zupa jarzynowa w proszku ilość: 140 kg zupa jarzynowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 16)zupa ogonowa w proszku ilość: 140 kg zupa ogonowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 17)zupa pieczarkowa w proszku ilość: 140 kg zupa pieczarkowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 18)zupa kalafiorowa w proszku ilość: 140 kg zupa kalafiorowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 19)żurek śląski w proszku ilość: 140 kg żurek śląski w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 20)sos boloński w proszku ilość: 265 kg sos boloński w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 1kg-5kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 21)sos myśliwski w proszku ilość: 265 kg sos myśliwski w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 1kg-5kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 22)sos grzybowy w proszku ilość: 265 kg sos grzybowy w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 1kg-5kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 23)pieprz czarny mielony ilość: 55 kg pieprz czarny mielony pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 100g-1000g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 24)kminek ilość: 55 kg kminek pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 100g-1000g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 25)majeranek ilość: 55 kg majeranek pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 100g-1000g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 26)ziele angielskie ilość: 55 kg ziele angielskie pakowane w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 100g-1000g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 27)liść laurowy ilość: 55 kg liść laurowy pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 100g-1000g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 28)sól ilość: 730 kg sól warzona jodowana spożywcza kuchenna próżniowa pakowana w opakowanie jednostkowe o gramaturze 1kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 29)ocet spożywczy ilość: 265 l ocet spożywczy kuchenny 10% pakowany w opakowanie jednostkowe butelka plastikowa o gramaturze 500ml lub 1000ml, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 30)przyprawa do zup w płynie ilość: 365 l przyprawa do zup w płynie pakowana w opakowanie jednostkowe butelka plastikowa o gramaturze 500ml lub 1000ml, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 31)herbata granulowana ilość: 730 kg herbata granulowana pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 1kg-10kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 32)majonez ilość: 1060 kg majonez pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 500g-1060g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 33)musztarda ilość: 1060 kg musztarda pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 500g-1060g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 34)koncentrat pomidorowy ilość: 795 kg koncentrat pomidorowy 24% z samootwieraczem pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 1kg-5kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 35)przyprawa do zup w proszku ilość: 365 kg przyprawa do zup w proszku typu vegeta, kuchareczka, warzywko lub równoznaczna, pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 500g-1000g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 36)fasola jaś ilość: 1060 kg fasola jaś pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 10kg-20kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 37)groch cały ilość: 1060 kg groch cały pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 10kg-20kg, przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy 38)kostka sojowa ilość: 270 kg kostka sojowa pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności w zakresie 5kg-10kg, przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni licząc od daty dostawy PAKIET V /Jaja konsumpcyjne/ kod CPV 03142500-3 1)jaja kurze świeże ilość: 39000 szt. jaja kurze świeże w klasie A, wielkość L o wadze w zakresie 63g-73g, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni licząc od daty dostawy 5.Ofertę można złożyć na całość przedmiotu zamówienia lub na wybrany przez wykonawcę pakiet (część), przy czym w każdym pakiecie (części) wymagany jest pełen wyszczególniony w niej asortyment
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin wykonania reklamacji
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach